Трейс е било голямо име някога - сега е пълна развалина.
Съжалих че изобщо някога съм работила там!
С целия офертен отдел напуснахме всички.
Не се заплащат хилядите часове извънреден труд.
Не препоръчвам на никого - НЕКОРЕКТНИ!
Няма такава смешна фирма като Трейс, печелят търгове на смешни цени,после се почва да се пести от асфалт и всички материали за да излезе обекта за да си вземе бонуса изпълнителния директор! Ръководител обект винаги е виновен за обекта,но в случая Бисер Иванов,който взе 7000 лв заплата,на който му е позволено да си работи с частната си фирма Ай Ви Груп на никой не му прави впечатление! Явно е нормално всеки от изпълнителните директори да има частна фирма,както и на най неадекватния директор Боян Делчев фирмата работи навсякъде, а реално не знае къде е обекта! Единствения свестен и разбиращ от нещо в тази фирма това е Мирослав Манолов страхотен директор който винаги ще те изслуша и разбере!
Тази фирма е ужасна за работа в нея,както и ако си контрагент! Най-големия крадец и лъжец Боян Делчев е издигнат на пиедестал, поради това че добре може да лъже и съвсем спокойно си му дават да си работа с измислената негова фирма на която и се плаща постоянно за неща които не са извършени, на обектите им се подписват всички документи!Ако можеш да лъжеш много и да не работиш нищо си с най голямата заплата и си номер 1!Работих в Пи Ес Ай но навсякъде и по другите дружества е същото
Подробна оценка от АЗ
Здравейте,
почти година работих в Трейс.
Нещата във фирмата не стоят ндобре и според мен това основно се дължи на мениджмънта - ако може да се нарече такъв- хора с ограничено, комунистическо мислене, които са се самозабравили и не на последно място ламтящи за материални облаги. Подходът е, предполагам типичен за българския работодател - да се обвини някой в нещо, конструктивен диалог не се води, с часове някой говори нешо и резултат няма. В критични ситуации тези, които следва да поемат отговорност - ръководители екипи- изчезват някъде. Добрият мениджър е този, който екипът следва а не този, който е срещу екипа си. Диалог, гъвкавост, нови идеи....непознати думи.
В централата работят и много свестни колеги, но такива не растат в йерархията. Толерират се лицемери.През периода, в който бях там много от най- кадърните инженери си тръгнаха. Заплатата ти расте в зависимост от това дали се подмазваш. Но колкото и да го правиш има един кръг от около 10 души (тези, които са дошли в началото, когато фирмата е стъпила на Софийска земя), за които са запазени бонуси - служебни азвтомобили, необозримо високи бонуси. Простолюдието за Коледа получи 3кг. ориз и 120.00 лева ваучери за храна, а и си плати Коледното парти, на което шефовете бяха имали пари да си поръчат танцьорки- кючекини, но не и да платят партито на тези, които цяла година работят за тях.
Мога още много да пиша, но ще дам още един красноречив пример. Месеци наред работата, която вършех се "крадеше" от ръководителя на отдела, той си приписваше заслугите. На кого да се оплача - на изпълнителния директор, с когото са първи приятелчета. Спирам дотук. В обобщение бих искала да кажа, въпреки някои свестни колеги, Трейс не е място за млади хора, които искат да се развиват. Изключително свестен е финансовият директор госпожа Росица Динева.
И една препоръка с този начин на мислене Европа не се покорява. Би било добре също, с оглед международните амбиции на Холдинга, шефът да си наеме асистентка, която освен да си лакира ноктите и да използва мъжете, да знае и поне малко английски език.
Подробна оценка от служител
Всички мнения до тук са верни! Аз също съм бивш служител! Няма такава селения в тази фирма,казват ти едно а всъщност получаваш много малко! За Нова Година премиите са 3 кг ориз! На най-големия директор Боян Делчев,който е най подкупния и взима комисионни и се разботи с неговата фирма, далаверите просто не спират! Но те са номер едно и със заплати и с коли! Отвън всичко е лъскаво, действителност е мизерия! Ако уважавате себе си не работете там нито с тях!!!!
Подробна оценка от трс
Една малка комунистическа държава. Пълна с агенти от ДС, чиято работа е да наблюдават и докладват, за което им се плаща. И колкото повече лъжи пишат, толкова повече им се плаща. Не спиш ли с някой от шефовете, ще работиш и за всички, които го правят. Някои доста очебийно показват близките си интимни отношения с онези в лъскавите коли. Извънредни не се заплащат. Бонусите са забранени, освен на тези в лъскавите автомобили. Можеш спокойно да чуеш по коридорите "Майко...", "Татко...". Текучеството е голямо. Заплатите - ниски за бранша. Работи се денонощно.Колкото по-голямо е напрежението, толкова по-щастливи са военните шефчета.
Развитие - единствено с вдигнати крака да качиш 100 лв към заплатата си.
Подробна оценка от Микова
Мнението за фимите не се е променило-просто обекта е КОЛЕКТОРА на
КНЯЖЕВО
Подробна оценка от търпящ
ВЪПРЕКИ ГОЛЕМИТЕ ОБЕЩАНИЯ ПАРИ НЕ ДАВАТ! Само GPS неплатени отпуски и всякъкви др. глупости са им в уститена началниците . Няма масла греси резервни части техниката издъхва всеки ден и ние магистрсла правим
Подробна оценка от истината е една
обещават щедро, после забравят лесно. некоректни са не само в заплащането. робовладелци. в момента, в който подпишете д-ра си, няма да имате минута спокойствие - и в обедната си почивка и след работното времеще ви търсят по работа. ако искате стрес в живота си, отидете на джейм баучер при черните мерцедеси. Последните обаче не ги раздават на кой да е, а само на квалифицирани хора, които умеят да изричат приятни за ухото слова без каквото и да е покритие. Потенциал за развитие-отличен!(особено ако умеете на черното да кажете бяло)
Подробна оценка от abv
И там ли отношенията са на база шуробаджанащина и любовни връзки? Пишете, ако знаете!