Бабаров - Клио Комерс ТБ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Бабаров - Клио Комерс ТБ ЕООД

Фирма Клио Комерс ТБ е фирма с плоска структура на управление. Ръководителите на съответните структурни звена са некомпетентни личности, който нямат елементарен изказ на делова кореспонденция. Адекватни мениджърски решения липсват, при условия естеството на бизнеса и голямата конкуренция. Така нареченият мениджмънт не сработва колектива, а напротив го разединява. Липсва екипен дъх, вътрешно фирмени обучение. Фирмата е изтъкана от интриги и хора, който си трупат авоари на чужд гръб. Коректност в изплащането на работните заплати липсва.

Стар, проблемен до безобразие автопарк.
Ниски заплати с ниско осигуряване.(увеличение- няма шанс)
Изтезание над човешкият труд.
Без празници.
Организация - 0
Отношение - ти си служител и си длъжен!
Плашташ си- не малко от инвентаризации.
Натоварване:
физическо - 100%
Психическо - 100%
Колеги- всеки месец нови
Предизвестие за напускане- 60дни
Привилегии- 0
Придобивки - 0 (миже някой стат апарат)
Шефове - всички около теб.
Отпуска - ако имаш късмет.

Заплатата е на точна дата

Облекло - твойто си( но може и да не ти го одобрят ръководството)

Общи събития - ТАБУ

КОЛЕДНИ, ВЕЛИКДЕНСКИ - Ако си си спестила.

Правила - пивече от законите в конституцията.

Опит - да го гребеш с шепи.

Хигиена- като се прибереш.

Работно време - от тъмно до тъмно ( освен ако не си нахакан/а- тогава си аутсадер)

Права - 0
Мнение - нямаш право

Шефа е БОГ - Казва и това е... До след 5 мин.

Трудова характеристика - всичко което се сетиш.

Не си губете времето и нервите с тази фирма. Заплащането е както следва складов работник -1000лв.,шофьор - 1200лв.,шофьор Ц категория - 1200лв., търговски представител -1300лв., супервайзор - 1400лв.,оператор данни и поръчки - 1200лв. Заплатите са нето.Договора се подписва с два месеца срок за предизвестие,което го няма никъде. Аз и други служители изгоряхме с по една заплата и оптуската не ги платиха. Управителя на депо София се казва Ангел,който има още много да учи за това как да ръководи хора и да управлява процеси. Хауса ,който цари е неописуем благодарие на Ангел и на тези над него. Работи се на официални почивни дни,което не се заплаща допълнително! Извънредния труд също не се заплаща! Работното място е складовата база на Транскапитал и е под всякаква критика. Тоалетната и мивката са на 100м отвън,която делите с още 100 тираджии.Работно облекло не се предоставя. Мястото за почивка е една маса с пет стола, три железни гардероба от на бай Тошо времето и един диспенсър за вода.

Работа на смени + съботите за много малко пари, чистачки вземат повече отколкото предлага клио комерс на офис служители

Постоянно пускат едни и същи обяви за търговски представители и офис служители, а като отидеш предлагат позиции за шофьори-разносвачи и складови работници.Не си губете времето с тази смешна фирма, защото по-хубавите места се пазят за "наши хора".Там разчитат да си намерят хора, които са много закъсали и да им работят за без пари.

за 500 лева не си заслужава изобщо да започвате обещания много файда нулева

За да почнете там да работите трябва да сте мазохисти,много малоумници работят там,крадци ревизийте никога не излизат,търсят хора постояно запитайте се защо??? всеки бяга от там нито пари нито уважение,Управата са гъзоли.... на Собственика

Работниците ползват собствени дрехи и обувки като работно, фирмено и защитно облекло, по скоро изглеждат като КЛОШАРИ.
Това е фирма в която се подписваш за получена работна заплата на хвърчащи листчета, и не знаеш колко време си отработил. Дневното възнаграждение не надхвърля 20 лв, а след 3-4 месеца 25 лв. на ден(8ч.и 30 мин./ раб. ден). Положеният извънреден труд не се отчита и заплаща,работи се извънредно и в събота до 12часа.
Ежемесечно се удържат от всеки по около 50 лв.незнайно за какво, но на всеки се казва, че един ден ще получи бонус, вероятно собствените си и зароботени пари.
Не се предприемат мерки за автоматизация или улесняване и свеждане до минимум на грешките допускани и зависими от човешкия фактор.
Условията предоставени на работниците са под всякаква критика - част от тях се събличат и преобличат в тоалетната.
Категорично не препоръчвам работа в такава фирма на никой. Надявам се, че при тези условия никой не би се задържал дълго, самият аз също...

Ако сте мазохистично настроена натура (мразите се), обичате да ви експлоатират и лъжат(за бъдещото ви развитие в тази голяма еничарска фирма) за жълти стотинки, ако държите да се отнасят с вас като с роб и утаечен материал, може да заповядате в "Клио Комерс" за да задоволите всичките си извратени фантазии :)

Shest dnevna rabotna sedmica bez transpor i beh vaucheri shto ne si go na*ukate otzad za 500 lv