Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ирис Визия ООД /img/frontend/nomap.png"

Ирис Визия ООД

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
2
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

6te poraboti6 i 6te razbere6! Plusa pri teb e 4e si v drugiq ofis.


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Svobodata i spokoistvieto v edna rabotna sreda e tova koeto e nai vagno razvitieto zavisi samo ot lichnosta a zaplashtaneto e neiniat ekvivalent Tova e koeto moge da se otkrie v firmata Iris Visia


14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
4

Заплащането за фирма в този бранш е ниска. Започва се от 250(може и вече да са го дигнали) и на 2 месеца се увеличава с 50 лева. Проблема е че до някъв момент... В момента се пускат бонуси(под масата) на по проявилите се служители.

Уважението е добро по принцип. Но на шефа му липсва умение за по човешко комуникиране със служителите му в работна среда, което създава напрежение. Както и липса на реална преценка на работника и така изискване на невъзможни срокове за изпълнение.

Привилегиите са от скоро повече което е плюс. Веднъж месечно идва масажист да масажира целия офис. Имаше слухове за лекарски прегледи на 3 месеца, но такива не се случиха в рамките на 9 месеца. Безпалтно кафе. 1 час обедна почивка. Фирмени партита тук таме.

Никакво задължаване да се разботи извънредно.

Развитие. Както пише в офертите им за работа при тях потенцяла за развитие е голям. Както и хубавото е че дават шанс на хора без опит да се развият и да се научат. НО! Води се 3 месеца обучение... обучение няма... слагат те на компютъра и те оставят да пълниш сайтове. А за развитието е до един момент до който си му угоден на шефа да му вършиш работата.

Местоположението е много добро. В центъра на София до НДК. Единствения минус е че тъй като е в стара сграда няма асансиор, а офиса е на 5-ти етаж.

Колегите са най силната част на фирмата. Млади и креативни хора. Обстановката е добра и динамична в същото време. Формалността е в граници което оставя свобода за разведряване на обстановката.

Работната среда е добра. Малко хаус но този хаус спомага за креативността.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?