Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

KGM Company Ltd. / Кей Джи Ем Къмпани ЕООД /img/frontend/nomap.png"

KGM Company Ltd. / Кей Джи Ем Къмпани ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 24 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-24 от общо 24


40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
4

В момента работя в тази фирма и за сега всичко е наред. Екипа е само от млади хора. Работата е много динамична, срещаш се с много представители на други фирми и изграждаш контакти. Колегите са готини и ме приеха доста добре. В началото работиш само на процент (има изпитателен срок), но пък са коректни с теб и всичко което си изкараш ти се изплаща още същия ден. Не е нужно да чакаш заплата(поне един месец). Аз лично още първия месец се приближих към 1000 лв. Сега мисля за нещо повече. Вече имам свой екип и всеки, които мисли, че има качества - комуникативен, динамичен и упорит е добре дошъл при нас. Аз лично ще му покажа как да започне да печели още от първия ден!


36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
3

Фирмата е ОК. Заплащането е над 800лв лева, а след като покажеш резултати достигаш и доста над 1000лв. В началото има обучение и по време на обучението(1-2 седмици) си на % от оборота, а в рамките на месец подпиваш и трудов договор или пък... си тръгваш. Инициативата на фирмата е много интересна и алтернатива, а медиите, които поддържа са с много висок потенциал. Екипа е от предимно млади хора и да има текучество, защото остават хората с реални резултати. Те обаче печелят много добре, имат възможност за развитие и стига да са достатъчно амбициозни ONLY THE SCY IS THE LIMIT!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Реших и аз да напиша нещо относно комапнията, въпреки че никога не съм работил в нея. Бях на интервю там преди време и мисля че си изградих някакво обективно мнение. Не давам оценки, защото не съм напълно запознат с вътрешните условия.

Една уважаваща себе си компания не би ти казала: "изкарай 2500 лв. за нас и тогава ще подпишем договор(евентуално)". Смешно е. Не бих си напуснал работата, ако нямам сигурност, че ще имам следваща. Това според мен е неуважение към хората, които имат желание да работят и да градят кариера.

Иначе заплащането което предлагат след това не е съвсем лошо и разбира се е свързано с резултатите. Имат високи изисквания, а ако не ги покриеш 2 месеца те освобождават. Още един минус според мен, защото в търговията никога нямаш 100% сигурност. И най-добрите търговци могат да изпаднат в криза или нещо да се случи за да нямат резултати месец-два.

Компанията е нова и може би има бъдеще в София (защото компанията е Велико Търновска), но трябва да си промени политиката за наемане на търговци. Така както е в момента - просто няма да стане.

Другият голям минус според мен е "най-големият плюс" според собственика. Рекламата пред ограничен брой хора (макар и избрани от рекламодателите) вече не е много атрактивна за компаниите. Да, имат няколко големи партньора като Алианц и Армеец, но такива рекламодатели са единици. За средните компании в София има много по-атрактивни рекламни възможности на много по-приемливи цени.

Въпреки това се изкефих на това, че шефът силно вярваше в идеята си и в бизнеса си. Пожелавам му успех, макар никога да не стана част от екипа му. Пожелавам успех и на всички, които се присъединят към компанията Кей Джи Ем.


-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
4
Потенциал
-4
Местоположение
3
Колеги
-3
Работна среда
-4

Реших да си кажа впечатленията от тази фирма, тъй като виждам, че буквално през ден се публикуват обяви за работа в нея. Това е така, тъй като никой не желае да се застои там. Тази фирма издава едно списание, което се казва "review". Аз работих там преди месеци, но като гледам какво текучество на хора има, явно нещата не са се променили. В обявата им за "търговски представител" пише, че заплата е между 800 и 1200 лв. Това изобщо не е вярно. Всъщност заплата няма. Докато не се сключи поне един договор за реклама, а след като се сключи заплатата е 300 лева и ако човек сам си направи от процента повече пари, само тогава може да достигне до някакви по-високи суми. Но това става малко трудно, тъй като малко хора са чували това списание и почти никой не желае да рекламира в него. В същото време от фирмата предпочитат да рекламират малки фирми, ако случайно някой иска да привлече някоя по-голяма фирма рекламодател, това не се приема като добра идея. Колективът е от около 10 души, които имат някви връзки помежду си и ако има някакъв проблем винаги го отнася новия човек. В същото време този колектив не допуска никой друг при себе си, новите хора се държат на страна и са доста изолирани

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?