Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БНП Париба Пърсънъл Файненс https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Ж.К. Младост 4, Бизнес парк София, сгр. 14&markers=София,Ж.К. Младост 4, Бизнес парк София, сгр. 14

БНП Париба Пърсънъл Файненс

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 130 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 61-70 от общо 130


бивш служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

След всичко прочетено тук се ужасих! Аз мога да дам само положителни отзиви за БНП! Работих като офис-мениджър в един от офисите в гр. Пловдив. Всички останали мениджъри са много мили и любезни и винаги готови да ти помогнат, когато си нов. Има реални възможности за развитие и трупане на знания. Регионалната мениджърка беше съкровище, уникален професионалист - Антоанета, както и зоналния - Дидо. Никога не съм чувала за интриги и т.н., колегите сме се събирали на партита, празненства, уикенди в планините и т.н. Ако се разболееш никой няма да ти се зъби, че си взел болничен или че трябва да си тръгнеш малко по-рано да си вземеш детето от работа. Това е за всички позиции.  Това, което на мен не ми допадна, беше възнаграждението, но аз бях работила на доста по-високо преди, а и се бях върнала от чужбина и затова не се застоях както другите мениджъри - години наред. По-точно бонус схемата не ми допадна и най-вече това, че ако по един параметър си под 90% , макар и да си изпълнил другите, пак не взимаш бонус. Но отношението и към консултантите е мн. добро и има обучения, въобще не разбирам как някой може да каже лоша дума за който и да е офис в Пловдив. И спрете да мрънкате - като не ви харесва нещо или се махате или се приспособявате. Идеално никъде няма. БНП Париба е добър работодател!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

"О, неразумний юроде, да можеше да те види сега Паисий Хилендарски как се срамиш от произхода си и страдаш заради държавата, в която си се родил!"
 Още преди близо три века Паисий Хилендарски е казал „О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?“. Мисля, че неразумните българи непрекъснато имаме нужда от един Паисий, който да ни припомня кои сме и да ни вдига на крака. Грешката е, че ние стоим и чакаме той да се появи, а не се опитваме ние сами да вземем поне малка част от него и да допринесем за бъдещето на България.
Дано Паисий не вижда в какво превърнахме свободната си, но вече безславна държава!
Не случайно го казвам това. Замислете се. Колко прост и мързелив е станал "Българина". Затова сме на това ниво. Заслужаваме си го. 
 
За фирмата не искам да коментирам, колкото добра и лоша като работодател да е винаги има доволни и недоволни. Вечно на някой все нещо му е криво и е недоволен, но това е съвсем нормално. Различни хора, различни идеали. Но те хората са го казали "Пълно щастие няма".


бивш служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
2

  Здравейте.
  Като за начало искам да помогна на всеки ентусиаст, който държи на коректността - НЕ СТАРТИРАЙТЕ РАБОТА НА ТОВА ПРОКЛЕТО МЯСТО!!!  Нека си защита "дисертацията".
  #1 Не получаваш разбиране  #2 Не получаваш уважение  #3 Трудът ти не се оценява (дори и с потупване по рамото)  #4 Колкото по-добър служител си, толкова повече ще се разочароваш, понеже в/у почвата ти ще никнат само пляви  #5 Моят мениджър не струваше, ръководителят беше един дол по-нагоре, защото къркахме заедно, но без този момент бих го сложил даже по-ниско, пха!
  Парадокс, нали? Парадоксално е да жънеш успех след успех и накрая да ти е наполовина пълен джоба (дано схващате тънката метафора за наполовина пълния джоб)  Оценка: НЕ СТРУВАТЕ!


бивш служител

25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
3

Работих до скоро като кредитен консултант в офис и мога да споделя и положителни и отрицателни мнения за работата. Хубавото е, че възнаграждението се получава навреме, осигуровката е на реалната заплата, отпуската си е както по закон, работно време е нормално - няма извънреден труд, няма проблеми и ако на човек му се наложи да излезе в болничен. Въобще, работи се по изисквания и закони! Екипът, в който лично аз работих, също е страхотен - разбирахме се прекрасно и работехме добре. Към отрицателните черти - много ниско заплащане, особено на фона на печалбите, които генерира за фирмата само един средно добър кредитен консултант! Бонус се взима в общия случай, но максималния размер, който е определен мнооого трудно се постига, а и невинаги зависи от служителите дали ще го постигнат - таргетите периодично се завишават или коригират, когато се забелязва, че няколко месеца подред се преизпълняват - за да не се получават по-големи заплати. Заплатите не са актуализирани  години, години наред! Заради ниското заплащане текучеството на служители е голямо, особено в софийските офиси, това разбира се, се отразява на качеството на работа. Набират все по-млади и неопитни кадри, в което няма нищо лошо, разбира се, нека има път на младежта, но би трябвало да се инвестира повече за запазване на старите кадри, за да е по-високо качеството на обслужване. Поради тази причина, има голямо ограничение във функциите на кредитните консултанти и информацията, която получават, защото им нямат доверие, поради ниската квалификация на повечето от тях. От една страна това е добре, тъй като така и отговорностите ти са сведени до минимум. Но зависи кой какво иска от една работа. Възможности за развитие - само в София, за служителите в страната - ако искат развитие - трябва да се преместят в столицата, но пак опираме до заплатата - с такова заплащане в София трудно се оцелява. Но като цяло си тръгнах с добри чувства от БНП Париба.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Как върви работата в тази фирма? Някаква по-актуална информация за атмосферата на работа, за заплащането, за таргетите? Заплащането твърдо ли е и/или има бонусна система? Ако има реално изплаща ли се?


бивш служител

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Подигравка и унижение за работещите консултанти в разградския офис. Скъсваш си нервите, правиш сметки към мобилни оператори, за да търсиш клиенти и събираш вноски и фирмата ти се отплаща с орязване на полагащите ти се възнаграждения. Какво против хората в този офис имат и защо само тук се случи така никой не получи отговор. Стана ясно, че в другите офиси хората са си получили възнагражденията както им се полагат. Работните пчелички да се трудят а някой друг да богатее на техен гръб. Ако това е политиката на фирмата да забравят за офиса в Разград, той вече загина и никой не е в състояние да го съживи. Бившите служители, които бяха страхотен екип вече ги няма.
Мили хора от Разград и региона не започвайте работа в бнп Париба, очаква ви огромно разочарование!


кандидат за работа

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте. Знам, че може би мнението на някого, който не е работил в самата фирма не е най-надеждното, но мога да потвърдя (и помогна) в едно отношение.Повикаха ме на интервю за кредитен консултант. Интервюто мина добре според мен. Задаваха ми се адекватни въпроси свързани с работата. Одобриха ме и повикаха за няколко часа на нещо като второ интервю, за да видя какво точно се очаква от мен. Докато ми обясняваше едно момиче, дойде ареа мениджърката Сабина. Директно пред мен нарече момичето тъпо и болно с някаква любов към обидите и лошо свършената работа. Това продължи сигурно 5 минути и аз вече не знаех къде да се скрия от срам. Не можех да повярвам, че някой би търпял подобно отношение и унижения. Много късмет пожелавам на работещите там. Наистина!


кандидат за работа

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, 
Кандидатствах за работа в тази фирмичка преди известно време и изключително много се радвам, че не съм започнала работа там след като прочетох коментарите. Сега ще ви разкажа какво всъщтност се случи. И така: Викат ме на 1-во интервю в Бизнес парк София. Отивам аз и ме посрещна една много мила жена, която се оказа мениджър на офиса в Бизнес парк София. Всичко мина изключително добре, като тя ми каза, че до няколко дни ще се свържат с мен за второ интервю с регионалния мениджър. Да. Наистина стана така. Обадиха ми се и ме повикаха отново в Бизнес парк София, но този път имах среща с регионалния мениджър, който за мое очудване се оказа доста, доста млад мъж и след прочетените коментари тук вече разбирам как е достигнал тази позиция и с една млада дама, която била мениджър на друг офис в София, в който всъщтност трябваше аз да бъда назначена. И така - казват ми, че съм одобрена, казаха ми "уникалните" условия, на който мога да започна и аз се съгласих. Разбрахме се да си изкарам всички необходими документи за започване на работа - свидетелство за съдимост, медицинско и копие от дипломата. Изкарах аз всичко необходимо, което знаете, че е свързано с време и пари. И какво се случва. Звънят ми да отида отново в офиса в Бизнес парк София за да попълня някаква декларация, за да ме проучели. Както и да е. Отидох аз, попълних всичко необходимо и се разбирам с мениджърката на офиса в Бизнес парк, че ще им занеса документите до края на седмицата, защото те така искаха. И след няколко часа ми звъни онази госпожичка, при която трябваше да започна работа в другия офис и ми обяснява някакви тъпотии защо вече не можели да ме назначат. Тъпите оправдания, които изтъкнаха бяха, че моят партньор имал кредит към тях и бил закъснял с вноските 1-2 пъти и поради тази тъпа, безмислена и неоснователна причина отказаха да ме наемат. Честно да ви кажа изключително много се радвам, че не се получи, защото аз съм човек, който никога не лиже чужди задници и си казва мнението, а доколкото прочетох в тази мизерна фирмичка не толерират тези неща. При това смятам , че съм доста по квалифицирана за да работя за мизерната заплатка, която ми предложиха и да трябва да търпя всякакви натегачи. Така, че мили хора, ако все пак решавате да започнете работа в тази институциика, ако може така да се нарече първо добре помислете дали искате да сте подчинени на връзкари и дали изобщо си заслужава да отделяте от времето, опита и знанията си за нищожна заплатка и неуважение към вашия труд.


бивш служител

-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Като вече горд бивш служител на БНП Париба искам да споделя собствените си наблюдения с хората, които се чудят дали да започват работа в тази компания.
Работих за БНП 6 години. За този период се нагледах на какво ли не. Имало е случай, в които не съм виждала прекия си ръководител с месеци! Което само по себе си говори колко са 'сериозни'.
Промиването на мозъци по всякакви оперативки е задължително. Колко са велики, как са лидери на пазара, как те са професионалисти и куп други суперлативи. За съжаление екипа от мениджъри в зона София беше ок, преди да дойде на власт "диктатора'' и с него да си довете кланящите индивите. Преди това се работеше спокойно, хората идваха с голямо желание на работа, всички бяхме като голямо семейство.
Пристъпвайки на трона си, диктатора бе на принципа - или ще ми се кланяш или вън. За период от 5 месеца напуснаха най-каччествените кадри (над 10 човека, които бяха максимално обучени). Започнаха генералните промени, които доведоха едиствено до страх в хората, липса на мотивация и тотална психична деградация. Най-силните магазина бяха сринати, защото на шефа така му харесваше.
След инвазията в търговски обекти, на Олипм започнаха големи промени. С една ясна цел - който няма добре развити мускули, служещи за облизване на определени части от човешкото тяло, бива линчуван публично.
Много хора си тръгнаха без да има адекватна причина и естествено на тяхно място диктатора постави свой поданици, които да му слугуват. Те се ползваха с големи привилегий. Имаха си собствени цели и работно време и много други подобни. Работно време -  двама трима да го спазват. Всички останали вятър ги вееше на бял кон. Не дай си Боже да дойде време за фирмено парти... Бога ми! Най-голямата фиеста се развихряше. Отивайки на парти цялото кралско войнство се напишаве до козирката и всеки си хващаше под мишница по една девойчица и дим да ги няма. На следващия ден ни лук яли, ни лук мирисали.
За съжаление нищо не е наред в тази фирмичка. Поставят неадекватни за пазара таргети, следят се по един милион показатели, които дори половината ги няма в длъжностната характеристика на служителите. Промотират се хора, които през повечето време или са пияни или говорят по телефона. Общо взето е парад на суетата. Няма значение колко можеш, знаеш и искаш. Единствен критерий е да можеш да си удобен.Подмолни подмятания и нон-стоп въртене на интриги. Ако смятате да започвате работа в БНП Парибас, бъдете подготвени, че както стоят и ви се усмихват - така ви копаят гроба. Независимо колко приятелски настроени изглеждат кредитни консултанти, тим лидери и най-вече мениджъри - ВИНАГИ ИМАЙТЕ ЕДНО НА УМ!
 


бивш служител

18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
4
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
1
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
2

Като настоящ служител мога да кажа ,че единственото хубаво нещо е : знаеш че на време ще си получиш заплатата и ваучерите за храна които ти дават. Отношението на шефовете е повече от неадекватно , толерират хората които не се справят с работата ,хо за сметка на това им се подмазват. Съответно  хората които си вършат работата и показват резултати пречат на безотговорноста на мързлуващите,относно бонуса които си си изработил незнаеш дали ще го получиш защото има вероятност да ти бъде спрян или изплатен на по малка стойност . Развитие няма никакво стигаш до едно ниво,ако покажеш резултати и от там няма мърдане

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?