Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕТ Боби - Бойко Добрев /img/frontend/nomap.png"

ЕТ Боби - Бойко Добрев

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
5
Колеги
-1
Работна среда
-5

Нищожно заплащане, затрупват те с работа поради липса на персонал, някой длъжности им се налага да карат по 14 часови смени. Работна среда- Няма такава.
Никой не върши нищо, чака на другия, а другия съвсем няма намерение да си свърши работата също. Управителя който се буди на обяд, започва с алкохола още с кафето. Привечер когато не знае къде се намира вече е нетърпим. Непрекъснато овиква всеки друг наоколо за неговите грешки и си въобразява, че разбира това което говори, а това съвсем не е така. Средно служителите които постъпват остават около 2 седмици. А тези които се задържат или са мързеливи до ниво на което не е възможно да работят нищо друго, или не уважават себе си.


-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
0
Работна среда
0

Уникална фирма.Всьшност доскоро бяха серия от фирми но поради естествения подбор на пазара всичките фалираха и остана само тази.Управлява се еднолично от собственика който е трезвен единствено до обяда след което се вьзкачва на черешата и всички са му криви за собствените простотий който твори непрекьснато,кьде поради неграмотност кьде поради некомпетентност а най-вече поради илюзията че вьобще схваща за какво става на вьпрос.Текучеството е огромно и постоянно.Работните заплати смешни.Осигуровки на минималното.Условията на труд са меко казано мизерни.Материалната база е някьде около рождението на Христа.Изискванията кьм работата са големи и взаимно изключващи се което поражда една пьлна и постоянна анархия.Всеки прави каквото си иска, когато си иска и както си иска без да му пука ни от собственик ни от клиенти.Това естествено води до упадьк на фирмата и разбира се за това е виновен персональт.Поощрения и стимули липсват, то вьобще е добре ако човек си вземе заплатата.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?