Мауер Локинг Системс ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Мауер Локинг Системс ЕООД

Некоректна фирма.Принуждават работник да напусне по собствено желание,защото е ползвал болнични.Прилага се психически тормоз от страна на производствен управител, за да принуди служителя да напусне сам, като го заплашва с тежка физическа работа на друго работно място.Работната среда прилича на концлагер,а не на европейска фирма.Никакво уважение и разбиране към служителите.Принуждават ги често на извънреден труд,включително и на работа в почивните дни.Работи се на норма, но вътре в монтажния цех е избирателно раздаването на работа и се толерират само някои служители. Определено имат много лошо ръководство(за сектор производство) и не си струва човек да хаби нерви да работи на такова място.

Видях, че един господин е бил 200 км. път, за да му обърне директора 5 мин.внимание. Е, на мен и толкова не задели! Интервюиращият екип, който беше от специалисти, каза, че одобреният кандидат ще мине през следващо интервю с директора. На уговорения ден и час, господинът не се появи!!! Oще повече-обадиха се, че е избрал друг! За мен това е недостойно поведение, неуважение както към кандидатите, така и към собствените специалисти, които уж правят квалифициран подбор и не на последно място типичната за България шуробаджанащина.
Вие преценете дали има смисъл, ако не сте уговорили лично с директора нещо предварително!

Кандидата за електроинженер - може6 ли да каже6 наеха ли те в крайна сметка, доволен ли си? хубави въпроси си поставил, сега гледам, 4е пак търсят хора и аз изкам да кандидатствам, но не зная дали си заслужава. ако може6 малко инфо да даде6. а и всеки, който може да каже, 6те се радвам  какви са условията, заплати, осигуряване. 4е в дне6но време е трудно с тия работодатели.мерси предварително.

Някой може ли да даде информация от първа ръка за позицията инженер - електроник?
По повод на последната обява другаря - работодател е написал много конкретни изисквания, умения и знания с мултицет и осцилоскоп, а никъде не става и дума за парите...
Много е лесно да напишеш - възнаграждения обвързано с резултатите, но има една малка подробност - за каквото си си платил, това и ще получиш.
Все пак първо се договаря заплащането и като видя как ми оценяваш труда, толкова и ще работя. Мога да работя по един начин за 500 лв, по друг начин за 1200 лв, и по съвсем друг начин за 2000 лв.  И когато имаш претенции за инженер с опит, за техническа грамотност и работа с осцилоскоп, трябва да си готов да платиш за тях, това не може да го направи всеки хванат от улицата, или някой електротехник с комплект отверки и фазомер....
Та по повод на последната обява за инженер по електроника, много бих се радвал някой да даде повече информация - какъв тип е самата работа, в какво се състои, какво налага използването на измервателна техника, работата с производство ли е свързана или е повече сервиз. Имаше изискване за шофоьрска книжка, заплащат ли се командировъчни ако се ходи извън Варна, заплаща ли се извънрден труд, ако се налага да се дава такъв... Съответно и какво заплащане стартово може да се очаква, върху реалната заплата ли те осигуряват...Навреме ли се плащат заплатите, както и какъв е екипа от колеги , които работят във Варна, какво представлява работната среда, което разбира се е субективен елемент.
Ще бъда благодарен на всеки, който ми отдели от времето си, за да знам дали да ходя изобщо на интервю, защото 90 % има вероятност да ме поканят.
Но тъй като в момента работя, ако заплащането е обидно се обезмисля както процеса на кандидатстване, така и времето за интервю. В момента не работя тясно по специалността си, а се занимавам с продажби, но заплатата ми е достатъчно добра и без бонусите, и не бих си напуснал работата, ако ще и главен инженер да ме водят в някоя си фирма, а заплатата е смешна... Така че поне приблизително нека някой да напише какво мога да очаквам, а и взаимно да си спестим времето.
В случай, че компанията се е ориентирала към нископлатени кандидати, и такива които не правят проблем за парите , по добре да бяха написали възнаграждението в обявата, за да си прецени всеки дали му е много , малко, или сумата го устройва.

От всичко писано не можах да разбера сега има ли смисъл да се явявам на интервю?

Хубаво би било във фирмата да се изслушва и мнение на служителите (редови)но и да се взема под внимание ,а не само мнението на хората които носят клюките до управителя .За тази цел бих Ви препоръчал да поставите една кутия в която всеки да изложи мнението си по организазията ; работата и други предложения (но все пак да се прочитат и обмислят ) най малкото поне да достигат до управителя.

Очевидна е некомпетентността с която коментирате gunner. Явно е че не сте чел законите, които упоменвате, а и защо ли...с хора като вас е безмислено да се спори, а другите коментари дори не си заслужава човек да им обръща внимание- просташки и арогантни. Явно в Мауер е пълно с лицемери, но тях щ ги има дорде свят светува де...

Шефчето пак се поосрало. Навремето се надявахме Германията да го промени, но не би. Gunner, не съжалявай за нищо, виждаш какво отношение щеше да получаваш. При по-различно стечение на обстоятелствата половината от нас щяхме да се махнем, но е такава ситуацията, че си стискаме работното местенце и чакаме по-добри времена за пазара на труда. Успех с търсенето на работа!

Явно честността и искренноста не са на почит във Вашата фирма, щом ги определяте като доказателство за негодност. Знаете, че коментарът (само един е, както най-вероятно и мейлът) са напълно верни и вместо да се защитите с факти, Вие контраатакувате. На всичко от горе според ЗЗЛД сте длъжни да пазите лични данни, а Вие публикувате в публичен сайт име и местоживеене на база на изпратено CV, което е злоупотреба. Продължавате да доказвате непрофесионализъм и некоректност, заради които може да се наложи да бъде сезирана КЗЛД. Успех и на Вас :)

Г-н Линов (тъй като и Вие споемнавате имена), с коментарите си тук и мейлите си само доказахте, че наистина не сте достатъчно добър за позицията. Покажете малко достойнство и оставете някой друг да преценява за това, какви са Ви възможностите. Ако проблемът е разкарването Ви до Варна, моля не кандидаствайте в този град, а в Русе - така няма да се разкарвате и ще се предпазите от разочарования! Желая Ви успех!