Подробна оценка от Anton
Аз лично проблеми съм нямал. Работата е доста, но пък за сметка на това парите са добри. Никога съм нямал проблеми с никой от шефовете - коректни са. Колегите са екстра.
Подробна оценка от Дебелия
Хан Крум е много прав. Ще добавя само,че условията за работа са от миналия век,машините също. Шефовете избиват комплекси като се отнасят с работниците като с роби. Издигат се и получават облаги само тези които се мазнят на началниците и топят колеги.
Подробна оценка от ICE
Здравейте, ако обичате драснете някакво мнение за фирмата, гледам тече обява, заслужава ли си да си хабя времето за кандидатстване ?!?!
Подробна оценка от елена семерджиева
Моето мнение относно фирма "БИГ" АД е изключително приятно. Работих там в продължение на 2 години и бях много доволна,отношението беше много добро, заплащането навреме, общо взето идеално.шефовете са много точни, колегите също.Аз лично нямам забележки относно работната среда.На бъдещите и настоящи служители на "БИГ" АД пожелавам успех във всяки едно начинание!
Подробна оценка от кандидат за работа
каква е работната атмосфера и заплащането
Подробна оценка от Хан Крум
Много гърч, ниско възнаграждение и много извънреден труд. Не е възможно да вършите само едно нещо, без на главата ви да висят още поне 4-5 задачи, нямащи нищо общо с вашите задължения. Коректни колеги!