Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БНП Париба Пърсънъл Файненс https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Ж.К. Младост 4, Бизнес парк София, сгр. 14&markers=София,Ж.К. Младост 4, Бизнес парк София, сгр. 14

БНП Париба Пърсънъл Файненс

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 130 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 130


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ще кажа само едно нещо, ясно и кратко.
- Това, че апаратчето ти виси като свирка, не те прави съдия в играта!

П.С. - да се чувства поздравен!


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-5

От къде да започна, бивш служител съм, работих като кредитен консултант към стоковото кредитиране половин година в областен град. Впечатленията, с които останах след работата са меко казано ужасни! Управлението им е под всякаква критика! Колегите, с които работих в магазина бяха готини и се разбирахме понеже се познавахме и извън магазина, но мениджърите бяха тотална трагедия! Заплащането беше изключително смешно, основна чиста заплата от 480 лева на месец която се изплаща винаги на 5-то число и поне е редовна за разлика от ваучерите за храна 40 лева, които редовно закъсняват, един път в началото друг път в средата на месеца, когато дойдат тогава! Тук идва момента със измисления бонус и смешната бонусна система! Общо взето каквото и да правиш, колкото и да работиш, ако ще и хиляда договора да има през месеца повече от 200 лева БРУТО бонус няма да вземеш никога! Отношението на мениджърите е под всякаква критика, адски арогантни и нагли, никога не бъркат, винаги са прави, когато се опиташ да израриш собственото си мнение ти казват " НЕ, мислиш грешно, проблема е в теб" а пък недай се боже да попиташ защо нямаш бонус или защо бонуса ти е толкова малко! Започва се едно яко мрънкане, че от теб нищо не става, че просто не ставаш за тая работа, че всички други работят пък ти подпираш магазина, че нищо не разбираш и тн и тн и тн. Бонуса пък зависи от целия екип и ако има някой на който не му се работи, целия екип страда! Като цяло за да получите бонус първо трябва да изпълните месечната си цел която всеки месец е почти невъзможна за изпълнение, но ако все пак успееш ти казват "Да ама еди кое си е зле този месец и ще ти спрем 100 лева от бонуса щото така сме решили че ще те мотивираме следващия месец да си перфектен навсякъде", само дето следващия месец целта ти е толкова висока, че абсурд да я изпълниш и се връщаме отново на думите "Този месец бонус няма, но нищо не се отказвай следващия месец ще се справиш сигурни сме, пък ако не стои си на основна и без друго не можеш да работиш! " Общо взето ако не уважавате себе си, работи ви се в среда в която каквото и да направите пари няма да вземете, чудесно пращайте СВ-та защото така или иначе те си търсят хора постоянно, просто защото не могат да задържат нито един съвестен човек! Върха на глупостта беше когато казах че ще напускам, започнаха се едни нападки как аз напускам най добрата "банка" и нямам акъл, дори след като обясних че ми предлагат много по добри условия на друго място, нападките не спряха напротив продължиха. За капак бонуса ми беше напълно спрян не само за месеца в който напуснах ами и за предишния под предтекст, че щом съм напускал за да се преместя в друга компания имали право да ми го спрат! Аз такава точка в договора не прочетох нито намерих, а спирането на бонуса е меко казано нелепо и смешно имайки предвид колко сме работили през въпросните месеци! Добре че беше ръководителят на екипа в магазина за да почувстваш някаква приятелска ръка и човек с който да си поговориш нормално!

Извод : Не си заслужава да започвате работа на подобно място, никаква реализация, никакво уважение, мениджъри на ниво 1 клас, заплатите изключително смешни, за бонус да не говорим ако имате изобщо такъв, отношението им куца здраво. Изискванията много, когато искате и по колкото искате, а пък насреща нищо! Искренно съжалявам, ча започнах работа на такова място, ако не друго поне се започнах с доста хора, които ми помогнаха да намеря по-добро работно място!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Настоящ служител, моето мнение , че компанията се грижи за персонала си. Трудовите закони се спазват до точката. Основна заплата се получава на точна дата до петият работя ден от месеца и нито ден по-късно. Таргети - изглеждат недостижими и ще излъжа, ако кажа, че ако не влагаш умения и усилия ще постигнеш нещо, но ако си всеотдаен постигаш много! Ценен си, мнението ти е важно, предложенията за промени също. :) Социалните придобивки са добър пакет от - ваучери за храна (60лв.) , доп.здравно осигуряване - лукс пакет, застраховка живот, карти за отстъпки. Развитие - стига да си качествен, не е необходимо, да имаш “роднини” в компанията - с времето това, което вършиш го доказва. Разнообразието от проекти, обучения и workshop-ове. Сигурността, която има е огромна! Това, което чета като коментари , смятам , че са на хора, които не са положили усилия , да приемат работните предизвикателства. Откъм работни процеси - има какво да се доизпипа, но смятам , че спокойствието , което има в БНП ПАРИБА, трудно ще се намери в друга компания в България. Няколко са качествата, които да имаш, за да се чувстваш добре, да можеш да работиш в напрегнати ситуации, да имаш воля да се справяш, да си екипен играч и не на последно място - да не си мрънкач - никой не ги обича. :) Освен като първа работа, смятам че БНП ПАРИБА може и да е доживотната такава- стига да не намериш нещо по-добро! :) За хората , които тепърва им предстои назначаване на длъжност в компанията - бъдете целеустремени, а компанията ще ви се отблагодари!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Има само две хубави неща във фирмата и това консултантите и самия офис. Между консултантите няма напрежение и големи драми, по-голямата част се разбират чудесно. Ръководителите са доста притиснати от управлението и се държат ужасно, не съдействат, само изискват и са доста груби. Мениджърката на стокови Татяна е некадърна, от началото на годината е на тази позиция и е загубила повече от 15 служители. От високите етажи никой не го интересува какво се случва с консултантите и условията при които работят. Системата е с постоянни технически проблеми, които възпрепиятстват процесите, но това не се взима предвид при определянето на таргета. Изключително ниска заплата, никой не взима повече от 900 лева чисто и то при най-високо изпълнение на таргета. Моля се скоро да си намеря работа и да се махна от тук и всички мои колеги също.


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-1
Потенциал
-3
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

Ще запомня фирмата само с веселите моменти и възможността да науча нещо ново. Колегите са готини, но някои са доста двулични и некомпетентни. За да си нещо по-различно от кредитен консултант трябва да си много близък на някой, който е на по-високо ниво. Когато им потрябваш си на линия, но когато искаш да се развиваш, чакаш обяви. Така ти казват мениджърите. Но има доста служители, които са започнали в отдела, който им харесва без обяви и т.н. Искам да кажа, че ако си мълчиш и не си търсиш правата си много добър и полезен. Заплата е доста ниска за банка, която твърди че се грижи за служителите си. Всеки мениджър си има правила и никой не спазва това, което трябва да бъде.
В тази фирма трябва да си някой на някого, за да станеш това което искаш. Твърдят, че са фирма спазваща правилата, но не е така. Не уважават опитните си служители, гледат си само мениджърите и тяхната работа.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Компанията е трагична.Няма никакво уважение към служителите.За 650лв чиста заплата се звънни едновременно телемаркетинг и се обслужват клиенти.Допълнително през деня се обработват и още няколко дейности.Има изисквания за качествено обслужване на клиентите,но няма обучения.Бонуси се взимаха преди пандемията след това бяха брутално отрязани.Дори и да сте си направили таргета има голяма възможност да не вземете бонус.Винаги се намира причина да бъдете отразяни от бонуса,а решението какъв да бъде той се взема един ден преди да ви го преведат.Хората който постигат резултати и си разбират от работата са мачкани и неудобни.Не се дава възможност за развитие в компанията.Ръководител екип се става само с връзки.Ръководителите са прости и не са запознати с продуктите на компанията.Държат се отвратително и най-често използват израза:Врата е отворена.В компанията постоянно има технически проблеми и отнема 2-3 дни да се отстранят,а негативите ги обира консултанта.Отпуски се дават много трудно и преди да ти бъде разрешена се минава подробен разпит.
Заплата се увелича всяка година с най-много 30лв(бруто).Всеки месец напуска поне един човек.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Никакво уважение и служителите. Ръководител се става само с дебели връзки. Кадърните хора се мачкат, защото не е прието да разбират повече от началника.
Комоанията няма никаква стратегия, отнася се зле с клиентите, няма план за действие и хората на слушалката го отнасят.
Бонусите бяха брутално отрязани, натоварването се увеличи двойно, отпуските бяха забранени и драстично намалели и само се повтаря, че трябва да сме благодарни на компанията.
Нямам търпение да ми изтече предизвестието и да се махна.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От къде да започна?Фирмата е такава шуробаджанащина ,бонуси се дават само на богопомазаните и приближените на мениджърите!
Първо: уважение нулево,никакво!
Второ: резултатите са занижават умишлено за да не се хване бонус!
Трето: големите бонуси се бутат на приятелките на мениджърите за сметка на обикновения служител!
Четвърто: завист,завист,злоба,мизерия,простотия,комплекси,завист!
Пето: експлоатация,която няма смисъл,толкова са нагли мениджърите злобни и некадърни,че са жалки!
Шесто: бягайте от тази фирма ако сте уважаващ себе си човек и имате поне малко достойнство! Ужасни колеги,глупави шефове задръстени и некомпетентни,дъното са!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Най-глупавия отдел телеселс с най-загубената и злобна очилата приличаща на разярен бухъл мениджърка Илияна Тимова,въобще тъпанарите са в повече в тази фирма.Ако сте магистрална жрица или долен педал заповядайте,място за вас има,за свестните няма!
Губене на време и нерви!
Не го препоръчнам на никой!Илияно,време е да си ходиш с козите на паша!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Илияно умирай!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?