Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Grifid Hotels /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 24 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 24


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

НИКОГА НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ЗАПОЧВАТЕ В ГЕИФИТ. Започнах работа в началото на май тази година. Един приятел ме извика. И той за първа година работи във “ великите” хотели на Григор Фиданов. Не съм от хората, които се оплакват от най-малкото нещо и очакват да вземат 1000лв за 2 часа работа. Изкарал съм два поредни сезона на пропадналия комплекс, пълен с роби, изплащащи милиони кредити, работещи цяла седмица по 16 часа на ден, за да дадат на децата си джобни,които те после ще профукат за 10грама трева или малка доза амфетамини. Роби, които са изгубили човешкия си облик отдавна и са се превърнали в роботи. Очаквах мизерия като във всеки хотел на Златни пясъци. Очакванията ми се оправдаха напълно. Работата е зверска и отвъд физическите възможности на който и да е било. Нервите са повече от мизерните заплати, които дават. Впечатленията ми досега от собственика Григор Фиданов са отвратителни. Държи се като господар на вселената, незачитащ правата на хората, обиждащ всички около него. Този човек не осъзнава, че ако половината му персонал напусне в един и същ момент ще фалира и ще рови по кофите. Лично бях обиден още в първите ми дни от него, като ме обвини в лъжа за нещо, което изобщо не съм направил. Управата под него също са ужасно зле. Следващият под него е Велизар. Очилат неудачник пълен с комплекси, непокриващи дори сметките му за скъпите му розови костюмчета. След като Фиданов му кресне за нещо, той започва да крещи по същия начин на други. Само че не е шеф на хотели а шибана путка на шефа и някой ден ще му свият сърмите завинаги. На работа идва някакъв дюти мениджър, който отговарял за всички плажове на хотелите. Казва се Пламен Янков. Тази подлога на Фиданов освен да плете интриги и да топи всички за грешките си дриго незнае. Наистина незнам на какво основание е нает от ръководството на Грифид, но той си няма абсолютно НИКАКВА ПРЕДСТАВА какво е плаж и как се стопанисва. Постоянно върши глупости и взема детински решения и после топи работниците на плажа за това. Работих 16 часа в най-голямата дъждовна буря и вадих ръждивите чадъри от норето докато лигльото си стоеше на брега. След това разбрах, ме не е бил доволен от работата ми. Експлоатацията е 100процентова а отношението към персонала е 0. Фиданов ако четеш това запомни нещо от мен: 70% от мангалите, които си наел да работят за теб те крадат и се дрогират, за да си изкарат смяната до край. А с твоето лайняно господническо отношение далеч няма да стигнеш, нищо че имаш 7 хотела. УВАЖАВАЙ ПЕРСОНАЛА СИ И БЪДИ ЛИДЕР НЕ ШЕФ. НИЕ РАБОТИМ ЗА ТЕБ И ВАДИМ ТВОИТЕ ПАРИ. НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ В ГРИФИД. ТАМ НЕ ЦЕНЯТ ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ!!!


настоящ служител

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
2

Работата е хубава, заплащането и мижаво за натоварването, мениджърите за нищо не стават, графика се пише с молив, променя се често, карат те да работиш извънредно и на други позиции поради недостиг на персонал... единственото хубаво нещо са колегите. При първа възможност ще се махна... дано да си взема заработени пари, защото заплати се превежат на следващият месец...


бивш служител

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-2
Колеги
-2
Работна среда
-3

Във хотел в който управителката на хотела се натиска с управителя на ресторанта докато подчинените бягат като линейки и ги експлоатират като роби няма да прокопса.Зверско натоварване за мижави пари.Мислят се за много велики мениджъри,но са толкова ниска топка,че освен интриги и да се заключват по офисите друго не правят.За Метропол става въпрос,Стела Недкова и Димитър Демержиев.Плейбоите на Грифид хотели.


бивш служител

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
1
Работна среда
-5

Не си струва,заплатата която обещават така наречените менижъри в тази фирма.В началото на сезона обещават едно,действителноста е коренно различна.Работих в хотел Метропол 2016-2017г.Постоянно се говори как сме едно семейство ,един екип и трябва да се раздаваме,като се обещава развитие,добро заплащане и отношение.Лошото е ,че има само отдаване на фирмата,достойно заплащане уважение и израстване няма.Повишават се хора които освен да целуват задници за друго не ги бива.Най некомпетентните и най некадърните Теодора Стиляну и Димитър Демерджиев освен да имитират работа като дойде Фиданов и да се чудят какво да измислят за да замажат некомпетентноста си за друго не ги бива.Експлоатация и лошо отношение към персонала,това е единственото което може да получи човек там.Смени по 16 часа които голямата шефка Стиляну пише ден за ден и не можеш да си направиш никакви лични планове,че и ако не си видял графика насъсква Демерджиев срещу персонала.Така екип не се гради.Върха на простотията беше когато обявиха ,че ако видят някой да яде нещо дори от върнат бюфет за закуска или не пипната порция ще бъде глобен 500лв.Няма проблем да се хвърля храна която остава,но има проблем ако някой си вземе нещо да хапне.С това мислене няма да стигнете далеч.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Едно единствено ще напиша и нека стане ясно на всички: с наркомани - шефове, няма да стигнете където искате. Станимир Николов и Николай Танев :)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Започнах работа в грифид хотели и по точно Арабела с голям ентусиазъм и желание. F and B-то(управителя на ресторантите и бара) Николай Николав, който е прост лъжец и непукис, на интервюто ни представи абсолютно всичко (пари,задължения,заетост) така че нямаше нищо общо с реалността. За май месец бях работил 4 дена,само по велик ден защото все още учех. За тия 4 дена получих 60 лева ваучери, които за мен не са от никаква полза и никой не ме беше уведомил, че 60 лева от общата заработка ще са под формата на ваучер, та както и да е. Взех си смешните пари и ваучерите и си приех факта, че ще ми се плаща и под формата на ваучер.

Дойде време да почвам по-сериозно следващия месец и нещата не се развиха така както лъжльото Николай бе представил. Експлоатацията е жестока, задълженията ти са 2пъти повече отколкото на листа който николайчо ви предоставя. Принуждават те да работиш извънредно и за това никой не го боли и не ти доплаща. Новите се третират като роби. Старите сервитьори накрая на работните смени си стоят по столовете и ти гледат сеира как подсушаваш целия ресторант след миячките, щото преди това "не си мъкнал 1000 табли по 100 кила с чинии и лайна",ама що не,нали си роб. Почивка имаш само за 30 минутки и то докато се слезеш до стола да се вредиш за храна да се наобядваш и си поглеждаш часовника и установяваш че почивката ти е свършила преди 5 мин. Не можеш като нормалните хора да хапнеш да изпушиш една цигара да си починеш наистина. Туй че в стола един ден ти дават пумия друг ден е поносимо трети те хваща рядкото щастие, и на всичкото отгоре всеки 2ри фен обяда ни закъснява с 10 мин и ти ептен с 30 мин закъснение се качваш горе където някой ти бучи че си закъснял. Да преминем към същественото. След 10 работни дена с оглед работата или по точно експоатацията на коята съм подложен,напрежението,стреса и още тен бодобни, установих че съотношението работа пари никак не е добро и реших да напусна. Предо това имах още няколко афери с простичкия FandB, беше ми звъннал един ден а аз не бях викан на работа седмица и смей да спори и да лъже че целия хотел ми бил звънял да ми кажат че същия ден съм на работа, пълен цирк, най-присмечески му казах да свери телефонния ми номер на целия персонал или да проверят дали са си плащали сметките, защото през тази една седмица не съм си изключвал тела , ползвам го активно и говоря често и доста странно как 10 човека не могат да се свържат с мене... Друго за тоя безмозъчен селяндур е че не се шегувам, че е тъп. Тъп е ама дето се вика яко тъп. Запознава се с едно момче, взима го на работа, на другия ден то идва и тоя идиот го гледа като теле и му вика КЪВ СИ ТИ?!?!?!? Тъй де, след 10 минути чакане да му се раздвижат мозъчните клетки се направи че се е сетил и.... На другия ден ... Отново, със същото момче. И не само имената ,ами каквото се сетите не помни тоз човек.Има голям дефицит на мозъчни клетки... В главата са му единствено красиви майки,които заглежда като 15 годишен пубер. И тоз човек е на такава ръковофна позиция!?!? Сами си направете сметка.
Управителката на хотела е гадна свиня, която като не й оттърва вика охраната да те изхвърлят.
Доста се отклоних. Та като напуснах май месец трябваше да изчакам до 20то число на другия месец да си получа заработените 10 дена. Изчаках ги търпеливо и доволно отидох в хотела да си взема парите. Едноклетъчния индивид николай ме разигра да обикалям пеша целите златни за някакви документи, та най накрая влизам аз и виждам листа с където пише заработките на целия персонал и срещу моето име - 41. Нищо не се връзва. От една страна по заплата доколкото се смята надника ти е 23и нещо , той ни казва 22 23и на листа пише 41 за 2 дена. 2ДЕНА!?!? Направо се побърках. Как 2 дена? Работих 10 и ми плаща за 2, да не говорим, че даже парите не си отговарят на надника. И след 2 часа спорове ми даде 1 надник отгоре. И управителката най нагло ме гони.
Хора, зазаключение ви казвам не се хващайте в грифид и изобщо в хотел не е препоръчително особенно в грифид. Експлоатация, измами с пари, графика се пише с молив и могат да ви изтрият по всяко едно време че сте били на работа и не можете да докажете обратното. Дори и да даваха 600 лева наистина за сервитьор за 1ви сезон там. То тези пари тотално не си заслужават за работата която вършите. Няма почивки няма нищо дори по време на работа не можеш да седнеш за 5 мин да починеш. И 800 да ви дават пак не си заслужава. Робска работа. Това е грифид.


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
-4
Колеги
-3
Работна среда
-5

Ne se byrkaite da zapo4vate rabota tam. Mega gadno, dolno, lajnqno mqsto e i sobstvenika se dyrji kato robovladelec. Tozi govnar Fidanov osven da obijda i bie tezi deto mu vadqt pari4kite i se dupqt na mirizlivite mu turisti ne mu idva na akyla, 4e ako ne sa robite mu 6te rovi v kofite za bokluk. Nikoga ne sym vijdala takova dyrjanie i gavra s personal, kakto v tazi veriga. Tozi izrod e edin div selqnin s pretencii. Daje si Ima imitator, kato onovo kopelence Velizar deto go imitira i na nego 6te mu se nameri majstora, Taka ne stava Hari Poter trqbva akyl i topki da ima6, a ti nqma6 nito edno ot dvete. Obe6tavat ti edni pari i nakraq ti pla6ta s vau4eri za hrana. Ne te osigurqva na realnata zaplata i ne znae6 na kraq na meseca kakvo 6te ti platqt. Abe rabota za krepostni selqni. zabranqvat ti da se hrani6 ot vyrnatoto ot 6vedskata masa i predpo4itat da q izhvarlqt na bokluka vmesto da q dadat na personala. Stoi6 si gladen i qde6 lajna v stola, kydeto gotvqt mega gadno.
NE SE LAJETE DA RABOTITE TAM.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
3
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-3
Потенциал
1
Местоположение
-1
Колеги
3
Работна среда
-2

+ колеги - дружелюбни, отзивчиви; млад екип с идеи и желание за работа
+ добро отношение от страна на мениджърите и повечето ръководители на отдели
+/- заплащането определено е по-добро в сравнение с други хотели, но въпреки това не е задоволително
+ има възможност за реализация и развитие,свързано с дългогодишен опит във фирмата и себедоказване (съвсем нормално)
- ужасна цялостна организация, пълен хаос, поради което има много проблеми и стресови ситуации
- на моменти човек трябва да се справя с толкова много разнородни задачи едновременно сам, което се оказва непосилнобивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Прочетох доста от мненията и може би хората, които са ги писали или повечето от тях са очаквали да отидат на почивка за няколко месеца на първа линия и да получават заплащане.

През годините от 2006 до 2014 съм работил на редица места по черноморието : Несебър,Слънчев бряг, Бургас,Варна, Св. Константин и Елена, Златни Пясъци .

Истината е,че единствено в Грифид хотели имаше концепция за работа и изграден стандарт.

Да, може би заплащането можеше да бъде по-добро. По-добро заплащане взимаха хората,които вече няколко години работеха за фирмата и се бяха доказали. Доста колеги във Виатамар и Болеро бяха започнали от най-ниско ниво и няколко години по-късно бяха вече на ръководни длъжности.

Текучество имаше главно при барманите и сервитьорите. Нормално е. При най-ниско ниво винаги има най-голямо текучество от хора. Въпреки че е алл инклузив не може никой да се оплаче, че не е взимал бакшиши.

Истината е, че работата е много, натоварването също. Ние като аниматори бяхме под ръка 24/7 .

Важното е че от фирмата може да се извлече много.Как да се работи за срокове, как да се изпълняват цели.Как да се постига повече. Неща,които само могат да ти помогнат за напред.

Не не беше лесно имаше както доста забавни, така и тежки моменти.

Това, което научих аз от работата си в Грифид ми помага в момента да получавам много по-добро заплащане.

Така,че зависи от гледната точка.

Когато от 10 човека има 7 доволни и трима недоволни. Тези, които са ок няма да видите никъде да трабят за това, но тези който не са доволни ще леят огън и жупел навсякъде.

Така, че успех на всички и един съвет => Учете се от всичко и всички !


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
-5

Никога, никога, никога НЕ започвайте работа в тази фирма. В момента съм на курс карам стажа си там. Условията са нечовешки, екслоатацията е ежедневие, смените убийствени ( по 16-18 часа ). Караха ни да боядисваме, да носим плочки, чадъри, да търкаме басейн с гъбичка за мивка, да чистим фугите с браснарско ножче все едно сме им зачислени като роби. За капак на всичко собственика г-н Григор Фиданов ( абсолютен боклук ) постоянно те псува, и унижава по всякакъв възможен начин. Парите за които сте се разбрали да получавате не ги получавате с предтекста " няма чак толкова много работа" нищо, че ти си бил 875368723 дена по 16 часа, защото не могат да си намерят персонал. И само да добавя ... ако отидете на интервю ... каквото Ви кажат, каквото и да Ви обешават бъдете сигурни, че няма нищо общо с действителността !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?