Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Некстборн ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Оборище, Черковна, 78&markers=София,Район р-н Оборище, Черковна, 78

Некстборн ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Липсата на креативност и талант в повечето случаи ги подтиква към взаимстване на чужди идеи. Самият аз съм срещал в чужди сайтове много оригинални и неповторими хрумвания, които впоследствие се появяват в техни проекти. В бранша съм от години и следя внимателно всичко, което излиза на пазара.Не мисля, че е редно да се гради имидж по този начин.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмената структура на Nextborn е по-скоро хоризонтална и това стимулира свободното общуване между членовете на екипа. Обмяната на мнения и опит са много ценни за целия работен процес, както и за възможността за реализация на работното място. Няма фиксирано работно време, всеки сам може да прецени кога да изработи 8-те си часа на ден, а в случаите, когато се налага да се работи извънредно по някой проект - се дават финансови бонуси или си взимаш по избор свободен ден. Заплащането е съобразено със средното ниво в бранша, както и с постиженията на всеки член на екипа. Съчетанието между спокойни отношения в екипа и добрите възможности за професионално развитие са причината да избера да работя в Nextborn.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?