Здравейте,
В началото бях очарована от доброто отношение, колегите ме обучаваха-кой колкото време имаше.Случи се така, че по време на изпитателния срок забременях. По-лошото е, че се водех рискова категория и се наложи да спря да работя за някакво време. Съответно с право или не-махнаха ме. Не съм отговаряла на нуждите на бизнеса им. Той им бил по-важен.
Искаш да имаш личен живот, да си разполагаш с вечерите. Не може - толкова работа има, че за да смогват с нея служителите работят и почивните дни.
Здравейте, хора! Не пропускайте предоставената ви възможност! Не оставяйте късметът си! Нека не съжалявате след време за подминаването на този текст. Казвам се Димитър, на 39 г. от Карлово. Моят нюхт за сигурна печалба не ми изневери, когато ми се отдаде този невероятен шанс и сега боготворя този ден. След време, много от вас ще ме споменават с добро. Подробно описание за всичко, ще намерите в този сайт:
WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Допълнителни доходи, надомна работа, онлайн бизнес, работа по интернет
Здравейте, не виждам нови коментари за фирмата. Интересува ме счетоводния отдел в гр. Варна. Някой може ли да даде адекватна информация.
Фирмата е голяма, с офиси в София,Пловдив, Бургас и Варна. Положението е такова, че зависи къде, в кой отдел си попаднал. Има си скатани позиции с големи заплати, и други с много работа,а малка заплата. Персонала е нищожество в общи линии - важен е клиента. Има и 20-годишни кадри, окопани, не мож ги помръдна. Ръководството си затваря очите. Изобщо за някои може - да ползват фирмен транспорт, да закъсняват, да си тръгват по-рано, да получават бонуси, за други не. Много мениджър има,всеки втори с титла. На някои се заплаща оувъртайм, на други изобщо. Работи се извън работно време!Майки след майчинство - направо ги принуждават да напуснат! Ценят се хората, които нямат личен живот. Много съвестни хора напуснаха. Всеки си знае.
Здравейте чета всички коментари не чух един положителен коментар за която и каквато работа и фирма да е то си е работа бе приятели само думата работа е достатъчна вие какво искате да не бачкате и да ви плащат ? Е няма как да стане бъдете реалисти със средно образование каква работа искате и аз съм един от вас и не защитавам кръвопийците но съм реалист на времето като бягахме от училище за да пушим цигари у хората сега ще теглим това е горчивата истина и да пишат само хора дето са работили във дадена фирма не всички! Аз имам мнение за КРЗ Одесос Варна и мога да кажа доста истини .чао
Подробна оценка от Ваня
Преди 3 седмици бях на интервю в Unimasters logistic, водено от една много приятна жена. В началото ми каза че едно интервю протича за 30-40 минути, но моето продължи 1 час и 20 минути.... и въпреки че поне 3 пъти ми каза че фирмата държи на обратния контакт и Винаги се обаждат да кажат на кандидатите дали са одобрени или не, 3 седмици по-късно не са ми звъннали, правете си изводите сами. Никакво уважение към кандидатите за работа, само загуба на време. Добре, че има такива форуми, където хората могат да споделят мнения. Успех на всички, който искат да си загубят времето ходейки на интервю там.
Някак не е нормално да отидеш в уречения за интервю и да чакаш 30 минути.
Подробна оценка от Милица
Бях служител в тази фирма и съм благодарна , че вече не съм. Юнимастърс беше много качествена, допреди кризата. Сега не е така - останаха на работа само "верните хора", минали през Симеоновската школа. Неуважението към служителите е очевидно. Колкото до Радослав- сигурно трепери да не е поредният отпътувал.
Язък...беше хубава фирма!
Подробна оценка от shosholinka
Интервю за работа. 1 среща с HR-ката. Разказвам си всичко подробно, очаквания, какво мога, какво не мога, какви пари искам и т.н. Мястото е под нивото ми, но кандидатствам. Решавам че нямам шансове, но след 2 дена ми се обаждат за 2 интервю. Среща с мениджър отдел. Отново си разказвам всичко подробно, какви желания имам, какви пари искам. Както си трябва. Отново решавам че нямам шансове. Но HR-ката ми се обажда с думите "много са те харесали, ще те срещнем с Изпълнителния директор, сигурно ще ти направят предложение". Естествено се радвам. Тая надежди. Срещам се и със самия Изпълнителен директор. Предложение няма, само стандартно интервю. След 2 дена ми се обаждат и ми казват че съм твърде квалифицирана и не могат да отговорят на финансовите ми очаквания. Питам сега Вас господа от Юнимастърс. Кога разбрахте че съм твърде квалифицирана. Това обикновено става още като ми видите CV-то, или най-късно на 1 интервю. Защо изгубихте моето, а и Вашето време. Това е меко казано подигравка с личността и даване на напразни надежди. Ако ми бяхте казали, "спряхме се на друг кандидат" нямаше какво да кажа. Но с тъпото извинение "твърде квалифицирана" е просто смехотворно. СРАМОТА. Уважавайте кандидатите си, стига с подобен род извращения.
Подробна оценка от Радослав Коларов
Първо, от доста време фирмата е преименувана, така че ако може да изпишете вярното й име "Юнимастърс Фрейт Експрес" ЕООД !
Един от служителите й съм, който мина през доста бурни периоди за фирмата за последните й 5 години, така че в резюме :
- За последната една година се виждат изцяло положителни промени в управлението на фирмата, вследствие на което работната среда рязко се измени към по-добра.
- Заплатите винаги може да са по-високи, въпросът е пари да има, а тях ще ги има единствено, ако служители и мениджъри работят в добър екип, за което надежди вече има на хоризонта.
- Най-големият проблем е отдалеченоста й , и затрудненото придвижване да нея . Няма къде нормално да се паркира около нея, което си е един много сериозен проблем през зимата !