MEDOCHEMIE / Медокеми лимитид /img/frontend/nomap.png"

MEDOCHEMIE / Медокеми лимитид

Не съм съгласна с писаното дотук. Служител съм в Медокеми от вече 4 години и не мисля да си сменям работата. Заплатата ми е много добра, бонусите са налице, шефовете са сериозни и коректни. Медокеми е една много бързо развиваща се компания и не всеки има привилегията да е част от екипа.

Много некоректни при наемането на кадри, споделям мнението на писалите преди мен. Хем ми загубиха времето, хем заради тях изпуснах добра и реална оферта. Ето какво ми се случи. Обадиха ми се за интервю, на което присъстваха HR мениджърът им, финансовият им мениджър и секретарката. Продължи над един час, доста поговорихме, оставиха у мен впечатлението, че са ме харесали. Седмица по-късно отидох за второ интервю-тест при финансовия мениджър, което също мина добре. Тя ми каза, че и тя, и HR мениджърът са ме одобрили, трябвало обаче да мина и на трето интервю при управителя. И тук веригата се скъса: уж трябваше да ми се обадят до седмица, а ни вопъл, ни стон. Когато аз звъннах на секретарката след изтичане на срока, който сами определиха и не спазиха, тя дори не благоволи да ми вдигне, нито ми отговори на последващия имейл.
Та така, съветвам който кандидатства при тях да си има едно наум, да не разчита и да не очаква нищо без значение какво му кажат, и най-важното - да не изпуска другите оферти, давайки по-висок приоритет на Медокеми, който те не заслужават заради обидно некоректното си отношение.

Ако имате желание да Ви махнат след 1 месец работа и да ви кажат ,че не ставате - отидете. Бях махнат точно след месец и половина , явно очакванията са за някой свръх човек който ще продава неизвестните им продукти с лекота...ами просто не става за толкова кратко време, дори да си Илон Мъск.
Така ,че ако притежавате свръх способности- телепатия, контрол над мислите на хората или хипноза сте за там...ако ли не ви очаква разочарование и тъмно петно в св-то ви.

Здравейте!
За всички интересуващи се от MEDOCHEMIE / Медокеми лимитид. Мога да споеделя опита и казаното от потребителя "BayHuy". Разликата между мен и BayHuy, е че:
- Минах през HR компания;
- Интервюто беше в Софийския им офис;
- Събитието се разви около Март 2017;
- Не съм им звънял и не знам дали са си наели някой, камоли дали е кипърец;
- и пиша на Кирилица.

Всичко останало написано от BayHuy е ВЯРНО.

Дано съм Ви бил полезен!

Няма да коментирам съдържанието на поста от "незапочналия" работа кандидат. Бих искал само да отправя една забележка към така наречения "BayHuy" потребител:

Да пишеш на Български с Латински букви е като да пишеш с лай.а по стената - чете се, но никак не е приятно...

Zdraveyte,
Iskam da izkaja mnenieto si otnosno edna "mnogo seriozna" firma - Medochemie LTD. Tq po princip e kipxrska firma, no ima mnogo predstavitelstva i edno ot tqh e v BG. Ta ne moga da govorq po otnoshenie na rabotata tam, 6toto ne se slu4i da zapo4na, no iskam da komentiram korektnostta na tazi firma ili po-tochno lipsata na takava! Kogato Vi se kajat srok ot 2 sedmici mojete da rabirate "priblizitelno okolo 2 meseca, a moje i poveche...ako izobshto se setim, kvo sme obeshtali". Ta takxv gore dolu beshe i moq sluchay. Otgovorih na obqva, publikuvana v BG site. 2 sedmici sled iztichaneto na sroka za podavane na documenti poluchih obajdane ot Cyprus. Za oshte 2 sedmici poluchih oshte 2 obajdaniq kato v poslednoto mi kazaha, che do den-dva shte mi se obadqt pak. Mina mesec...nishto. Obadih se na telefonite na firmata vSyprus da popitam dali sxm odobren da prodxlja ili sxm otpadnal - nishto ne mi kazaha. Sled oshet 2 sedmici se obadi nqkva moma i me popita dali vse pak iskam da se qvq na iterview. Normalno e da iskam - vse pak sxm ubil mesec i polovina do toq moment. Otidoh, vidqhme se, pogovorihme s tezi ot firmata. CV-to mi beshe v sxotvetstvie s sichki iziskvaniq na kompaniqta. Horata uj bqha mnogo dovolni i zapochnaha s velikite obeshtaniq: dogovor za pone 3 godini i takiva razni. OK - do tuk vsichko dobre. Vxrnah se v BG. Dadoha srok ot 2-3 sedmici, v koito da mi se obadqt po telefona i da mi dadat otgovor dali sxm naet ili ne. I do tuk svxrshi communikaciqta s kipxrcite. Mina mesec, poichna vtori - nqma vest. Reshih da im napisha e-mail i da pomolq za informaciq. Sled oshte dosta vreme mi beshe otgovoreno, che sa si naeli kipxrec. Eto za tazi lipsa na korektnost govorq. A tehniq BG manager tuka e krxgla nula! Kolkoto i zapitvaniq da sxm otpravil kxm nego ne sxm poluchil nikakxv otgovor. AAA...da... edinstveniq nachin da se svxrje chovek s tozi pich v BG e e-mail. Ima dadeni nekakvi telefoni, na koito operatorka vejlivo ti obqsnqva, che ne sa validni!
Ta taka - nadqvam se da ste me razbrali pravilno - ne komentiram rabotata na firmata kato cqlo, a samo korektnostta na slujitelite po otnoshenie nabora na kadri, tochnostta i discriminaciqta na chujdencite. Ne razbrah cqlata idea na tazi procedura po recruitment: publikuvat obqva v BG site, organizirat interview(s)... i posle... pak si naznachavat kipxrec i dori ne si izpxlnqvat angajimenta v chastta mu da te informirat v dadeniq ot tqh srok!
Tova e!