Подробна оценка от Борис Томов
Бягайте далече от Антон и протежето му полицая Тошко
вместо 700лв взимах 200 на месец и другите се трупат,има хора с много големи сметки
Подробна оценка от Питанката
По ново мнение имали кой да напише?
Подробна оценка от mustafa
аз мисля че фирмата става защото аз съм работил там но има само едно което неми хареса там и това е че повечето колеги се скатаваха аз и моя приятел се убивахме от работа но дойде реди да кажа че шефа никога нени оставяше винаги ни плащаше добре защото виждаше кой как работи а в случея ние си бачкахме стабилно тъкаче извода е че ако не бачкаш за 800 лв няма как датиги даде а аз съм стигал до 1100 тъкаче аз съм мн доволен от шефа това е мойто мнение само дето колегите са само стари не нямат сили :Д и другото което е че ние с аверами несме от сф а от шумен и дати кажа така е мн по лесно дани лъжат с пари все едно щеш нещеш си длъжен да бачкаш зада оцелееш. нему правя реклама просто казвам какво сам видял там.
Подробна оценка от noname
Наистина хубава фирма , в която не се говори за пари "давай,давай" без да има смисъл от това "давай",защото никой не дава.На всеки шеф си му от полза , когато си му удобен.Всеки върши това ,което не му е работа...Не може да се изисква от "шофьора" да върши и други неща,които не му влизат в длъжностната характеристика,защото той докато кара из трафика на София работници или материали другите си почиват..На който не му е удобно да си смени длъжността...Лесна работа няма!
Подробна оценка от Anonimen
Хубава фирма , обаче няма пари да си плати заплатите на работниците- сигурно заради качеството на работа,което се постига след като един обект се прави по няколко пъти.Обещава се едно като заплащане ,дава се съвсем друго,а на последно време се и бави.Ако така продължават нещата предполагам ,че ще си изгубят качествените кадри.Като фирма с дългогодишен опит на пазара би трябвало да си е предвидила трудности и кризи или поне да има заделени пари за заплати на работниците,защото все пак те изкарват парите на фирмата.Шефа да не се крие ,а да събере хората и да им каже ,кога ще има пари за заплати ,и на къде вървят нещата или всеки да се спасява по единично?!Незнам дали знае , но има хора със семейства, със заеми и т.н - разходи , които не търпят отлагане....Проблема с боклуците и цяла София го има!!! Чисти сметки - добри приятели!!!
Подробна оценка от колега от друга фирма
Българина е свикнал да гледа в канчето на шефа,без да залага нищо да получава колкото може повече,без дори да полага усилия.Шофиьор в тази фирма дреме без слиза от колата и да помага на колегите си,гледам отсрани и това прави лошо впечатление.Евала на шефа им,за такива работници само с остена на врать,штото от друго не разбират.
Подробна оценка от
tezi dve mnenia moje i da sa istina no ne vyrvam da e tolkova lo6o .
Подробна оценка от nedovolniqt
mnogo e zle tam kolegi ne hodete vse 6te vi karat da pravite ne6ta koito ne vi e rabota i zapla6taneto e zle obe6tavat ne6to davat drugo ostava6 sled rabota ne ti go pla6tat abe ne hodete tam mnogo e zle
Подробна оценка от koko
kofti rabota