Всичко написано дотук е абсолютната истина. Осен, че офиса им се намира на кучето в гъза и по натам,управленския екип е от некадърни сополчета и курветини (Ванчето Николова-директорче и комплексарче) и прочие.... Не дай си Боже да знаеш и разбираш повече от тях те смачкват, убиждат и унижават.. А със сигурност едно шимпанзе е много по комперентно от тях. Хора, ако имате малко достойнство и себеуважениене започвате работа там.
Мнението на Бербатов е тъжната истина за ИТ отдела и за фирмата като цяло. ИТ мениджърката съдбата я наказва непрекъснато за подлото отношение към колегите и хората, но не се усеща. То не бяха здравословни проблеми на нея и близките и, лични и финансови проблеми и т.н. Изгони колежка, с която бяха близки над 15г с претекст, че не се справя с работата. Е, как се справяше толкова години и изведнъж вече не се справя? Просто колежката поиска актуализация на заплатата и вече не беше удобна. Явно и за Бербатов е използвала същият подход за отстраняване. Успя да убеди ръководството на фирмата и да издейства уволнение на шефката в оперативен отдел. Стана мениджърка след като прецака предният ИТ мениджър. Така е в БГ, прецакваш за да се издигнеш. Важно е да върви заплатката и комисионните от внедрени софтуерчета и хардуер, къде полезни, къде не. Аааа, и да сме мениджъри естествено. Да не говорим, че да коментира за някой, че бил смрадлив при положение, че около нея не се седи, освен ако не си със запушен нос, е нелепо. Или да лепне прякор на някой 'лъжата', все едно тя е 'искрена и лична', пародия на мениджър. Ако не беше тъжно, щеше да е смешно.
Подробна оценка от Бербатов
Ако си мислите да започвате работа в ИТ сектора по-добре се насочете някъде другаде! Чиста подигравка с труда ви от страна на жената която ще ви се пада шефка. Първо се разбирате за заплата примерно 1500 обаче накрая се оказва че взимаш 1300 и 200лв ваучери за храна, без да ти го казват на интервюто (които се пускат от държавата и трябва да са отгоре над заплатата за която сте се разбрали) , работното местоположение е забутано на майната си между едни огромни дупки, кучета и цигани и се стига само с кола. Ако карате по-стара кола постоянно ще следват подигравки от колегата ви въпрекиче той кара някакъв китайски боклук за 20хил лв от магазина. Постоянно ще сте принудени да слушате Народното Събрание защото шефката ви си мсили че сина и ще става политик и ако кажете нещо против ГЕРБ мислете му много, такъв хейт върху вас рядко ше видите! Идва момента в който виждате че написаното в обявата “Млад екип” - не съществува. Всички са дърти и лицемерни, говорят зад гърба си и после си пият заедно кафето. Екипа ще ви е 40+. Работната среда ще ви е изключително скучна и заспала, чистачките крадат от храната, от екипа ви 3ма човека ИТта реално ще работите само двама защото ръководителката ви грам понятие си няма, помни само някакви пароли. Тя ще е заета да пуши iquos в офиса ви без да и пука че мирише на крака, на всичкото отгоре няма да ви даде да проветрите защото била изключително зиморничева разбираш ли. Лятото климатик не се пуска щото идва по сандали а пък ако се пусне климатика и е студено на краченцата, зимата от парното ви падат миглите и отговора и ще е “мен кво ме интересува”. Тази жена прави всичко възможно само да не се работи нормално! Има там в офиса един интригант дето събира клюкарките и ако не сте в неговата компания пишете се аут след 6 месеца. Ще ви обвинят че сте счупили някоя апаратура която всъщност ще е била счупена преди това от колегата ви. Личен пример с подигравката с труда ми, за месец и половина подготвих 40компютъра(изваждане от опаковката, изпробване на монитор и всякаква периферия идваща с тях на място, инсталиране на ОС, софтуери, драйвъри, ъпдейти, разпръскване по офисите в провинцята, по ден разправия на компютър по телефона понеже бабичките там са технически СУПЕР неграмотни, като през това време съдействам за работата и в офиса докато гледам как единия колега си цъкаше във фейсбука месец и половина, а колежката(ръководителката) си пускаше болнични за седмица през седмица) сами си правете изводите защо постоянно търсят хора! След като компютрите с пот бяха готови дойде ред ръководителката да си пусне болничен 1 месец защото сина и който може би ми е набор си бил счупил крака и нямал кой да му носи супичка! Прехвърлят си всякакви техни отговорности на теб. Накрая последния месец се чудят за ккво да се хванат че да те изгонят. Дадоха ми един рутер и ми казаха да го подготвя за работа на долния етаж, рутера беше изряден след 15 минути с парола име и тн и си тръгна още на първото включване към мрежата, теста им го минах успешно. Накрая дойде време да се подпише постоянният трудов договор, каза ми се “съжалявам но според мен нямаш желание за работа” (без пояснение, без нищо) останах без думи, не знаех кво да кажа на тая тъпотия след всичкото ми раздаване и премълчване от моя страна. Накрая ми се каза че е питала целия офис какво им е мнението, като в последствие разбрах че всъщност е питала единственно най-големия папагали и двама трима хейтъри които са нейни фенове от офис 60човека в целия офис, другите изобшо не ги е питала, защото знае че не я понасят. Постоянно ръководителката ви ще измисля гнусни прякори на колегите ви и ще ги храни мога да дам пример; Диария, Мишо Лъжата, Ралица смръдливката и др. Явно проблема им беше там че не ходих при техния гълъбарник в свободното време да плюя хората зад гърба им заедно с тях. Ама как и да ходя като на Великден едно “Воистина възкресе” не ми отговориха, пълни борсуци са! Естественно имах и много приятели които ми бяха приятни, ако беше питала и тях мнението щеше да е друго! Но да си дойдем на думата че след всичко направено с желание, с пот, самичък на мен ми се казва че нямам желание за работа, при последната заплата дори и ваучерите не си получих! :) по-добре за вас ще е да се насочите към някоя истинска фирма която държи на персонала си!
П.С (за обикновенните user-и в Axxon, администраторската парола с която можете да инсталирате и да триете каквото поискате е:
За по новите компютри- @Axx0N98 или @xx0n98 (ако не стане пробвайте с нещо от сорта)
За по-старите компютри - 3214789 или 9874123
Бях на интервю във фирмата. Като цяло всичко е средно ниво - и сградата, и отношението на HR-ката. Има автобус до там,но е много забутано. 1 час обедна почивка е много за този район, просто няма какво да правиш толкова време там, освен да работиш. Не ми хареса, че няма гъвкаво работно време и възможност за по-малка почивка. Няма хоум офис. Питат за семейно положение и деца,което е пълен абсурд. Заплатата естествено не я казват. Има две интервюта, на едното общи приказки и превод на няколко реда от английски и на второто логически тест. Позицията е всеобхватна. Възможност за бонуси за тази позиция към момента няма. Останалите служители имат бонусна система
Подробна оценка от Кандидат за работа
Здравейте,
Някой дали може да сподели актуална информация за компанията и по-специално централата в кв. Обеля? На думи от интервютата са много силни и обаятелни, но един положителен коментар не прочетох?
Ако си мислите да започвате работа в тази фирма - НЕ ГО ПРАВЕТЕ. Започвам от местоположението - в забравен от бога квартал на София, няма НИКАКЪВ ГРАДСКИ транспорт до там - или с кола, или с фирмения превоз. Като казвам, че мясото е ужасно, ужасно е, в близост е пълно с цигани, просто е покъртително. На интервюто ми за работа присъстваха ХР-ката и един господин, който нито се представи, нито се запозна с мен, нито поздрави, та кой е и за какво се бори - само те си знаят. Хр-ката няма образование за такава, лесно се проверява през линкд ин, ппогледнете и вие -правете си изводите :) Като цяло, интервюто е неадкватно, господина ти чете резюмето на момента - за мен показност на адски непрофесионализъм. Под чете на момента, имам предвид, че за сефте го вижда, а докато си го чете, седите в стаята всички и си мълчите, кеф до безкрай! Хр-ката обяснява как са голЕмата фирма, лидери в сектора, пък то е само едната лъскава сграда в индустриалната зона. НЕ предлагат НИКАКВИ социални придобивки, дори и мултиспорт карта, ма пък сградата е лъскава, нали :D Единственото, което предлагат, е транспорт от метростанцията до офиса, досещайте се защо - иначе половината служители няма как да стигнат до лъскавата срада. Рабоното време е 8.30-17.30, няма никаква опция за работа от вкъщи, че дори се похвалиха, че и през пандемията си бачкали в офиса и нямали много заразени ... трагедия.
Може би най-голямата пародия на интервю за работа, която ми се е случвала, пък съм имал и други итервюта - разбирайте - човек с опит.
Не се занимавайте с глупсоти и не хабете бензин да се разкарвате до там. Фирми много, работа много, замислете се защо непекъснато имат активни обяви за работа - просто не са окей, не намират хора :)
Аз съм машинен инженер с 30 годишен опит. Работих 2 месеца в производствения цех на AXON В кв. Обеля в София на позицията инженер технолог.
Бях овободен без дори да ми обяснят какви са причините. След като настоявах изрично за това, отговора беше, че имат право да го направят съгласно договора и заради това, че не съм се сработил добре с колектива. Реших да пиша тук с единтсвената цел да предпазя бъдещия колега, който ще кандидатства за тази позиция или за друга такава като техник механик. Оборудването /няколко малки поточни лини за боя за обувки/ е старо и лошо работещо, изискващо непрекъснати донастройки по време на работа и увеличен брой на работниците, които работят на минимална заплата. Когато постъпих на работа очаквах от колегите някакво внимание по отношение на обучение и по-бързо навлизане в работата, съгласно първоначалните условия за работа. Вместо това срещнах едни злобни, невъзпитани и пълни с комплекси хора, които криеха всичко от мен и не отговаряха на никакви въпроси, зададени от мен във връзка с работата. Началник цеха К.М. се държи като възпитател от ТВУ и се държи невъзпитано и неадекватно а директора на производството Р.О. си стои през цялото време в стаята и не го интересува почти нищо освен изпълнението на производствената програма. Изобщо във фирмата най-добре са хората, приближени на г-н Диамандис-комплексари и мижитурки, а кадърните се принуждават да напускат, защото имат собствено мнение и не се вписват в обстановката. Текучеството е голямо в тази измислена гръцка фирма по обясними причини така, че който има време за губене може да се пробва.
Работя тук от 2 години. Доволен съм от отношението и колектива. Фирмата е стабилна и по време на пандемията.
Здравейте. Изобщо не се лъжете да започвате работа в тази фирма. Бях на интервю в София за позицията оператор в отдел логистика.Парите са дооста малко, за сметка на отговорностите, които ти възлагат, има голямо текучество за тази позиция, досещайте се защо, сградата е на майната си меко казано.. Студени и неприветливи хора и среда на работа.
Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете гарантирано и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :
WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес