Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Белвю Пропърти Мениджмънт /img/frontend/nomap.png"

Белвю Пропърти Мениджмънт

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
-5

Мнението, което искам да дам е главно за управителя на хотел `Белвю Резиденс`, Банско. От там страда целия имидж на хотела и с такъв човек просто е невъзможно да се работи. Мнението ми за него е следното:
.... ...... – БОЛЕН, АЛКОХОЛИЗИРАН МОЗЪК; МНОГО ГАДЕН ЧОВЕК; ОТВРАТИТЕЛНО, ПРОСТАШКО, ДЕБЕЛАШКО И ПРЕЗРИТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПЕРСОНАЛА, РАБОТЕЩ В ХОТЕЛ ‘БЕЛВЮ РЕЗИДЕНС’ В БАНСКО. СУПЕР НЕПРОФЕСИОНАЛИСТ; ЛИЧИ СИ ЧЕ НЕ Е ЧОВЕК ОТ ТУРСИТИЧЕСКИЯ БРАНШ И СИ НЯМА И ГРАМ ПОНЯТИЕ ОТ ХОТЕЛИЕРТСВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, И КАК УСПЕШНО СЕ УПРАВЛЯВА ЕДИН ХОТЕЛ, КАКТО И КАК УСПЕШНО СЕ СЪЗДАВАТ КОНТАКТИ С ТУРОПЕРАТОРИ И ТУРСИТИЧЕСКИ АГЕНЦИИ; КАК СЕ СЪЗДАВА ЛОЯЛНА КЛИЕНТЕЛА; СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ЧУВАЛ ИЗРАЗА, КОЙТО Е ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНОСТ ЗА ТУРИЗСТИЧЕСКИЯ БИЗНЕС- КЛИЕНТА Е НА ПЪРВО МЯСТО!
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБИРА С НЕГО!!! (ОТ МНОГОТО ХОРА, КОИТО СЕ СМЕНИХА ДА РАБОТЯТ ЗА НЕГО И КАТО ГО ВИДЯХА, ЧЕ Е ЛУД И ЗА НИЩО НЕ СТАВА, НАПУСНАХА. ТО НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ТОЗИ ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ. ОПРЕДЕЛЕНО МУ ЛИПСВАТ ПЪРВИТЕ 7 ГОДИНИ И НЯМА ЕЛЕМЕНТАРНО ДЪРЖАНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ. НЕ ЗНАЕ АНГЛИИСКИ, КОЕТО ЗА ЕДИН МЕНИДЖЪР НА ХОТЕЛ Е НЕДОПУСТИМО, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБИРА С ГОСТИТЕ НА ХОТЕЛА; А ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ ГОВОРЯТ ИМЕННО ТОЗИ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РАЗПРОСТРАНЕН ЕЗИК.
АКО УВАЖАВАТЕ СЕБЕ СИ, ТРУДА СИ И ТОВА, ЗА КОЕТО СТЕ УЧИЛИ- НЕ ОТИВАЙТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА НЕГО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ; ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ, АКО ГО НАПРАВИТЕ И ТО МНОГО, АДСКИ МНОГО, ПОВЯРВАЙТЕ МИ!!! АДСКИ МНОГО ХОРА СЕ УБЕДИХА В ТОВА.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?