Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ВиВ Изоматик ООД /img/frontend/nomap.png"

ВиВ Изоматик ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-3

Фирмата очевидно не желае да осигурява хората си на всичките пари, които "ще" получават. И с мен имаше уговорки парите да се получават на ръка, никъде да не ги пише в договора. Натъкнах се на изключително некомпетентна счетоводителка, която си позволяваше да говори от името на управителя на фирмата, да иска бележчици за цифри, които може да провери в НАП (но явно не знае как).
Не ценят времето на кандидатите си, незпазвайки уговорените часове за среща, предполагам че трябва да се очаква същото отношение и към работниците...


кандидат за работа

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
0
Потенциал
1
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатсвах през HR агенция(Manpower), чиито агент ме убеждавеше, че много добре познава собственика и фирмата и са доста коректни. Имали са назначавяния при тях и нямало текучество. Личните ми впечатления са коренно различни: като за начало не искаха да ми опишат част от възнагражението, за което се бяхме уговорили на интервютата(щяло да бъде на "джентълменска уговорка" и ако съм искал всичко да описват на г-н Лазаров "нямало да му издържат нервите", цитирам негови думи); нито една от социалните придобивки не бе вписана в договора - ваучери, кола и тн.; Седмица преди уговорената дата да започна при тях, започнаха и проблемите свързани основно с въпроса защо заплатата ми при предишния работодател от преди 4години е по-малка от това, за което сме се споразумяли с тях. В крайна сметка успях да докажа правотата си, но драмите не свършиха до там. В уречения ден и час за подписване на договор, упрвителят бе решил да излезне в чужбина, без да пренасрочи срещата си с мен. Счетоводителката, при която трябваше да подпиша договора си не посмя да ми го даде. Предполагам не е очудващо за никой, че при тези обстоятелства отказах да подпиша договор с фирмата.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?