Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ПЪТНОСТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА ЕАД /img/frontend/nomap.png"

ПЪТНОСТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА ЕАД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 11 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-11 от общо 11


34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
5

Определено много харесвам фирмата, в която работя. На първо място отношенията между колегите са много добри. Изпълнителният директор изгражда много сполучлив екип от млади и амбициозни хора, като същевременно ги съчетава с наличните кадри с опит. Същевременно самият той дава възможност за свободно развитие на кадрите, като не ги ограничава със собствените си виждания по дадени въпроси и винаги е отворен за чуждото мнение, стига да е достатъчно добре аргументирано.
Единственото по-неприятно нещо е местоположението на фирмата - производствената зона до кв. "Левски Г", но като се има предвид, че това все пак е производствена фирма, то не може да се очаква да е в центъра. Да не говорим, че това си има положителна страна - човек реално знае с какво точно се занимава дружеството, в което работи :). Иначе условията на работа са перфектни. Няма нищо, което да е необходимо за добра офис работа и да не е осигурено. Заплатите се плащат изключително редовно, няма никакви издънки по отношение на данъци и осигуровки, следи се за спазването на здравословните и безопасни условия на труд и т.н.
Същевременно в бранша - строителство на пътища, водопроводи, ремонт на пътностроителна техника и т.н. има доста голямо поле за развитие. Възможна е дори експанзия в чужбина.
Определено се обръща внимание на професионалното развитие на специалистите. Участието в семинари, курсове и др. форми на обучение въобще не се поставя под въпрос.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?