Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Haemimont AD / Хемимонт АД /img/frontend/nomap.png"

Haemimont AD / Хемимонт АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 35 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 35


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!Първо да кажа, че нямам нищо общо с тази фирма, никога не съм ходил там, (може някода да отида) и не знам каква реално е ситуацията!Много взех да се дразня, понеже тоя сайт се превърна в съдебна зала!Първо бих искал да се обърна към хората, които \"ласкаят\" фирмата!Пичове не ви знам какви сте и от каде сте, колко сте велики програмисти, софтуерни архитекти и големи мозъци, НО явно сте много ограничени от гледна точка на живота! Ако наистина не са ви давали заплатите с месеци, какво сте чакали да стане??? На мен лично ако не ми дадът 2 поредни заплати си сгъвам багажа и чао!Това е!Не знам дали са ви вързали по някакв начин, но ако сте били вързани от към договори и тем подобни щтяхте да спечеллите тези дела!Както и да е!Поведението ви е недопустимо и се държите по зле от разлигавени деца, които завиждат на съседчето!Знам че някои ви е метнал, но живота е такъв, заспалите ги мятат, и обикновено се усещат доста късно(говоря по принцип)!Да сте внимавали на времето, и недейте да давате съвети на хората, кой каде да отива да работи, защтото когато някой чете този форум, не би искал да се влияе от оценките на такива като вас!Пак казвам вие сте ограничени, и това ограничение ви го налага злобата и желанието за отмъщение и искате да си го излеете върху някой, без значение кой!Това се превърна във цирк а вие сте клоуните в главните роли!НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА как някой са го прецакали преди години, не искам да знам, интересува ме реално ДНЕС какво представлява фирмата, и ако обичате спрете да наводнявате форума с безсмислените си напатки!Искате съчувствие??? Еми няма да го получите, ние страничните читатели не сме длъжни да четем безсмислените ви обиди и оплаквания!И моля не пишете повече глупости, щото като гледам това е станал смисъла на живота ви, доста жалко, а?!Ако ще казвате нещо за фирмата нека то да е за ДНЕС И СЕГА и да е ИСТИНА!Не ме интересуват стари данни!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаема г-жо Пенка Мечкарска,

Аз като един желаещ да работя във фирма ХемимонД, откъде мога да намеря информация за фирмата? Питам не за друго, а защото опитах да отида и на haemimond.com и на haemimond.bg, но някак си не можах да открия нищо. Или може би като отивате "очи в очи" с клиенти като Nike или Bacardi поднасяте визитка с име Haemimond на която няма web адрес - о какъв срам за фирма която разработва уеб решения!? Разбира се че няма спечелени дела към фирма ХемимонД, обаче да не се окаже след време че няма спечелени дела към фирма "ХемимонДТ-България АД" или "ХемимонФ АД", които съвсем случайно се намират пак на 7ми километър, сградата на БИЦ ИЗОТ. Аз лично като един желаещ да работя с вас леко се обърках към коя фирма да се обърна, защото се оказа че има прекалено много фирми, които имат един и същи сайт и адрес. Нека хората сами преценят доколко всички тези фирми са плод на някакво сладурско заиграване с буквите и доколко е свързано с закона, обаче съм сигурен съм че и в двата случая юредически сте подковани желязно и никой служител (бъдещ и настоящ) не може и копче да каже.

А вие г-жо Мечкарска, бяхте свидетел на всичките процеси с родителите на ХемимонД, но може би много бързо сте ги забравили.

Уверявам ви, че това което се случи на толкова много хора няма да бъде забравено и винаги ще има някой който да го припомня на всички кандидатстващи във фирми, които имат haemimont.com за официален сайт, с част от проектите в които са участвали.

Пожелавам ви успехи и безпроблемна работа за в бъдеще!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Нарочно не давам оценки различни от нула,защото мойто мнение е, че винаги може да е по-добре,както и по-зле. Аз работя в Хаемимонд и това, което мога да кажа от моя опит е, че човек може да се развие тук.Факт е,че някой проекти дават повече за развитието на човек, други-по-малко,но това е повече от нормално.Отрицателното също го има,но не е само то. Нима всички вие,които сте напуснали Хемимонд сега работите на място без проблеми,заплатите са ви перфектни и офиса е в двора ви...?


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Идеята да пиша в този форум бе да споделя собствения си опит с тази фирма, както и особено некоректното отношение от страна US-BG собствениците, които просто решиха да прецакат 30-тина човека по особено гаден начин. Бях решил повече да не се занимавам с тази работа, но от постовете тука започнаха да се прокрадват съмнения, че може би съм се объркал и едва ли не говорим за някаква друга фирма (менте разбираш ли!). Първо никога не съм говорил за фирма ХемимонД (тя се появи след като всички дела на служителите бяха спечелени, и виж колко странно - на същия адрес като предишната, а предната (ХемимонТ) просто беше изчезнала някъде). Само за протокола - абсолютно всички спечелени дела се отнасят за фирма ХемимонТ (www.haemimont.com), 7-ми километър, сградата на БИЦ ИЗОТ.
Знам че е супер удобно да кажеш, че забравяме за негативите и започваме всичко отначало, но това няма как да остане забравено, особено след като са засегнати толкова хора. Мисля си че след като толкова много се опитваш да се отървеш от миналото си (фирми винаги са фалирали и това си е в реда на нещата), трябва да го направиш наистина чисто, а не като смениш една буква в името си и се криеш от закона. Колкото и много да отричате, че имате нещо общо със "славните минали години", повече от половината ви проекти и клиенти в портфолиото ви на сайта са точно от тогава - защо това не го коригирате към настоящата 2008-ма тогава?

Към служителите в момента които работят там - не ви познавам, не съм ви и виждал - сигурно сте готини, сигурно сте млади и амбициозни - нямам идея. Честно казано се радвам че нямате проблеми към момента. Препоръката ми от предишния пост беше наистена искрена, за да не се повтаря за в бъдеще проблемите през които сме минали ние. Защото колкото и дълго да сте работили (а по наше време имаше хора дето бяха работили и над 8 години, и то със същия ако не и с по-голям ентусиазъм), това не пречеше вашите любими собственици да се отнесат към тях по особено гнусен начин. Така че чисто приятелски имайте няколко наум, както вие, така и всички които искат да кандидатстват във фирма ХемимонТ.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте. Пиша като бивш служител на фирмата. Прочетох коментарите. Във всеки намерих нюанси на обективност, лично отношение и информираност. Приех ги за нормални.

Не приех писането на постове "под калъп" - (бивши) колеги, изглеждате като пленници за разстрел и се надявам, че сте искрени. Не приех и постовете на отдавнашни служители за бащите и дедите на фирма Хемимонд във всичките и превъплащения - те са по-скоро лични и далеч неадекватни за сегашното статукво.

Моята оценка в едно изречение: [Хемимонд е фирма с потенциал за далеч повече от това, което е]. Тук не фиксирам международното и име до гиганти като NY Stock Exchange, Nike, Аец Козлудуй и т.н. или компетентността на управлението, ентусиазма на колегите; Това е начинът, по който се чувствах аз, след 2+ години във фирмата.

С Уважение.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За начало искам да отбележа, че не съм работил в тази фирма - мнението ми за нея е изградено на база на странични наблюдения като човек, който има няколко приятеля които работят там, включително и гаджето ми. Да, вярно е, че работата е много и че личният живот малко или много остава на заден план. Дали ми е приятно - не. НО ми е драго, че тя най - накрая намери своето място, в среда, където иска да се развива и това и доставя удовлетворение - нещо, което за съжаление не мога да кажа за себе си. И в този ред на мисли до известна степен и завиждам. Започваш като студент - обучават те, осигуряват ти гъвкаво работно време, за да можеш да съвместяваш ученето и работата и да - започваш от ниска заплата...НО Бога ми грях ви е на сърцето като казвате, че няма перспектива за развитие - недейте да си мислите че щом вие не сте успели, то това е мисията невъзможна. Това само показва що за \"професионалисти\" сте били (жалко, че не мога да споделя цифри, но това си е фирмената политика). Не можах да разбера какво значение има дали фирмата е директен изпълнител или е подизпълнител по даден проект - има ли изобщо някакво значение след като в края на проекта клиента е доволен и на тебе ти е платено?!? Изговори се много, че фирмата е била прекръстена в миналото и че ръководството се сменя...и в крайна сметка всички упреци и нападки са отправени към хора, които не ръководят сегашната фирма и нямат никакво отношение към нея. Просто разберете ве хора - ХемимонТ и ХемимонД са две различни неща - все едно да сравняваш AdiBas и Adidas...защото като си купиш кецки на AdiBas от Илиянци за 5 лева и се скъсат на второто обуване Adidas нямат никакво отношение към това...вината си остава във вас или както се казва - проблема остава във вашия телевизор. Хайде поздрави.

П.П. Аз бонуси няма да получа, но това са си фактите - там си има един готин колектив, който знае какво е да бачкаш яко, но знае и как да разпусне в края на изтощителната седмица или след поредното delivery.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много ме радва, че има толкова много хора който са готови на всичко за \"Една Добра Дума\" и за потупване по рамото. Браво на Вас! Вероятно там, където сте в момента ви тупат по рамото и сте много, ама много хвалени за това че си вършите работата. И моля Ви, пишете си имената защото може да поискам да спретна някой проект с Вас за да Ви хваля докато работите. Естествено няма да ви платя, но ще ви хваля от сутрин до мрак. А иначе, аз като едно ниско платено студентче, изключителен непрофесионалист с много скромни познания, вероятно имам някакви смислени причини да си седя тук и да си върша работата на \"ишлеме\". Те едва ли са тези че съм сменил 6 работни длъжности (за заядливите само го пиша това: всички са били в една насока, а някои дори извън бг. за прилично известни фирми) поради горе изброените причини и си нямам понятие какво е пазар на труда, и как се работи на някои други \"елитни\" места. Щом сме Ви неприятни и имате толкова негативно отношение, просто не идвайте, но недейте моля ви да обиждате хората, които са още тук и на които мога да кажа само \"Евала!\" заради професионализма с който работят. А щом не сте си намерили мястото тук, успех с търсенето.


-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
0
Работна среда
-5

Zdraveite i ot men.:)
I az bih iskal da spodelya vpechatleniata si ot rukovodeshtite tazi firma.
Dulgogodishna praktika e da se naemat studenti i mladi hora s maluk opit, na koito se plashtat smeshni pari i se eksploatirat do maksimum. Oshte na intervuto shte chuete grandiozni obeshtania,(pridruzeni s mili usmivki) kakuv prospetitet vi chaka.
Nishto takova obache ne se sluchva.
Poslanieto mi e imenno kum kandidatstvashtite:
MIli kandidati,
-Nikoi ot vashite budeshti shefove nyama da oceni rabotata i usiliata, koito polagate.
-Nyama da chuete i edna dobra duma za svurshenoto,i da se zabelezi ostavaneto vi do posred noshtite ili subota i nedelya.(zashtoto neshto e bilo super, ama super "speshno", a tam vseki proekt e takuv).
- Kolkoto i da ste izpulneni s entusiazum i tolerantnost, te bavno shte ugasnat v tyagostnata i napregnata atmosfera, koyato cari tam.
Ako iskate da si pohabite hubavite godini,da vi tormozyat psihicheski i da nyamate lichen zivot kandidatstvaite v Haemimont.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Spasena, Prokurore i wsi4ki ostanali, lichno sym priel neshtata do tolkowa che izkazwajki mnenieto si obijdate ili se izkazwate ironi4no za hora koito dori ne poznawate(citiram "Хайде, поздрави на хлебарките!", "А те дали знаят..." i t.n.) Ok nqma lo6o da si kajete sobstweniq opit, daje priwetstwam mneniqta, wse pak za towa e toq forum, no pak kazwam ne e nito korektno, nito e v polza na nqkoj da ima takiwa napadki, kriejki se zad nqkakwi prqkori... I wsyshtnost az nikoga nqmashe da pisha powe4e, ako bqhte napisali prosto "Predi 5-6 godini v tazi firma be6e edi kak si sega we4e ne znaq situaciqta..." Ot istoriqta ima polza, no wse pak ima forumi ot 2001/2 godina kydeto horata pisheha towa, koeto beshe po nego wreme (ima edin na dir.bg, deto pone znam 4e imashe mnogo komentari), oba4e v tozi forum izkazwame mneniq validni za 2008, ina4e prosto nqmashe da ima smisyl ot nego. I pak kazwasm nqma losho da ima istoriq, no neka horata znaqt 4e goworim za tozi period, a wie we4e daje ne znaete koj raboti v kompaniqta Hemimond, koqto twyrdite, 4e e na sy6tite sobstwenici i t.n. I kak dawate ocenka za horata, kato ne se poznawate s 99% ot tqh. Kakto az ne wi poznawam i ne dawam li4ni mneniq, taka i wie ne poznawate nito men, nito 99% ot horata za da im dawate ocenki ili da gi ironizirate. A i da wi poznawah, ako imah neshto da wi kazwam, shtqh da wi kaja lichno...Taka 4e predlagam da sprem s dialoga i da izqsnim na horata 4e wie goworite za 2001/2002 i washite peripetii ot togava, az goworq za nastoq6tata 2008.

Pozdravi na vsi4ki :)


-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-3
Местоположение
-3
Колеги
4
Работна среда
-2

Хей Sexy!

Мисля да оставим хората сами да си преценят доколко готино е да работят във фирма, която е имала юредическа необходимост да сменя буква в името.
Идеята да си губя времето и да пиша е да не се окаже след време, че някой много "съжелява" за това което се е случило с тях.

Относно хората - някак си се оказаха кадърни и си намериха работа, останаха само няколко дето може би ги познаваш :-)

Хайде поздрави и ще се видим скоро в Googel (или пък беше Goggle?)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?