Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

НЮ ГАРДЕН / Нико Гардън /img/frontend/nomap.png"

НЮ ГАРДЕН / Нико Гардън

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 9 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-9 от общо 9


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, хора! Не пропускайте предоставената ви възможност! Не оставяйте късметът си! Нека не съжалявате след време за подминаването на този текст. Казвам се Димитър, на 39 г. от Карлово. Моят нюхт за сигурна печалба не ми изневери, когато ми се отдаде този невероятен шанс и сега боготворя този ден. След време, много от вас ще ме споменават с добро. Подробно описание за всичко, ще намерите в този сайт:
WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Допълнителни доходи, надомна работа, онлайн бизнес, работа по интернет


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
2
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
-1

Фирмата не търси потенциал за развитие у хората, а сервилност и подчиненост. Всяко индивидуално мнение е смляно и осмивано . Шефът Нико , не е тайна е бисексуален/опипва мъже работници/ наркоман на кокаин. Дора е ужасяваща за жените, а мъжете са й страшно симпатични. в цветарските магазини липсват елементарни неща като седалка на тоалетната чиния,а чувството на страх всяка сутрин преди работа е постоянен спътник с теб всеки ден. Желанието да изкарват пари на гърба на работниците си - чрез смешни глоби и наказания е постоянно. в заключение - и на враговете си не препоръчвам да работят там. Не клеветя, това са факти и всеки работил там може да потвърди!


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-1
Потенциал
-2
Местоположение
-3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Уважаеми "страничен наблюдател и клиент" на магазините на фирмата НЮ ГАРДЕН ООД ,който всъщност НЕ СИ!
Пожелавам ти първо и преди всичко да започнеш работа като аранжор в тази фирма,ПРЕДИ да пишеш каквото и да е в този сайт.Твоето "мнение" е критика на коментарите на потърпевшите служители. ФАКТ е,че условията в магазините йм са под всякаква критика,с липса на работещ климатик и дори липса на тоалетна!А още по-голям ФАКТ е,че Дора се държи със служителите си,които се трепят като луди неуморно и извън работно време,като с роби,дори по-ниско от това! ФАКТ е,че човек не може да рабори нормално в една фирма,в която работодателката крещи на служителя си през целия работен ден!ФАКТ е,че не може да се издържи на работно място със температура -15 градуса през зимата!ФАКТ е,че Дора трябва да започне да Уважава служителите си и да започне да ги напътства и управлява,вместо само да йм крещи и обижда,и да започне НАЙ-ВЕЧЕ САМА да си ремонтира счупените магазини и климатици и тоалетни,за да има нормална работна среда,примамлива за нови служители!А такава НЯМА!


32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
3

Здравейте, в позицията си на страничен наблюдател и клиент на магазините на фирмата искам да изразя своето мнение по така обсъждания въпрос за отношението и заплащането.
Фирмата е на пазара от доста години и поне според социалните медии е една от водещите фирми на пазара за озеленяване и продажба на цветя. За да може да стигне до тук и да се развива толкова години , на всяка фирма и е нужен персонал да подпомогне това развитие и ако нещата, които се споменават тук за така нареченото "церберско" отношение на шефовете е вярно нямаше да оцелеят толкова години в този бранш.
Всеки шеф изисква от своя персонал най- доброто за да може да просперира бизнеса му и понякога се налага по- строго отношение, но не смятам че чак да не можеш да изпълниш основните си физически нужди.
А относно заплащането- няма как да съдите по-това колко чисто печели шефа на ден, тъй като ако сте нямали собствен бизнес до сега няма да знаете какви усилия и разходи му костват на човека да раководи съответния бизнес. Това че вие си мислите че получават чисто по 700-800лв. на ден от продукция, колкото и много клиенти да има " на всяка минута ", както вие споменавате, няма как със сигурност да го знаете, за да го коментирате.
В никакъв случай не казвам ,че мнението което изразявате тук е грешно, всеки човек приема нещата по- различен начин, но не може да се водите от емоциите си и да подронвате авторитета на хората по такъв начин.


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-3
Потенциал
-2
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-4

Какво да кажа, освен да допълня последните коментари с едно ГОЛЯМО ДА! Така е. Нямам какво друго да напиша, те всичко са си написали хората. Тя не е човек просто. И това ми било учителка, да пази Господ. Нищо не е научила и на нищо не е научила никого. С други думи - ако ще работите там, по-скоро по кофите ровете! Сребролюбие на макс!!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

По-истинско и изчерпателно обяснение от последния коментар (анонимен бивш служител-12.07.2017) няма накъде!!! Всичко написано съм го преживяла и е истина дума по дума. Наистина работата е безкрайно много,но условията са ужасни, трябва да си машина и да нямаш никакви физически нужди и железни нерви! А да не става дума за болнични! Ти не може да се разболяваш. Ако опиташ да си вземеш почивен ден ти се крещи 5дни преди да си поискал и 5дни след като си взел почивния ден от работодателката Дора. А ако й кажеш че напускаш тя е направо бясна! Първо ти крещи по телефона,а после и на живо и то яростно! В "Ню Гарден ООД" отношението на работодателката Дора към служителите й е направо мафиотско. На всичката работа и пари, които се изкарват, работникът винаги е виновен за всичко, за най-малкото нещо всеки ден и всеки час! Всеки ден ти се крещи за нещо!И когато дойде Дора в магазина всеки път крещи едни и същи неща и се чуди за какво да кресне, на всичката работа и старание,които се влагат! Забранено ти е да ядеш изобщо или да ходиш до тоалетната. Условията са по-лоши и от затвора. Вратата на магазина винаги е отворена и климатика е развален и умираш от студ зимата и си вечно хремав и болен, но ако почнеш да си искаш почивен ден да се закрепиш от студа и грипа Дора ти крещи истерично! Работинкът е подлаган на постоянни заплахи за парични глоби и ежедневен психически тормоз.Ако не дай си Боже нещо се счупи или развали тя ти крещи първо няколко няколко часа по тефона и те заплашва че ти ще й ремонтираш целия магази. Крещенето на Дора е напълно незаслужено на всичката работа която се върши и на лошите условия в магазина.Дора е лицемерна и отначало винаги си придава вид на един много по-спокоен и по-интелигентен, но всъщност това е Лъжа и Измама и пълна заблуда! Също говори зад гърба на работниците и колегите! За нея нито един от служителите й в нито един от магазините й не е на никакво ниво-лично ми го е казвала! Лошото й отношение е докрай, и тя се разделя с теб с крещене и обиди, когато решиш да напуснеш.За нея работникът е роб и никога не е бил и няма да бъде достоен за нейните пари на фона на огромното количество работа,стрес,психически тормоз и заплахи с парични глоби както и извънработно време! Тя не те оценява, колкото и да се представя отначало по този начин. Дора цени само парите и оборота и нищо друго, за съжаление! А ми се щеше да видя човек в нея.Нищо друго освен пари в очите й не видях и от устата й не чух. Всичко е пари! Така че внимавайте да не се разболявате никога на разваления климатик в студа, да не ходите до тоалетна или абсурд да ядете, трепете от работа, треперете от студ зима,пролет и есен,а междувременно през деня проведете телефонен разговор с крещенето на "шефката" Дора,и след всичко това останете след работото си време да се трудите за нея и магазина й и проведете вечерния си разговор с нея с още крещене!А Утрото е незнайно! Успех!


бивш служител

15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
-2

Бях там няколко месеца,пълна скръб е!Няма да ми стигнат 6000 букви да опиша негативите! За тия,които ще ходят там, нека знаят: Аз работя много и съм професионалистка в цветарския занаят.Но в тая фирма, за да е доволна шефката(Тодорка) трябва да се работи денонощно.Искрено ви казвам! Отиваш на работа, всеки ден ти се крещи и вика, че не е свършена някаква елементарна работа, тъй като там клиентите идват на всяка минута и ти нямаш време да се обърнеш!Не се гледа, че изкарваш луди пари за деня, а това, че не си обърсал пода! И това ти се счита за голям негатив. Фирмата има три магазина, освен градински центрове и др. В Бояна е единия магазин, там е що годе добре, другия в Манастирски Ливади - там зимата умираш от студ, като се почне от Ноем./Дек. Там се правят луди пари, обороти 500лв/600лв, 1000 лв. на ден, като се има предвид, че цветята струват 100-200 лева, ти изкарваш 600,700лв. и ти остават едни 400лв чисти на ден. Но за да изкараш тия пари, нали разбирате, че си зает непрестанно. С други думи не ти остава време не да измиеш пода и да смениш водите, ами да отидеш до тоалетна и то си е така. В тази фирма до WC НЕ СЕ ХОДИ, нито се яде. Иначе си аут. И за какво да поддържаш цветята най-най редовно, те се продават на секундата, ама не можеш да го обясниш това на шефката, която те следи листенце по листенце. И не е благодарна на тия пари (300-400 лв чисти на ден само от единия й магазин), а те гледа като цербер, дали има капка на пода или паднало листо от розата, просто ужас! А че си й направил огромната продажба преди 5 мин - това не се гледа. Ако закъснееш 5 мин. за работа ти се натяква всеки път, или ако си тръгнеш 5м. по-рано. Просто в тая фирма работата е за 2ма души, но не за целия ден на 2 смени, а за 2ма на смяна. Единият да обслужва непрекъснато идващите клиенти и да помага с касата и описите, а другият да поддържа цветята, и двамата да участват в аранжирането. А сам човек не може да върши това (как се изкарват 400-500лв на ден и да поддържаш всичко това,ПЪЛЕН АБСУРД)Но шефката си спестява една заплата така! И тъй всеки ден скандали,неблагодарната шефка на стотиците хиляди които изкарва за годината ти вика и крещи, един ден няма да е доволна. А че не ходиш до тоалетна и ти е забранено да ядеш от NON-STOP работа-това не се вметва! Другият магазин е на Стамболийски,там даже WC няма, има едно счупено окаляно цукало в един хамбар на ОТКРИТО!И ако поискаш да отидеш случайно по голяма нужда, УСПЕХ! Ще ти се доплаче.Там просто не се ходи до WC, иначе изискванията на фирмата са големи, по-точно на Тодорка (алчната шефка). Иначе другият шеф е пекан, Нико, той си гледа бизнеса човека, но нищо общо няма с оная лисана и ламя, която не можеш я заприказваш на човешки теми. Тя иска да се говори само за хубави неща-за клиенти, за оборот, за работа, това са й интересите. В началото ти се представя една и ти се струва много яка шефка, после тръпки те побиват от нея. Вечно недоволната, един път не те похвали за хилядите, които й изкарваш, а само ти крещи като бясна. По неблагодарно същество няма и да видя! Да не говоря, какви обороти се изкарват по 14 февруари и 8 март - няма да казвам, че ми е неудобно на фона на тая криза, дето хората пари нямат, както Тодорка казва, че пари нямали, работа нямало и т.н. Ала-бала, само се преструва и прави на мила,че ха да й кажем- горката шефка. За тия празници тя наема някакви хора, с които аз работя и на всички дава по 100 лв надник на деня! Можете ли да си представите! 100лв надник от десетки хиляди лева. Такъв труд се бачка, а накрая едни смешни заплащания. И това според Тодорка е много!И после що нямала работници Ха-ха!Тя изкарва по мои изчисления средно едни чисти 700-800лв на ден от всичките й магазини... умножете това по 365 и си направете сметката. И тя те изтисква като лимон и накрая 100 лв за 8март и за нея са много заплащане. Да не говорим, че за всичките месеци, които бях там - винаги 2пъти дневно ходех до тоалетна и то вкъщи, щото няма как просто. Стискаш!Як цистит! Не можеш да отидеш и да искаш до великото WC. И там се работи много ангария! Работното време е от 8 до 21 за двете смени, но често отваряш 7:30, до 22 и нагоре и пак не можеш да смогнеш и ти се вика всеки ден, че имало бракувани 4 мини герберчета, на фона на тая джунгла от цветя, които герберчета струват няма и 1лв на едро, а тя била загубила от това 4 по 3лв, което е 12лв и това щяла да си го вземе от заплатите. А че продаваме другата й стока с надценка над 600% това не се гледа! и пак бачкаш отгоре отгоре, извън работно време,но това не ти се счита като плюс, а се гледа, че си затворил един ден 5мин по-рано и си изкарал 400лв за деня, което според нея е малко, а после ти твърди, че хората пари нямали. Луда работа!Шефката е луда по парите, тя става с тази идея и с нея си ляга. Тя почива само на Великден и НГ. През останалото време работи и се спуква да работи, да не би да изпусне някой лев... Загубила си е човешкия облик и човешките ценности от парите.Винаги ти натяква, че ВСЕКИ ДЕН става в 5 и си ляга в 23 от бачкане и няма време за семейството си (колко жалко).Тя води луда надпревара с парите, колкото може повече.Умира за клиенти и за пари от тях.Това се е превърнало на болест. Затова за всички, които ще ходят там, нека знаят с какъв човек ще си имат работа. И всеки ден тя води мащабна политика с интересите си и капитала си.Бизнесмен, загубил човешки облик. Това мога да кажа. Да не говорим колко проблеми и стресова работа в магазина, на макс!Оценка по натоварване мога да дам 100! Не можеш да пръднеш в тая фирма. Не знам, тоз другия шеф Нико, дет е пекан, дали знае на какво са подложени робите в тая фирма. Ако знаеше, може би щеше да е друго. Пари луди се изкарват, хора! Заплащане-СМЕШНО, колкото и да се трудиш, ти си некадърен и неспособен, бавен и неизпълнителен - това ти се КРЕЩИ всеки ден.Да не говоря, че шефката непрекъснато говори по адрес на колегите, какви ли не обидни думи:говедо,глупачка,ненормалница, идиот,прави интриги и пред тях е лицемер... има и още, но няма букви!!!!


бивш служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

firma c mnogo rabota dobro zaplashtane i potencial za razvitie ako ti samia go imash.dobra organizacia interesna rabota ,rabotni shefove.mlad ekip,mogete da se probvate.otnosno komentara na'dido'tovae chovek bes nikokav potencial.


-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Ne se prekarvaite da rabotite tam ... nqma potencial za razvitie i zapla6taneto e pod vsqkakvo kritika, no s al4ni 6efove, koito ne mislqt za nikoi drug osven za sebesi, prosto nqma kak da e po razli4no.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?