Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

НЮ ГАРДЕН / Нико Гардън /img/frontend/nomap.png"

НЮ ГАРДЕН / Нико Гардън

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 8 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-8 от общо 8


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
2
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
-1

Фирмата не търси потенциал за развитие у хората, а сервилност и подчиненост. Всяко индивидуално мнение е смляно и осмивано . Шефът Нико , не е тайна е бисексуален/опипва мъже работници/ наркоман на кокаин. Дора е ужасяваща за жените, а мъжете са й страшно симпатични. в цветарските магазини липсват елементарни неща като седалка на тоалетната чиния,а чувството на страх всяка сутрин преди работа е постоянен спътник с теб всеки ден. Желанието да изкарват пари на гърба на работниците си - чрез смешни глоби и наказания е постоянно. в заключение - и на враговете си не препоръчвам да работят там. Не клеветя, това са факти и всеки работил там може да потвърди!


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-1
Потенциал
-2
Местоположение
-3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Уважаеми "страничен наблюдател и клиент" на магазините на фирмата НЮ ГАРДЕН ООД ,който всъщност НЕ СИ!
Пожелавам ти първо и преди всичко да започнеш работа като аранжор в тази фирма,ПРЕДИ да пишеш каквото и да е в този сайт.Твоето "мнение" е критика на коментарите на потърпевшите служители. ФАКТ е,че условията в магазините йм са под всякаква критика,с липса на работещ климатик и дори липса на тоалетна!А още по-голям ФАКТ е,че Дора се държи със служителите си,които се трепят като луди неуморно и извън работно време,като с роби,дори по-ниско от това! ФАКТ е,че човек не може да рабори нормално в една фирма,в която работодателката крещи на служителя си през целия работен ден!ФАКТ е,че не може да се издържи на работно място със температура -15 градуса през зимата!ФАКТ е,че Дора трябва да започне да Уважава служителите си и да започне да ги напътства и управлява,вместо само да йм крещи и обижда,и да започне НАЙ-ВЕЧЕ САМА да си ремонтира счупените магазини и климатици и тоалетни,за да има нормална работна среда,примамлива за нови служители!А такава НЯМА!


32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
3

Здравейте, в позицията си на страничен наблюдател и клиент на магазините на фирмата искам да изразя своето мнение по така обсъждания въпрос за отношението и заплащането.
Фирмата е на пазара от доста години и поне според социалните медии е една от водещите фирми на пазара за озеленяване и продажба на цветя. За да може да стигне до тук и да се развива толкова години , на всяка фирма и е нужен персонал да подпомогне това развитие и ако нещата, които се споменават тук за така нареченото "церберско" отношение на шефовете е вярно нямаше да оцелеят толкова години в този бранш.
Всеки шеф изисква от своя персонал най- доброто за да може да просперира бизнеса му и понякога се налага по- строго отношение, но не смятам че чак да не можеш да изпълниш основните си физически нужди.
А относно заплащането- няма как да съдите по-това колко чисто печели шефа на ден, тъй като ако сте нямали собствен бизнес до сега няма да знаете какви усилия и разходи му костват на човека да раководи съответния бизнес. Това че вие си мислите че получават чисто по 700-800лв. на ден от продукция, колкото и много клиенти да има " на всяка минута ", както вие споменавате, няма как със сигурност да го знаете, за да го коментирате.
В никакъв случай не казвам ,че мнението което изразявате тук е грешно, всеки човек приема нещата по- различен начин, но не може да се водите от емоциите си и да подронвате авторитета на хората по такъв начин.


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-3
Потенциал
-2
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-4

Какво да кажа, освен да допълня последните коментари с едно ГОЛЯМО ДА! Така е. Нямам какво друго да напиша, те всичко са си написали хората. Тя не е човек просто. И това ми било учителка, да пази Господ. Нищо не е научила и на нищо не е научила никого. С други думи - ако ще работите там, по-скоро по кофите ровете! Сребролюбие на макс!!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

По-истинско и изчерпателно обяснение от последния коментар (анонимен бивш служител-12.07.2017) няма накъде!!! Всичко написано съм го преживяла и е истина дума по дума. Наистина работата е безкрайно много,но условията са ужасни, трябва да си машина и да нямаш никакви физически нужди и железни нерви! А да не става дума за болнични! Ти не може да се разболяваш. Ако опиташ да си вземеш почивен ден ти се крещи 5дни преди да си поискал и 5дни след като си взел почивния ден от работодателката Дора. А ако й кажеш че напускаш тя е направо бясна! Първо ти крещи по телефона,а после и на живо и то яростно! В "Ню Гарден ООД" отношението на работодателката Дора към служителите й е направо мафиотско. На всичката работа и пари, които се изкарват, работникът винаги е виновен за всичко, за най-малкото нещо всеки ден и всеки час! Всеки ден ти се крещи за нещо!И когато дойде Дора в магазина всеки път крещи едни и същи неща и се чуди за какво да кресне, на всичката работа и старание,които се влагат! Забранено ти е да ядеш изобщо или да ходиш до тоалетната. Условията са по-лоши и от затвора. Вратата на магазина винаги е отворена и климатика е развален и умираш от студ зимата и си вечно хремав и болен, но ако почнеш да си искаш почивен ден да се закрепиш от студа и грипа Дора ти крещи истерично! Работинкът е подлаган на постоянни заплахи за парични глоби и ежедневен психически тормоз.Ако не дай си Боже нещо се счупи или развали тя ти крещи първо няколко няколко часа по тефона и те заплашва че ти ще й ремонтираш целия магази. Крещенето на Дора е напълно незаслужено на всичката работа която се върши и на лошите условия в магазина.Дора е лицемерна и отначало винаги си придава вид на един много по-спокоен и по-интелигентен, но всъщност това е Лъжа и Измама и пълна заблуда! Също говори зад гърба на работниците и колегите! За нея нито един от служителите й в нито един от магазините й не е на никакво ниво-лично ми го е казвала! Лошото й отношение е докрай, и тя се разделя с теб с крещене и обиди, когато решиш да напуснеш.За нея работникът е роб и никога не е бил и няма да бъде достоен за нейните пари на фона на огромното количество работа,стрес,психически тормоз и заплахи с парични глоби както и извънработно време! Тя не те оценява, колкото и да се представя отначало по този начин. Дора цени само парите и оборота и нищо друго, за съжаление! А ми се щеше да видя човек в нея.Нищо друго освен пари в очите й не видях и от устата й не чух. Всичко е пари! Така че внимавайте да не се разболявате никога на разваления климатик в студа, да не ходите до тоалетна или абсурд да ядете, трепете от работа, треперете от студ зима,пролет и есен,а междувременно през деня проведете телефонен разговор с крещенето на "шефката" Дора,и след всичко това останете след работото си време да се трудите за нея и магазина й и проведете вечерния си разговор с нея с още крещене!А Утрото е незнайно! Успех!


бивш служител

15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
-2

Бях там няколко месеца,пълна скръб е!Няма да ми стигнат 6000 букви да опиша негативите! За тия,които ще ходят там, нека знаят: Аз работя много и съм професионалистка в цветарския занаят.Но в тая фирма, за да е доволна шефката(Тодорка) трябва да се работи денонощно.Искрено ви казвам! Отиваш на работа, всеки ден ти се крещи и вика, че не е свършена някаква елементарна работа, тъй като там клиентите идват на всяка минута и ти нямаш време да се обърнеш!Не се гледа, че изкарваш луди пари за деня, а това, че не си обърсал пода! И това ти се счита за голям негатив. Фирмата има три магазина, освен градински центрове и др. В Бояна е единия магазин, там е що годе добре, другия в Манастирски Ливади - там зимата умираш от студ, като се почне от Ноем./Дек. Там се правят луди пари, обороти 500лв/600лв, 1000 лв. на ден, като се има предвид, че цветята струват 100-200 лева, ти изкарваш 600,700лв. и ти остават едни 400лв чисти на ден. Но за да изкараш тия пари, нали разбирате, че си зает непрестанно. С други думи не ти остава време не да измиеш пода и да смениш водите, ами да отидеш до тоалетна и то си е така. В тази фирма до WC НЕ СЕ ХОДИ, нито се яде. Иначе си аут. И за какво да поддържаш цветята най-най редовно, те се продават на секундата, ама не можеш да го обясниш това на шефката, която те следи листенце по листенце. И не е благодарна на тия пари (300-400 лв чисти на ден само от единия й магазин), а те гледа като цербер, дали има капка на пода или паднало листо от розата, просто ужас! А че си й направил огромната продажба преди 5 мин - това не се гледа. Ако закъснееш 5 мин. за работа ти се натяква всеки път, или ако си тръгнеш 5м. по-рано. Просто в тая фирма работата е за 2ма души, но не за целия ден на 2 смени, а за 2ма на смяна. Единият да обслужва непрекъснато идващите клиенти и да помага с касата и описите, а другият да поддържа цветята, и двамата да участват в аранжирането. А сам човек не може да върши това (как се изкарват 400-500лв на ден и да поддържаш всичко това,ПЪЛЕН АБСУРД)Но шефката си спестява една заплата така! И тъй всеки ден скандали,неблагодарната шефка на стотиците хиляди които изкарва за годината ти вика и крещи, един ден няма да е доволна. А че не ходиш до тоалетна и ти е забранено да ядеш от NON-STOP работа-това не се вметва! Другият магазин е на Стамболийски,там даже WC няма, има едно счупено окаляно цукало в един хамбар на ОТКРИТО!И ако поискаш да отидеш случайно по голяма нужда, УСПЕХ! Ще ти се доплаче.Там просто не се ходи до WC, иначе изискванията на фирмата са големи, по-точно на Тодорка (алчната шефка). Иначе другият шеф е пекан, Нико, той си гледа бизнеса човека, но нищо общо няма с оная лисана и ламя, която не можеш я заприказваш на човешки теми. Тя иска да се говори само за хубави неща-за клиенти, за оборот, за работа, това са й интересите. В началото ти се представя една и ти се струва много яка шефка, после тръпки те побиват от нея. Вечно недоволната, един път не те похвали за хилядите, които й изкарваш, а само ти крещи като бясна. По неблагодарно същество няма и да видя! Да не говоря, какви обороти се изкарват по 14 февруари и 8 март - няма да казвам, че ми е неудобно на фона на тая криза, дето хората пари нямат, както Тодорка казва, че пари нямали, работа нямало и т.н. Ала-бала, само се преструва и прави на мила,че ха да й кажем- горката шефка. За тия празници тя наема някакви хора, с които аз работя и на всички дава по 100 лв надник на деня! Можете ли да си представите! 100лв надник от десетки хиляди лева. Такъв труд се бачка, а накрая едни смешни заплащания. И това според Тодорка е много!И после що нямала работници Ха-ха!Тя изкарва по мои изчисления средно едни чисти 700-800лв на ден от всичките й магазини... умножете това по 365 и си направете сметката. И тя те изтисква като лимон и накрая 100 лв за 8март и за нея са много заплащане. Да не говорим, че за всичките месеци, които бях там - винаги 2пъти дневно ходех до тоалетна и то вкъщи, щото няма как просто. Стискаш!Як цистит! Не можеш да отидеш и да искаш до великото WC. И там се работи много ангария! Работното време е от 8 до 21 за двете смени, но често отваряш 7:30, до 22 и нагоре и пак не можеш да смогнеш и ти се вика всеки ден, че имало бракувани 4 мини герберчета, на фона на тая джунгла от цветя, които герберчета струват няма и 1лв на едро, а тя била загубила от това 4 по 3лв, което е 12лв и това щяла да си го вземе от заплатите. А че продаваме другата й стока с надценка над 600% това не се гледа! и пак бачкаш отгоре отгоре, извън работно време,но това не ти се счита като плюс, а се гледа, че си затворил един ден 5мин по-рано и си изкарал 400лв за деня, което според нея е малко, а после ти твърди, че хората пари нямали. Луда работа!Шефката е луда по парите, тя става с тази идея и с нея си ляга. Тя почива само на Великден и НГ. През останалото време работи и се спуква да работи, да не би да изпусне някой лев... Загубила си е човешкия облик и човешките ценности от парите.Винаги ти натяква, че ВСЕКИ ДЕН става в 5 и си ляга в 23 от бачкане и няма време за семейството си (колко жалко).Тя води луда надпревара с парите, колкото може повече.Умира за клиенти и за пари от тях.Това се е превърнало на болест. Затова за всички, които ще ходят там, нека знаят с какъв човек ще си имат работа. И всеки ден тя води мащабна политика с интересите си и капитала си.Бизнесмен, загубил човешки облик. Това мога да кажа. Да не говорим колко проблеми и стресова работа в магазина, на макс!Оценка по натоварване мога да дам 100! Не можеш да пръднеш в тая фирма. Не знам, тоз другия шеф Нико, дет е пекан, дали знае на какво са подложени робите в тая фирма. Ако знаеше, може би щеше да е друго. Пари луди се изкарват, хора! Заплащане-СМЕШНО, колкото и да се трудиш, ти си некадърен и неспособен, бавен и неизпълнителен - това ти се КРЕЩИ всеки ден.Да не говоря, че шефката непрекъснато говори по адрес на колегите, какви ли не обидни думи:говедо,глупачка,ненормалница, идиот,прави интриги и пред тях е лицемер... има и още, но няма букви!!!!


бивш служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

firma c mnogo rabota dobro zaplashtane i potencial za razvitie ako ti samia go imash.dobra organizacia interesna rabota ,rabotni shefove.mlad ekip,mogete da se probvate.otnosno komentara na'dido'tovae chovek bes nikokav potencial.


-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Ne se prekarvaite da rabotite tam ... nqma potencial za razvitie i zapla6taneto e pod vsqkakvo kritika, no s al4ni 6efove, koito ne mislqt za nikoi drug osven za sebesi, prosto nqma kak da e po razli4no.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?