Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ТАНГРА ООД /img/frontend/nomap.png"

ТАНГРА ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 14 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-14 от общо 14


-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
3
Работна среда
0

Еми за съжаление "Тангра АБ"ООД стана приют за бедни младежи от южна България и хора семейни които са напънати от живота и немогат да си позволят да останат без работа,началниците ръководят нещо от което нищо неразбират,това е живота там,а беше фирма просперираща фирма с високо качество на продуктите,което вече е минало.Работниците са по пазени и наблюдавани и от централният софийски затвор,никога не се знае какво ще получат като месечно възнаграждение,а кога ще почиват...божа работа.Който иска да си припомни какво е казарма "ТАНГРА" е фирмата.Чистачи е правилната длъжност там,администрацията представлява една школа за млади инжинери,които се учат от грешките си по обектите.Иначе другото в "Тангра" е добре,аа ама то не остана друго май..


-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-2
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-5

Заплащането в тази фирма е според кефа и настроението на главния счетоводител.Уважение НЯМА.Само ако си в тесния кръг на шефовете и техните роднини, ако си дупедавец и подмазвач може да получиш уважение, но дори и то не е истинско.Привилегии ползват хората от същият кръг.По отношение на сигурността всичко там е много несигурно:заплата несигурна(постоянно има урязване, без адекватен отговор),ако не дай си боже се случи злополука на работното масто шефовете не спазват закона, а те карат набързо в някоя частна клиника за те позакърпят и ти замазват очите с някой лев за да не си търсиш правата,да не говорим, че взимаш едни пари, а те осигуряват н.... ... ... ..... .... ...Свободно време имат само шефовете там.Работи се и събота, та дори и в неделя да работят хората на шефовете не им стига, ще ги накарат да идвт нощна смяна. Но не се знае точно колко дни ти е работната седмица, защото в петък следобед разбираш до кога ще продължи дългата сегмица. Ако решиш да отдъхнеш с една цигара след като си си свършил работата и те видят щефовета веднага има глоба. Глобите са за щяло и нещяло.Ако всичко е изработено и в момента няма работа карат всички работници да чистят цеховете.И когато всичко е чисто и спреш, има хора,които това им е единственото задължение да те накарат отново да повториш чистенето, защото не им е харесало.Ако имаш нужното образование и успееш да се доредиш от подмазвачи, преодолееш клюките и не те смачкат може и да се издигнеш.Ако имаш автомобил няма проблеми, но ако нямаш рискуваш да не стигнеш навреме(а колежките от администрацията ще се погижат шефовете за разберът, а от там -глоба) или пък ако ходиш пеш може и въобще да не стигнеш, защото някой тир те е премазал.Свестните колеги се броят на пръсти, а и те вече на работят так.Съвестните работници напуснаха.Работната средата е под всякаква критика.Съотношение:70%-селяни от .... .....,които са ефтина работна ръка за ръководството и въобще си нямат понятие от същността и характера на работата, 25% сбирщина от ... ..... със много, много скучен семеен живот и 5% готини хора.Всички тези участват в една надпревара от клюки и интиги.И всеки се прави, че уважава другия.Но фирмата е една добре смазана машина и за съжаление на съвестните работници, тя ще си продължава по този начи и без тях.


-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-2
Потенциал
1
Местоположение
-3
Колеги
1
Работна среда
1

Напълно съгласен с по горния човек, повечето от нещата са така въпреки че има и някой и добри страни.Главно за още обучаващи се. Дават добра основа за по нататъшно развитие .Заплащането ако си любимец на шефа е добро ако ли не лижеш подметки случва се и някой път да те резнат за нещо, Уважение към теб е докато имат нужда от тебе след тва ставаш персона нон грата, привилегии няма, фирмена сигурност до извесна степен има се пак фирмата е доста време на пазара,съотношението работа свободно време е доста в полза на работата като получаваш за това едно потупване по рамото.Потенциала за развитие е добър ако знаеш кой да питаш, има квалифицирани кадри.Местоположението е на майната си без кола си мъртъв,колеги има и читави :)Като цяло фирмата не ври от желание за работа, желанието се появава когато се появат шефовете.Като цяло не ви съветвам да започвате работа там ако имате възможност за избор!


-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-4

Заплащането е под средното за бранша и продължава да намалява. Уважение-никакво, привилегии-също. Фирмена сигурност има само за шефовете и роднините им. Работи се по 10-12 часа на ден. Ако си тръгнеш към 18ч., когато официално приключва работния ден, то на другия ден те гледат като престъпник. Ако си тръгнеш преди шефа, му ставаш най-големия враг, той обикновено си тръгва в 18,30ч. като е дошъл от някъде в 17,30ч. Работата е без всякаква организация. Колегите се занимават с интриги и подмазвачество, но не и с това да работят. Звездата във фирмата е главния конструктор - ..... ....., което се измъчва от мисълта, че е със средно образование. Фирмата се намира в нивите на Божурище. Това е единствената фирма която с течение на времето намалява заплатите, вместо да ги увеличава. Вие си направете изводите дали искате да работите там.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?