Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БНП Париба Пърсънъл Файненс https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Ж.К. Младост 4, Бизнес парк София, сгр. 14&markers=София,Ж.К. Младост 4, Бизнес парк София, сгр. 14

БНП Париба Пърсънъл Файненс

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 130 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 130


бивш служител

-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-4
Работна среда
-5

Здравейте, тъй като и аз съм работил в дадената Фирма/Компания мога смело да кажа. По-добре бягай бързо бързо.. Развитие в компанията ама разбира се само ако можеш да работиш без ръце и си удобен на някой. Ако решиш да изкажеш мнение ( Е вече не ти се работи не знам си кво не знам си що) ама разбира се господине как ще ми се работи. Обяснява ти се как какво защо ама колко си велик и как си вършиш работата .. обаче само на думи пари и позиция Вафла. Има точно 10 човека който са как да го кажа зависими от едно или друго нещо. Обикалят всички свободни позиции в компанията (иначе да има вътрешни обяви колкото да мине номера) Ако си пиеш ракията с някой или му правиш определени услуги ( без ръце) естествено ти си човека. Виж ако работиш по 7 дни в седмицата от 10:00 до 20:00 болен не болен ... ти си просто поредния олигофрен който си мисли, че с работа нещата наистина се случват. А за бонусите пари от тях се взимаха някъде 2009г-2011г след това фирмата пари няма за служителите си ( е за Партитата има разбира се нали се яде пие и е.. на корем) Доста годинки изкарах там напуснах преди няколко години така, че не го казвам просто защото съм гневен или нещо подобно това е нещо съвсем нормално. Колегите какво да кажа, за тях имаше и готини имаше и плужеци съвсем нормално :) Най-интересното беше, че когато отидеш в ЦО и там всеки те гледа все едно си страхотен парцал. А по телефона две думи на кръст не могат да вържат и все никой нищо не знае и не може. Е как ще можеш като си спецялист подмазвач и лизач. Както навремето един сладур беше казал " Ние сме мерцедесът на кредитите" 100% е така ба`тка


кандидат за работа

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-2

Бях на интервю в централата оказа се, че имало МНОГО кандидати и за това сме 9 човека на групово интервю. 30 минути ни обясняваха коя е фирмата, без заплащането (то е тайна), а в крайна сметка е най-важно! Следващите 30 мин. искаха от нас да се разделим на 3 групи и да СПОРИМ :)))))) да си представим, че живеем в една квартира и 3-ма искат куче, 3-ма искат котка, а другите 3-ма не искат животно... Пародия голяма, по средата на интервюто едното момче си тръгна, мислех да го последвам, но ми стана интересно дали до края на интервюто ще се опитат да разберат нещо повече за хора които бяха събрали, но уви това не се случи! По незнайно какви критерии ми се обадиха, че съм одобрена предложиха ми 620 лв БРУТО и отказах. Загубиха ми почти половин ден да глупаво интервю и смешна заплата. Не си губете времето


настоящ служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, аз съм настоящ служител в компанията. Започнах работа в централен офис преди 9 години. Б ях на оперативно ниво. Година по-късно ме повишиха в ръководител екип. След няколко години отново ми предложиха промяна към експертна позиция. И към момента отговорностите ми са повече. Компанията дава шанс за развитие на кадърните си служители и цени мнението на хората. 90% от мениджърските позиции са заети от вътрешни кандидати.
Обученията, които съм минала пред годините са повече от 20, които развиват както техическите ми умения, така и "меките". Отношението към служителите е приятелско, неформално. Не се усеща йерархията между разчличните нива.
Относно заплащането, разбира се винаги има какво да се желае, но всяка година има актуализация на заплатите, както и в последните 3 години всеки служител на компанията получава годишен бонус, който е значителна сума.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не знам какво е заплащането и отношението към служителите във Велико Търново, но искам да опиша как протече моето интервю днес.
Провеждаше го една чернокоса служителка, която така и не благоволи да се представи. (Другата дама остана безмълвна...) Интервюират Ви в бирария, не в техен офис?!? Сядате и се започва едно ровене из автобиографиите пред нея и след като открие Вашата и Ви поразпита за нещо повече за Вас, което уж не сте описали, се оказва, че си търсят човек за работа в магазин (Технополис/Зора). Незнайно как видите ли системата на сайта за работа била насочила документите ми не към колегите от офиса, които също търсят служител, а към чернокоската. Много интересно... и адски тъпо извинение, защото ако имате повече от една обява за работа във фирмата, можете да видите кандидатите за всяка една позиция. Няма нужда да се оправдавате с jobs.bg, защото сте си наумили да хитрувате и да правите кандидатите за работа на балами. Та.... така, почваме с работното време - 10-19ч или 11-20ч и два пъти задаван въпрос "Има ли смисъл да продължавам нататък?", тъй като поясних, че съм кандидатствала за кредитен консултант в офис, не в магазин. Все съм мислила досега, че познавам азбуката и мога да чета... Явно не е било така.... Междувременно докато си "бъбрехме" служителката отговори на обаждане (що да си изключва звука) на друга кандидатка, с която се уговори за втора среща. А след като ми се повтори гореспоменатия въпрос, реших, че ще е по-добре да прекратим пародията наречена "интервю".
Желая им успех в намирането на "идеалния" кандидат!


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
0
Потенциал
-1
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
-2

Не знам от къде да започна. Първото което е на интервю ти казват колко много добри пари, ще взимаш ако работиш добре, разбира се.Работиш по цял ден на крак, не можеш да си вземеш обедната почивка, която ти се полага от 1 час.След това определят ти работното място( в даден обект) и след това започват да те местят като пионка из цяла София без да се съобразяват с това дали ти можеш да отидеш до там или не можеш.Заплатата която трябва да получаваш и са ти казали че ще е толкова - НЯМА нищо общо с действителността.Изплащането на бонуси не в определените срокове, ако решите да напуснете просто няма да ви ги дадат поради простата причина че вие напускате тяхната фирма с месец предизвестие.Бавенето на картата за заплата е около 2 месеца,което ще рече че всеки път ще ви се удържат пари от "ГОЛЯМАТА" заплата при теглене на каса.Държанието на тим лидерите и мениджърите към консултантите е неприемливо и неангажирано.Работи се по график и в почивните дни се ззамества някой колега от друг магазин.ПРОСТО НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ПОЧВАТЕ РАБОТА В ТАЗИ ФИРМА. НЯМА НИЩО ОБЩО С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА С ТОВА КОЕТО ВИ ОБЕЩАВАТ НА ИНТЕРВЮТО.


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-5

Като бивш служител там искам да кажа, че единственото нешо което ми харесваше беше колегите ми. Заплащането е смешно, бонуси абсолютна пародия, отношение изключчително грубо. Лично мен са ме обиждали това беше причината да напусна. Щом си хванеш таргета и си мислиш че ще вземеш бонус разбираш че ще ти го отрежат защото някои е решил е така и следващия месец със сигурност таргета ти е по висок за да нямаш шанс да го хванеш. Ако бонус от 10 лева на месец ви звучи добре постоянни e-mail-и със заплахи как няма да вземеш бонус как не може да говориш и излизаш с конкуренцията на обяд. Цял ден на крак за заплата от 370 лева чисто на месец не мисля че си заслужава


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За скромните ми шест години стаж в компанията и за скромните ми 30г съзнателен живот разбрах, че българите са големи мрънкачи! Работила съм на доста места преди да започна в компанията. Преминах четири нива в йерархията и смело мога да заява няколко неща. Този тип работа не е за всеки. Повечето хора очакват да лежат и да взимат пари! Е, при нас не е така! Всеки който иска да взима пари трябва да има поне два грама мозък в главата. Основната заплата е средната за позицията в страната, за разлика от други компании. Бонуса не е ограничен, въпросът е дали знаеш как се изкарват пари. На хората които се чудят защо постоянно виси обявата в джобс мога да кажа, че доста от служителите се местят по други отдели или биват повишавани и не на последно място има и такива, които напускат. Нормално е при компания, която има над хиляда и служители да има текучество. За съжаление много от младите хора са доста мързеливи. Това да ги накараш да си размърдат мозъка и евентуално да направят връзка между това да научиш нещо и след това да знаеш как да го вкараш в практиката е много сложно. Ясно е, че парите в България изкарани с честен труд не са тлъсти пачки, но за себе си мога да кажа, че съм направила доста за компанията, но и тя е направила доста за мен! Лоялен работодател полагащ грижи за работниците си, но малко хора го осъзнават за съжаление, но човек ако иска да се развива би го оценил!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тъй като съм настоящ служител(подписах трудовия си договор, но започвам след около няколко дена)искам да попитам какво мислите за тази институция и и по-точно мнението ви за офисите в София?


шубе го/я е и не казва!

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Нуждаете от някой лев?
Имате излишни нерви,харесва ви да ви мачкат,оплюват и казват как за нищо не ставате?
Обичате да вършите всичката работа,докато колегите ви си цъкат на телефоните и после да ви кажат да приемате работата си сериозно и да я вършите по-усърдно?
Харесва ви да получавате минимално възнаграждение и жалки бонуси,харесва ви да работите от сутрин до вечер и да не ползвате почивката която ви се полага?

Чудесно,намерихте мечтаната си работа!


настоящ служител

-43 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Не кандидатствайте за каквато и да е било позиция в тази институция.
Работната среда-под всякаква критика (има много интриги и преки конфликти както с конкуренцията,така и с хората с които се предполага,че трябва да работиш в екип),Психическото натоварване е огромно,не получаваш каквото и да е уважение,изискванията им (на колегите работили повече от вас с 1-2 месеца) са нереални,шанса за развитие е нулев,а заплатата и "привилегиите" не са повече от колкото на всяко друго работно място.
Постоянната им мания за величие натоварва и не стимулира служителите си по какъвто и да е начин.
Не си хабете нервите и времето мислейки си,че това е "престижна" или добра позиция за работа,защото не е.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?