Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БНП Париба Пърсънъл Файненс https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Ж.К. Младост 4, Бизнес парк София, сгр. 14&markers=София,Ж.К. Младост 4, Бизнес парк София, сгр. 14

БНП Париба Пърсънъл Файненс

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 123 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 61-70 от общо 123


кандидат за работа

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, 
Кандидатствах за работа в тази фирмичка преди известно време и изключително много се радвам, че не съм започнала работа там след като прочетох коментарите. Сега ще ви разкажа какво всъщтност се случи. И така: Викат ме на 1-во интервю в Бизнес парк София. Отивам аз и ме посрещна една много мила жена, която се оказа мениджър на офиса в Бизнес парк София. Всичко мина изключително добре, като тя ми каза, че до няколко дни ще се свържат с мен за второ интервю с регионалния мениджър. Да. Наистина стана така. Обадиха ми се и ме повикаха отново в Бизнес парк София, но този път имах среща с регионалния мениджър, който за мое очудване се оказа доста, доста млад мъж и след прочетените коментари тук вече разбирам как е достигнал тази позиция и с една млада дама, която била мениджър на друг офис в София, в който всъщтност трябваше аз да бъда назначена. И така - казват ми, че съм одобрена, казаха ми "уникалните" условия, на който мога да започна и аз се съгласих. Разбрахме се да си изкарам всички необходими документи за започване на работа - свидетелство за съдимост, медицинско и копие от дипломата. Изкарах аз всичко необходимо, което знаете, че е свързано с време и пари. И какво се случва. Звънят ми да отида отново в офиса в Бизнес парк София за да попълня някаква декларация, за да ме проучели. Както и да е. Отидох аз, попълних всичко необходимо и се разбирам с мениджърката на офиса в Бизнес парк, че ще им занеса документите до края на седмицата, защото те така искаха. И след няколко часа ми звъни онази госпожичка, при която трябваше да започна работа в другия офис и ми обяснява някакви тъпотии защо вече не можели да ме назначат. Тъпите оправдания, които изтъкнаха бяха, че моят партньор имал кредит към тях и бил закъснял с вноските 1-2 пъти и поради тази тъпа, безмислена и неоснователна причина отказаха да ме наемат. Честно да ви кажа изключително много се радвам, че не се получи, защото аз съм човек, който никога не лиже чужди задници и си казва мнението, а доколкото прочетох в тази мизерна фирмичка не толерират тези неща. При това смятам , че съм доста по квалифицирана за да работя за мизерната заплатка, която ми предложиха и да трябва да търпя всякакви натегачи. Така, че мили хора, ако все пак решавате да започнете работа в тази институциика, ако може така да се нарече първо добре помислете дали искате да сте подчинени на връзкари и дали изобщо си заслужава да отделяте от времето, опита и знанията си за нищожна заплатка и неуважение към вашия труд.


бивш служител

-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Като вече горд бивш служител на БНП Париба искам да споделя собствените си наблюдения с хората, които се чудят дали да започват работа в тази компания.
Работих за БНП 6 години. За този период се нагледах на какво ли не. Имало е случай, в които не съм виждала прекия си ръководител с месеци! Което само по себе си говори колко са 'сериозни'.
Промиването на мозъци по всякакви оперативки е задължително. Колко са велики, как са лидери на пазара, как те са професионалисти и куп други суперлативи. За съжаление екипа от мениджъри в зона София беше ок, преди да дойде на власт "диктатора'' и с него да си довете кланящите индивите. Преди това се работеше спокойно, хората идваха с голямо желание на работа, всички бяхме като голямо семейство.
Пристъпвайки на трона си, диктатора бе на принципа - или ще ми се кланяш или вън. За период от 5 месеца напуснаха най-каччествените кадри (над 10 човека, които бяха максимално обучени). Започнаха генералните промени, които доведоха едиствено до страх в хората, липса на мотивация и тотална психична деградация. Най-силните магазина бяха сринати, защото на шефа така му харесваше.
След инвазията в търговски обекти, на Олипм започнаха големи промени. С една ясна цел - който няма добре развити мускули, служещи за облизване на определени части от човешкото тяло, бива линчуван публично.
Много хора си тръгнаха без да има адекватна причина и естествено на тяхно място диктатора постави свой поданици, които да му слугуват. Те се ползваха с големи привилегий. Имаха си собствени цели и работно време и много други подобни. Работно време -  двама трима да го спазват. Всички останали вятър ги вееше на бял кон. Не дай си Боже да дойде време за фирмено парти... Бога ми! Най-голямата фиеста се развихряше. Отивайки на парти цялото кралско войнство се напишаве до козирката и всеки си хващаше под мишница по една девойчица и дим да ги няма. На следващия ден ни лук яли, ни лук мирисали.
За съжаление нищо не е наред в тази фирмичка. Поставят неадекватни за пазара таргети, следят се по един милион показатели, които дори половината ги няма в длъжностната характеристика на служителите. Промотират се хора, които през повечето време или са пияни или говорят по телефона. Общо взето е парад на суетата. Няма значение колко можеш, знаеш и искаш. Единствен критерий е да можеш да си удобен.Подмолни подмятания и нон-стоп въртене на интриги. Ако смятате да започвате работа в БНП Парибас, бъдете подготвени, че както стоят и ви се усмихват - така ви копаят гроба. Независимо колко приятелски настроени изглеждат кредитни консултанти, тим лидери и най-вече мениджъри - ВИНАГИ ИМАЙТЕ ЕДНО НА УМ!
 


бивш служител

18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
4
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
1
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
2

Като настоящ служител мога да кажа ,че единственото хубаво нещо е : знаеш че на време ще си получиш заплатата и ваучерите за храна които ти дават. Отношението на шефовете е повече от неадекватно , толерират хората които не се справят с работата ,хо за сметка на това им се подмазват. Съответно  хората които си вършат работата и показват резултати пречат на безотговорноста на мързлуващите,относно бонуса които си си изработил незнаеш дали ще го получиш защото има вероятност да ти бъде спрян или изплатен на по малка стойност . Развитие няма никакво стигаш до едно ниво,ако покажеш резултати и от там няма мърдане


настоящ служител

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
-5

В фирмата работя от 3 г. на ТД и в един момент шефовете решават,че тази работа не ти харесва ,идват и ти казват,че трябва да си подадеш молба за напускане.Ако не си подадеш молбата сам те те освобождават ,като некадърник и че не се справяш с работата.Такова нещо ми се случва за първи път от 35години,това ми е трудовият стаж.Чудя се как може три години да работиш сам в офис, да се справяш с работата на трима човека(офис мениджър, ръководител екип и технически асистент) и да те изкарат некадърник.Това минава всякакви граници.В тази фирма се назначават хора,който не се появават в офисите да работят,а се водят,че работят и окато им намерят място освобождават така наричаните от тях некадърници.
Незнам дали истинските шефове от Франция действат по същия начин или това го има само в България,където колят и бесят българи,които са се взели много насериозно.Много съм разочарована от тези работодатели и небих посъветвала никой да започне работа в тази фирма.
 


бивш служител

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
3

Работих като оператор в Call центъра, като дейността, която трябваше да извършвам е да се свързвам с нередовни кредитополучатели на финансовата институция и да се опитам да водя преговори с тях, за да ги убедя да си погасят задълженията. Самата работа не изисква кой знае какви способности от операторите, намираш клиента, свързваш се с него, набавяш си необходимата информация и го убеждаваш да плати, ако не се съгласи му обесняваш какво евентуално може да се предприеме срещу него. Работата беше интересна, натоварването и стресът идват малко в повече, защото почти всеки разговор е конфликтен. Развиват се уникални способности, след известно време почваш да преценяваш хората кога те мамят и кога не, да водиш преговори и да как да реагираш в конфликтни ситуации. Изискванията за проведени разговори са доста строги, и доста често на края на работния ден се чувстваш смазан.
 
Заплатата беше около 550 лева чисто, максималният бонус, който можеш да вземеш е 300 лева, но е напълно постижим. Бавене на парите никога не е имало, получаваш допълнително здравно осигуряване, ваучери и много други социални придобивки.
 
Централният офис се намира в Бизнес парк, но фирмата предлага служебен транспорт, който е адски удобен и те стоварва пред входа. Местата за обяд са много, но все скъпи, което е малко кофти. Почивката е един час на обяд и 15 минути следобед.
 
Ръководството е доста на ниво, но някои от тим лидерите така и не разбрах защо заемат тази позиция. Някои са темерути, други са доста отворени за компромиси и разговори и се държат нормално. Бранч мениджърът ми беше уникален човек, винаги можеше да отидеш при нея ако имаш проблем, ще те изслуша и ще влезне в положение, за съжаление с тим лидера ми имахме доста проблеми. 
 
Най-ценното нещо в тази работа са колегите. Уникален екип, почти не е имало оператор, с който да не съм в перфектни отношения, всички са млади и се чувства сплотеност. Проблем е кариерното развитие, няма много къде да растеш, а ако кандидатстваш за друга позиция, ако изберат някой друг, от HR-a така и не си правят труда да те уведомят какво се е случило.
 
Това е перфектната работа за млад човек, учащ, тъй като работното време е гъвкаво и е удбно да се съчетава ученето с работата. Напрежението е доста, конфликтите с клиентите са ежедневие и натоварването е максимално. За такава работа заплащането може да е малко по-голямо, като се има в предвид колко пари може да върне на фирмата един единствен оператор.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах по обява за длъжност кредитен консултант. В уговореният час и място на провеждане на интервю се оказа, че момичето, работещо на рецепция в съответната сграда в Бизнес център Младост, няма представа с кой имам уговорена среща. След около 20 минутно чакане, за да прозвъни тя на своите колеги и да се разбере кой ще се срещне с мен се оказа, че трябва да отида в друга сграда. Без коментар ще оставя нейното грубо отношение към мен и незаинтересоваността къде трябва да отида. Аз ли трябва да отговарям за това, че служителката, която ме покани на интервю, не е организирала тази среща. Нека хората, работещи в отдел човешки ресурси, преценят отношението на "рецепционистката" към бъдещите кадри в една престижна, според мен организация. Подобно отношение не би спечелило моите симпатии и желание за работа на това място!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,много ще ви бъда благодарна,ако някой ми даде препоръки за работа в офис на фирмата!Много благодаря!


настоящ служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Аз съм доволна от:
заплата
бонуси
купони
допълнително здравно осигуряване
мениджър бизнес развитие


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Аз съм настоящ КК в фирмата и чесно казано си обичам работата.
Не съм работила при по добър работодател досега, а работя от 14 годишна. Работила съм при много некоректни работодатели които ти осигоряват на 8 часа а ти работиш по 12. казват ти ,че ще взимаш 500лв а взимаш 300лв. Истината е, че ако си вършиш работата ако си напорист и рабатлив взимаш хувави пари първата ми заплата беше 650лв което си е доста за жена на 21 като имате напредвид и доста добре знаете , че вмомента никой не дава повече. Знаеш, че всичко си е по закон точно както трябва да е... фирмата ти осигорява ваучери за храна, допълнително здравно осигоряване, ваксини и медицински прегледи, заплата се увеличава след време една колежка почна преди около три месеца преди мен и вече и увеличиха заплатата със 40лв което не е много не не е и малко. Накратко фирма която се грижи за своите служители и е коректна към тях, колко такива работодатели останаха изобщо? Незнам за развитието... но ако го поискаш и можеш да се докажеш определено те ще го видят. И не на последно място само ми кажете колко фирми осигоряват на служителите на тримесечието екскурзия до Париж? Фактите сами говорят за себе си.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Моля някой за инфо каква заплата взима един технически асистент  в БНП Париба Лияни Финанси, тъй като ми предстои интервю за тази позиция. Благодаря предварително за информацията.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?