Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Антоан Милков Комерсиал ЕТ - клубове МАТРИЦАТА /img/frontend/nomap.png"

Антоан Милков Комерсиал ЕТ - клубове МАТРИЦАТА

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
3

Фирмата си имаше своите и добри, и лоши страни, но с голяма положителност мога да кажа само едно - ако отново имам възможност да работя под началството на Венци Гелев, ще го направя без да се замисля. По-добър шеф от него не съм срещал все още.


шубе го/я е и не казва!

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

1. Заплащането е повече от мизерно - Дадоха матриците на Плешиви и Хитри "хора" под наем и те решиха ако махнем по 1 човек от смяна сме с 3000 лева напред ако им намалиме заплатите на останалите с по 100 лв сме още 800 лв напреде и в общи линий селска хитрнка го дават !

2. За уважение не може и дума да става ... ти трябва да изгребеш всичко ... от ръба на фаянсовата стена до дълбините на канала ! А ако нещо не ти е работа няма да се притесняваш идват шефовете и ти казват направи това и това ... трудавата характеристика е няколко страници ... но винаги се намира какво още да свърши служителя (поробеният) !

3. Привилегийте са велики ... може да играеш безплатно на компютрите ... да ползваш тоалетната и куп други подобни и то ако имаш сила след поредната 12 часова смяна за 15-20 лв . но няма да се притесняваш винаги на отчета ще ти вземат 10 от тях !

4. Фирмената сигурност ... немога да разбера как може да съществува сигурност в организация която никои не иска да прави нищо и демотивиран до самоубийство ... пуската поредната тъпа игра да му мине времето ... може да те уволнят от днес за утре и да вземат нови хора от провинцията дошли да учат тук за много по малко парички и да си спестят някои лев кои за "нокторезачки" кои за ноктопластика ... финансово няма какво да коментирам ако си под наем недей да разчиташ на дати гледай да имаш пари за наемо заделини от предходен месец да не си търсиш нова квартира или да спиш в матрицата (е поне няма да спиш сам ... винаги ще има някои мангал да ти положи глава на рамото) !

5. Свободно време ... 1 ден си дневна .... спиш .... на другият нощна - през деня може да се разходиш демек ама нощната ще си труп ... след нощната спиш и последният ден може да се изкъпеш ... преди да почне всичко от начало !

6. Потенциал за развитие ... ако си много добър в плетенето на интриги ... говориш за плешиви хора с дълги нокти зад гърба им ... крадеш дълги години от организацията ... използвайки всички неини пропуски в свои материален интерес ... подливаш вода на всеки които може повече от теб ... в общи линий говориш зад гърба на всеки (но поне преди това ги скарваш за да не си кажат помежду си) ... може да станеш хитрата :D

7. Местоположението е трудно за коментиране предвит факта че са останали няколко работещи матрици ... но все пак мизерията навсякаде е пълна . Като че над всяка матричка вече има по едно черно облаче !

8. Колегите и са с теб и са против теб и те така все им тая ... те нали са мотивирани до самоубийство ... след известно време се превръщат в роботи и вече им все тая ... ако усъзнаят колко е зле положението се махат ... ако не просто стоят пасивно и чакат нещо да им се случи нещо ново ... поредното нахалство от страна на работодаделя или поредното "увеличение на заплатите" - ЧАКАЙТЕ !

9. Работната среда е доста добра ... пълно цигани клошари (ползващи залите за хотел) ... крият се по ъглите и се самозадоволяват пуснали порно клип (няма страшно после персонала ще почисти) ... разправяш с безкрайно ограничени хора ... някои принудени от обстоятелствата да използват услугите на този тип клубове ... други просто се чудят какво да правят ... 3-ти са толкова зле че те друг живот нямат ... но като цяло комуникираш с доста ограничени хора които в повечето случай незнаят какво искат и защо съществуват ... доста рядко някое изключение ти подсказва , че все пак има и интелигентни форми на живот (спокоино няма да се върне пак след като е видял/а всичко това което описах тук)

П.С. Давам само -5 защото няма -5 Гугоплекс (това е най-голямото число което си има ИМЕ) на оценките .... безкрайно съм възмотен от това което се случва там (особенно последно време) .


14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
3
Потенциал
2
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
3

С нощните смени има повече свободно време, но нищо не може да компенсира недоспиването и пасивното пушене. Заплащането беше лошо, и едва ли са го корегирали, но с повече желание могат много неща да се научат, без да се плаща за компютърни курсове. С добър началник смяна и колеги работата е приятна за студентските години.


-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Фирмата разчита на провинциалисти имащи спешна нужда от пари след пристигането си в големия град София. Същата издеватлества над работодателите до тоталното им изтощение с непрекъснати нощни смени. След изчерпване на силите на служителя и той напусне - наема се нов. Увеличение на заплатата не е имало от 4 години поради факта че на който не му харесва заплатата се заменя с нов. Колегите са изтощени, негативно настроени, обслужват клиентите си като дъжавни служители. Работната среда е крайно незадоволитела и вредна особено в залите за пишачи.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?