Елемаг /img/frontend/nomap.png"

клиент

Всеки път когато ходя за торта чакам някой да дойде. Когато им кажа 2 парчета от тази торта те ми слагат едно за цената на две и си ближат пръстите. Дали следващите хора няма да ги е гнус? И когато минавам отзад всеки път са седнали в гаража да ядат и пият. От скоро време понеже няма много клиенти, са им наредили да поздравяват задължително за да не фалират!!! И защо всичко там е по-скъпо, като същите стоки можем да намерим и в другите магазини! Хем магазина е голям за да можем да пазаруваме много, хем няма почти никакви хора.

ЕЛЕМАГ е с особено големи претенции за името си, но едно внимателно наблюдение показва че нещата не са такива. Мистър Петракиев доста обещава, много приказва /сладкодумен стар сладур е!/, но не дава възможност на сериозните хора да израстнат и да се развият. Бях предложен от една агенция за подбор и когато напусках, стария умник изпъшка: "Ей, да му се не види! 50 лв ми струваше за да дойдеш". А защо ли позволявате да ви изтичат свестните хора?!! В интерес на истината - Петракиев е стиснат човек, но умее да говори. На принципа: "Скъп на триците и евтин на брашното". Има и по-гадни места за работа, но има и по-хубави места от ЕЛЕМАГ. Ако някой реши да се развие в областта на търговията може да поработи, да не обръща внимание на организацията в супермаркета /която е отчайваща: стоките стоят на склад, докато рафтовете в салона са празни, който може - краде/ и след като натрупа стаж да се ориентира някъде другаде - в по-сериозна фирма.

клиент

Здравеите отново пиша за да изкажа мнение за магазин Елемаг които се намира до правителствена болница.Днес пазарувах(небях пазарувал от няколко дена)и учудването ми беше голямо когато на касата ме посрещнаха с въпроса от кои торбички желая защото доско безплатните найлонови торбички се заплащали по 10ст. Незнам колко мислите че ще спечелите уважаеми господин Петракиев,но ще изгубите много клиенти заради това ваше решени да се плащат тези торбички на фона на големите сметки които правят вашите клиенти.Моето мнение,а мисля и на много други ваши клиенти е да оставите тези торбички както до  сега безплатни.Надявам се да се замислите над този проблем.Също така искам да ви насоча вниманието към това да се допитвате по често към персонала си за това какво е мненито на клиентите защото аз както и сигурно и много други клиенти се объщат към тях по въпросите какво им харесва и какво не.Защото колкото пъти изкажа мнение към някои от персонала ви,ми се отговаря,че те знаят за този проблем,но никои не ги пита и никои не им иска мнението.Да знаете,че персонала ви наи добре знае какво иска клиента,затова е хубаво да се  допитвате от време на време  до тяхното виждане и до това клиентите ви какво биха желали.Иначе мнението ми за персонала ви е добро( за магазина ви  до правитествена болница,защото там пазарувам) усмихнати са гледат да помагат когато зависи от тях.Надявам се мненито което изказах да е от полза за подобряването пазаруването във вашия магазин.

клиент

Здравеите.Искам да изкажа моето мнение за магазин Елемаг който се намира до правитествена болница.Значи като предишния клиент аз също ще кажа,че магазина е много хубав и стилен.Минусите са неотговарящите етикети и стока със изтекъл срок на годност но това са поправими неща.Аз лично искам да се оплача от човека които отговаря за написването на фактурите.Аз пазарувам често и винаги ми трябва фактура но това явно е мъчно за изпълнение от отговарящия човек.Последния път когато пазарувах и поисках фактура чаках 20-25 мин.за да ни се издаде.И това е честа практика,много често ми се отговаря че в момента не може да ми се издаде фактура и да дойда някои друг ден.Надявам се да обърнете сериозно внимание на този проблем защото не пазарувам за малки суми и сериозно се замислям дали да продължавам да пазарувам в магазина ви.Също така ми направи впечатлени че зареждате дадена стока(и то хубава),но в малки количества и тъкмо свикнем снея и тя изчезне или се зарежда през няколко месеца.Като питам персонала защо така отговора е че не се плаща на фирмите и за това няма стока.Обърнете внимание и на този въпрос.А също така липсата на цигари нямате почни никакви.Аз купувам няколко вида за няколко човека,но повече от 2-3 месеца няма никакви цигари.Незнам вие как мислите,но аз мисля че без стока няма как да привличате клиенти.За сега това е от мене,надявам се да усетя скоро положителни промени в любимия ми магазин и да се завърне удоволствите от пазаруването в него.

Когато пишете мнения поне да са без правописни грешки като;
нешто??????????? а се пише НЕЩО и гогато коментирате поне да има някакво покритие, ако на Вас НЕЩО не ви изнася ...................

клиент

Господин Президент на магазин Елемаг желая да изкажа своето мнение за вашия магазин.Много е хубав и стилен но явно не сте подбрали правилно персонала си.Скоро пазарувах при вас взех си мляко което беше с изтекъл срок а и много пъти ми се е случвало да си взема нешто на етикета е една цена а като отида на касата излиза на друга.Моето мнение е че този които отговаря за това нешто не си върши работата и по този начин вие губите своите клиенти.

Високи цени,ниско заплащане и неуважение към персонала в елемаг Плевен.Отидоха си хората който си гледаха работа, а останаха тези който си гледат своя интерес.Г-н Петракиев сменете управителити и мениджърите в Плевен и ще ви тръгне магазина.Вие не знаете какво става там.

Само искам да задам един въпрос към повечето служители на Елемаг,които се оплакват:Защо продължавате да работите на така мразеното от Вас работно място?
Абе хора вие самочувствие имате ли?Явно нямате.За да търпите ужасното отношение към вас и страхотно ниските работни заплати се изисква висша степен на самопренебрежение от ваша страна.Във Елемаг всеки е по-добър от другия,всеки мисли че е нещо повече от останалите и че всички други са малоумници.Оставайки на работа там вие ставате едни от тях(няма значение дали искате или не).Принизявате се да търпите виковете и обидите на ''шефчетата'',длъжни сте да потъпкате всяка частица самочувствие останала във вас,мислейки си че това работно място е последната ви надежда.Ако продължавате да мислите така,мога да ви успокоя че нищо добро не ви чака по-нататък.Ако имате поне малко амбиция и уважение към себе си то вие бихте се отрекли да станете като останалите(обречени-според мен).Вие бихте постъпили правилно ако потърсите друг работодател,при който ще намерите уважение към вас и отношение от негова страна като с РАВЕН(аз мисля,че ще успеете както много хора са успяли досега).Най-лошата черта в човек според мен е високомерието.Защо трябва да наричаш другите глупаци(зад гърба им),когато си мислиш,че си една стъпка пред тях.По този начин просто ще изгубиш истинското уважение на останалите и ще си спечелиш врагове.Ако просто показваш уменията си на останалите и им помагаш като на приятели би постигнал много повече от уважение и подкрепа.Все пак за това се изисква възпитание(което липсва на доста хора).
Замислете се !

клиент

Господин Петракиев аз съм клиент във вашият магазин които се намира на ул.Козяк.Искам да ви попитам дали има в този магазин като във другите ви магазини човек отговарящ за алкохола или както се казва сомилиер.Защото колкото пъти отида в  магазина и попитам за такъв човек,ми се казва да изчака че сега ще го извикат и след 5-10 мин. търсене се оказва че този човек или в момента го няма или не е на работа.Много рядко се случва тои да е там.

Даааа! Отново ваучерите за храна ги няма, а мизерната заплата се стопи. Тъжна работа! Но какво пък... Може би Господин Петракиев се грижи за здравето на персонала си. Та нали преяждането не води до нищо добро? Най-добре ще е да постъпим като в онази приказка за Хитър Петър. Да си донесем филийка хляб и когато огладнеем да я подържим над парата на някое от скъпите деликатесни ястия. Но дали пък тогава няма да има липса на пара? Ще трябва и нея да плащаме.