Подробна оценка от ти
Много ми е интересно на R. защо толкова бързо му се отпускат нервите и почва да сее плява във вид на цинизми. Ако всеки невротик се лекуваше като създава фирма, то честито на Търговския регистър-вписвания ще има денонощно! Но нека да млъкнем защото трябва да уважим поговорката "Убий простака с мълчание". Интересното е че R. не спира да употребява от своя богат речтатив, простотии, обиди и цинични лафчета, и това сигурно е в резултат от селския манталитет, който носи в душата си. Дори и в Лос Анджелис да се пресели, няма да заличи селската жилка която носи. Никога няма да стигнеш по-далеч, от където си тръгнал. И ако на село ти минават номерата пред тамушните тарикати, то недей да забравяш, че си попаднал сред интелигентни и начетени хора в София, който няма да търпят селския ти манталитет и разклатената психика. ЗАПОМНИ София е БЪЛГАРИЯ, а ти не си от София. В очакване за пореден неадекватен и малоумен отговор ти желая приятен релакс на двора.
Подробна оценка от От ощетените
Е ми така е...Който е свикнал да не плаща на работниците си и да се държи с тях като с роби ЯДЕ БОЙ!Аз даже се учудвам,че чак сега се случи това..Човека напълно си го заслужава!Май само това ще го накара да се позамисли.
Подробна оценка от R.
EI POMIQRI! 6TO PRODULJAVATE DA SE ZANIMAVATE S NAS? A ZA TVOE SVEDENIE TUPAKO AZ VINAGI SE PODPISVAM! AIDE MAJNATA VI! LUJCI NE6TASTNI!
Подробна оценка от йори
Искам само да добавя към коментара на \"ти\": високи са заплатите, които ти обещават, преди да започнеш. После вече става страшно. По 2-3- месеца не дават заплати. Понякога подхвърлят някой лев, да ти замажат очите. Като подадеш молба за напускане - оставаш без заплата за месеца. А високата заплата, която ми обещаха, не я видях. Все нямаше пари.
Подробна оценка от ти
стига сте коментирали тази фирма, да я мисли този който я е създал, аз ще кажа че относно критерийте за оценка заплатата там е висока но не се получава редовно /трябва да си зареден с търпение и да чакаш да покапят пари в шефския джоб/, уважение-няма /шефа винаги е прав-тъпия си ти/, привилегии-много /можеш да крадеш колкото поискаш за да си избиеш парите дето чакаш/, фирмена сигурност-няма такава/фирмата е на ръба, затова всеки работен ден при изгрев слънце, не знаеш дали завода ще отвори врати или ще бъде запечатан от кредитори/, свободно време-много /работа има, но няма материали за да я започнеш, кеф/, развитие-голямо /от прост работник ставаш момче за всичко и се образоваш от струг до монтаж и касиер, жалко че не дават сертификати :)/, местоположение- в сърцето на военна рампа /за завод добре, но за офис е зле, ако си клиент трепериш дали ще оцелеят парите които носиш за покупка докато стигнеш/,колеги-супер /сплотен колектив от страдалци/, работна среда- зимата студ, лятото мор. Така това е истината, но важното е че шефа е пич-чувства се супер при всяко потъване и гледа на проблемите с усмивка, все пак няма какво да губи, защото няма нищо и никой за който да му пука. Шефе ние те обичаме защото ти ни доказа че докато ние сме балъци ти винаги ще си тарикат. Евала!
Подробна оценка от В.
Абе, Р.! Що не седнеш наистина да работиш, а пишеш в сайта, все едно си работник? Сайтът е място за служители, които споделят впечатленията си от работодатели. И, естествено, за тези работодатели, които ... се държат недобре, има негативни отзиви. Остави хората да си споделят впечатлението. Не се меси и недей да заблуждаваш другите, че си работник. Няма работник, който да не взима заплата и да е доволен. Още помня студа, глада и скандалите в тази фирма. Стига си лъгал. Признай поне пред себе си истината! Не си добър работодател!
Подробна оценка от аз
Работих в тази фирма миналата година.За България заплатите са доста високи,за сектора-трябва да се погледне на съотношението-бачкане до нощите - заплата.Тук такова нещо няма-така, че мисля, че е постигнат баланс.Ако някой не е супер некадърник и не омаже нещо до степен колегите му да оправят месеци след него то би могъл да се пенсионира тук.Имаше нагоре някои мнения от точно такива-е как да се развиват тия хора, като вместо да си седнат на д-тата и да попрочетат и да се понаучат малко само реват!Всяко стадо си има мърша.Иначе като цяло колегите са готини!
Подробна оценка от дан
КАКВИ ПЛЮСОВЕ БЕ? Там всичко си е минус даже шефа е най-големия минус!Нямам думи просто да опиша мизерията,няколко нацупени пенсионери и
противни лелки,отчаяни от живота,сякаш са на ръба на смъртта...
Отидете да видите..уникално е.
Подробна оценка от аноним
Гледам тука пишат за нашта фирма.. Еми аз работа там..има си плюсове ама минусите са много повече,ама като цяло нема да я бъде фирмата.По добре не се пробваите ама иначе вие си знаете,не пиша че може да ме познаят и после се не знае без пари...
Подробна оценка от miki
Мили хора, тази фирма е ужасна!!! И аз бях там! За съжаление. Няма заплати, вътре е студ, техника, машини - всичко е под всякаква критика. Собственикът лъже, ...-.... - също. Не им вярвайте! Всичко е лъжа и измама! ... ... ... ...Видях, че собственикът на фирмата, вместо да работи, си пише в сайта. Резил!