СИБ /img/frontend/nomap.png"

клиент

Става дума за случай ,в който банката дава заем на строител . Сградите не са довършени ,строителя  не си връща заема и за компенсация СИБАНК търси парите си от собствениците  на апартаментите внесли по 80-100% от сумите за жилищата си въпреки,че собствениците имат договор със строителя ,не с банката .И това ако не е безочие.

Мила,Клео!
Незнам каква точно работа вършиш,но или пишеш за някой друг работодател, или просто никаква не я вършиш.
Аз работих 4 год. в СИБАНК - заплащане под всякаква критика,напрежението,което ти нямаш при мен беше ежедневие.Творчеството,което проявявах нямаше кой да го оцени освен моите клиенти.Развитие никакво-малкото похвали не ме топлят.
И знаеш ли какво - на никой не му пука за теб и за това,което правиш.
"От вънка чакат много"

за СИБ София
Която много си харесва работата със сигурност е човек с връзки за да си харесва толкова много работата и шефа!Това е сигурно !Сигурно е и,че те подмятат от едно работно място на друго така,че дори и да си създал ред то това е за кратко е питам на кого му пука?

първото мнение беше моето,но оценките не се записаха

Харесвам си фирмата защото ми дава сигурност и свобода на действията.Харесва ми ,че се намира в центъра на столицата и имам възможност по най-бързия начин да стигна до всички учреждения,които са свързани с ежедневието ми.Харесват ми условията ,които са създадени на работното ми място,възможността да проявявам творчество в работата си. Харесва ми в по-голямата си част колектива и атмосферата ,в която работя.Харесват ми липсата на стрес и напрежение.
Харесва ми инициативността и ръководната политика на шефа ми.