Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ТОП Продуктс България ООД / Tantra erotic drink /img/frontend/nomap.png"

ТОП Продуктс България ООД / Tantra erotic drink

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Служител съм на фирмата от създаването й. Факта, че вече 2 год. работя в нея ОЗНАЧАВА, че съм ОЦЕНИЛА преимуществата!
Няма идеални фирми, нито идеални хора.
Отрицателния пост за фирмата е пуснат от наша бивша колежка, която си изигра МНОГО ЛОШО КОЗОВЕТЕ и поради причината, че сметките и излезнаха без кръчмар сега ЗЛОБЕЕ ).
Съотношение Работа / Своб. Време -4 ..... оценка на човек, който само вдига телефона и се чуди цял ден в кой чат и кой сайт да влезе, при работно време от 9.00 – 17.00 ч. Сами можете да прецените ...... Излишно е да коментирам, защото ми е смешно.

Ако имате желание да работите и не сте на принципа „Това не е моя работа, за нея не ми се заплаща!” защото трябва да помогнете на някой колега, със сигурност ще се радвате да работите в нашия екип.

Ние сме млада фирма и правим грешки, но се стараем да ги поправяме. Със сигурност мога да кажа, че екипът е СТРАХОТЕН и рядко можете да работите в такава среда. В този екип остават само хората, които не са злобари и не им тежи да работят, въпреки трудностите с които се спречкват.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Фирмата е млада и предлага перспектива за развитие. Ако желаете работа в динамична среда, в екип от млади хора с високо образование, ако умеете да приемате предизвикателствата в бизнеса, значи сте се ориентирали правилно. P.S. Има подадено едно доста негативно мнение за "ТОП Продуктс-България", но за уточнение искам да кажа, че това е написано от една бивша секретарка на фирмата, която по цял ден си клатеше краката, не излизаше от чат-а, нямаше желание за допълн.квалификация, но въпреки това всеки месец имаше претенции за увеличение на заплатата.


-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
1
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Хипер смешна фирма!Не работете там.Единственно може да бъдете прецакани.Ако мислите, че може да спечелите някакви пари от там - жестоко се лъжете.Просто не си губете времето и нервите.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?