Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Строймикс ООД / JBI /img/frontend/nomap.png"

Строймикс ООД / JBI

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 9 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-9 от общо 9


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
0

Строймикс, JBI, 2M проект, Големи инфраструктурни проекти са фирми на едно лице Румен Марков - химик по образувание и неговата съпруга. Не постъпвайте на работа там. Ще Ви направят да си говорите сам. Особено Тя - Жанета Цветанова Младенова. Не се подвеждайте по името. Ако имате съмнения за съпругата/бивша секретарка/, че е такава на г-н Марков - не грешите. Така е. Големи идеи и срещу тях нищо, ама съвсем нищо. Плавателен канал в отклонение на р.Дунав ???!!!???. Проектант - химика Марков.Леле ще умра от смях, защото той/каналът/ е покрит. По него ще се движат караби в две посоки и не е много къс - само няколко десетки км. А какво да кажем за магистрала Струма ?????. Там мостовете са безкарай, но не закрити, а на три етажа - за влакове и коли. Леле, този химик не знае що е граница. Влязъл веднъж в АПИ и разбрал веднага, че служителите нямат визия за бъдешето. Този чорбаджия, химик, проектант изби рибата в аквариума. Голяма работа е!!!!.Ако отидете да работите в някоя от фирмите му ще видите и чуете и други чудеса. Казах в началото - ще си говорите сам.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тези хора нямат представа от проектиране. Дори не са завършили строителна специалност. Чули са някъде че се правят пари от проектиране и решили да развиват тази дейност. Ако искате да ви крещят, че сте тъпи защото не приемате 12 етажна офис сграда да поема земетръс по еврокод със шайбички дълги 1,5 м това е вашето място. Вижте и мненията за фирма СТРОЙМИКС. Това са същите хора.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не вярвах, че е възможно да съществуват такива хора. Бъдете особено внимателни , когато подписвате каквито и да е документи. И не им вярвайте за нищо.


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
0
Работна среда
-5

Ето накратко накратко отговори на въпросите поставени от bgrabotodatel за фирмата, а после ще изпадна в подробност.
Какво е нивото на заплащане във фирма Строймикс ООД / JBI?
Добро на фона на кризата – около 1700-2000лв.
Какви привилегии и/или социални придобивки предлага Строймикс ООД / JBI?
Няма такива.
Какво е отношението на ръководството на Строймикс ООД / JBI към служителите?
Безразлично,понякога даже лошо.
Каква е атмосферата на работа в Строймикс ООД / JBI и има ли възможност за професионално развитие?
Отвратително тежка, а възможност за развитие няма.
Защо някой, би искал да започне работа в Строймикс ООД / JBI?
Някой би искал да започне работа само ако е посредствен и слаб архитект или инженер.
Искрено съжалявам, че не прочетох мнението на IfSD преди да постъпя в JBI/2M проект!!! По-точно и изчерпателно мнение за фирма не съм виждал! Наистина най-големият „хит” в тази фирма е "Какво става, как сме !?". Отначало се стараех да не обръщам внимание на репликата, но е невъзможно!!! Влизанията в стаята на шефа са поне 5-10 пъти на ден и към всеки от нас следва "Какво става, как сме !?". Основната дейност в момента на всички служители е работата по два „небостъргача” доколкото една 34-35 етажна сграда може да се нарече небостъргач. Шефа си има „виждания” по всички въпроси (архитектура,конструкции и специалности) и те почти никога не съвпадат с мненията на архитектите, конструкторите или инженерите по специалностите. Но това няма значение, нали все пак правило 1 е „Шефа винаги е прав”! И ето как се процедира: той ти казва какво да направиш, ти му обясняваш,че няма да стане по-този начин и той веднага прилага правило 1! Ти си сядаш на местенцето и започваш да правиш каквото ти е заръчал и за „изненада”, се оказва,че наистина не може да стане. Тогава отиваш при него с разпечатан чертеж, защото той ненавижда онези дяволски изчадия компютрите и даже отбягва с поглед мониторите (кълна ви се-така е!!!), и му показваш какво си сътворил. Той мълчаливо се съгласява с теб, но не приема твоят вариант, а започва да търси решението на въпроса някъде по средата, всякаш твоето решение цели единствено намаляване на безценното РЗП или светла височина или каквото се сетите. След не чак толкова кратко пазарене (тип Капалъ чарши) си сядаш пак на местенцето и започваш следващ вариант и така до безкрай. Дори накрая да се съгласи с теб и варианта за нещото хикс е последен идва другата изненада – промяна на архитектурата, конструкцията или някаква друга промяна и твоят безценен вариант отива по дяволите!!!
Колегите стават, някои от тях са много готини хора и добри специалист ,но шефа успешно успява да се отърве от тях. Той не уволнява, а те кара да се почувстваш толкова зле, че сам напускаш. И когато се стигне дотам, отива при другите си служители, потрива доволно с ръце и с усмивка на лице споделя: - Разделяме се с ... еди кой си!!! Но всъщност иска да каже: -Внимавайте колко слушкате, че я с какъв размах уволнявам!!! А това,че тези хора му движат обекта и хвърлят зверски усилия да се справят с безумните му неизпълними желания – това не е от значение. Освен готините колеги има и още два типа колеги. Едните са много трудно забележими,за няколко месеца не можах да им науча имената. А другият тип колеги са ми „най-любимите” – мазните,гнусни подлизурковци. От типа „да,шефа”, ”разбира се,шефе” и пр.
Но стига вече, че доста се унесох! В кратце - не ходете там!!!


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ако желаете да загубите от ценното си време, ако желаете да бъдете непрекъснато експлоатирани, ако желаете да сте абсолютно несигурни какво ще каже шефът при всяко Ваше начинание...и най-важното: ако желаете да сте ЗАОБИКОЛЕНИ ОТ СЕЛЯНДУРИ (не селяни - нека не ги обиждаме, а селяндури!)...
Тогава имате дори и избор - СТРОЙМИКС, ДЖОЙНТ БИЛДИНГ ИНВЕСТМЪНТ, ЕТ "РУМЕН МАРКОВ" или 2М ПРОЕКТ... Което и място да изберете, бъдете сигурни, че ще Ви обградят сбирщина некултурни и необразовани индивиди я от Перник, я от Батановци, я от Годеч...
Ако искате да се впишете в колектива, по-добре започнете от сега да си упражнявате езика ("да го е*а", "въй, въй", "дуп*нцето, уст*енцата", "ша ма извиняатъ" и куп други). Желателно е да упражните и преподавателските си способности, защото рано или късно ще Ви се наложи да обучавате "висококвалифицираните" си колеги...за неща от сорта на MS Office, Internet, Skype (!) и т.н. Ако пък знаете как се борави и с офис техника (принтери, скенери, факс, копирни машини), това ще бъде във Ваш плюс, а може би...минус...защото не след дълго Вие ще сте единственият, който не се страхува да натисне няколко бутончета...и чудо! - появи се копие на нужния документ. Е, разбира се, ще бъдете непрекъснато обвиняван за щяло и нещяло, но...голямо важно, нали!? Не се притеснявайте и за трудов договор - няма да го получите, така че нямате грижи...
И нека обобщим: Всеки образован и уважаващ себе си човек няма да допусне кракът му да прекрачи прага на някоя от гореизброените фирми.
Желая успех на всички!


бивш служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
-4
Работна среда
-5

"Какво става, как сме !?" - този многозначителен въпрос е запазена марка на шефа, използва се едновременно както за "Добро утро", така и за информиране върху какво работиш, докъде си стигнал, колко ти остава, има ли някакви проблеми и т.н., не трябва да се стъписвате, ако въпроса ви бъде задаван по 2-3 пъти в течение на 15мин :-) ... това е една от най-странните фирми, в които съм попадал, по отношение на фирмения колектив - всеки работодател се стреми да създеде отбор, работещите във фирмата да се разбират, да работят съвместно, да има добра работна и задружна атмосфера, е в JBI/2MПроект няма такова нещо, всеки работи изолирано - за 3 месеца и половина така и не разбрах кои са колегите ми от съседните стаи, с какво се занимават, върху какви проекти работят, от какви специалности са, най-общо казано във фирмата цари темерутска атмосфера. Не искам да обиждам колегите, взети поотделно не са лоши хора, но като цяло в тази фирма няма тим, той напълно липсва. Отношението на шефа - никакво - никой не ми обясни че за да влизам в офиса ми трябва карта, такава не ми беше дадена, нито пък ми казаха откъде се вади, просто първата седмица се промъквах като крадец... никой не ме попита на работното ми място трябва ли ми нещо от сорта на молив, химикалка и разни други канцеларски неща, работното ми място представляваше кочина - едно ултрастаро и захабено бюро, в едно от чекмиджетата заварих едно развалено кисело мляко, хлебарки, неудобен стар стол, изключително дърт и слаб компютър (на над 4год) с някакви детски лепенки върху кутията. Трудов договор - беше ми предложен такъв чак на края на втория месец, когато вече бях решил да напускам. Отпуските се дават не когато искаш, а когато шефа реши. Работа - фирмата е всеизветна с това че от 5 години насам се опитва да проектира висока сграда-небостъргач, направени са десетки варианти на сградата, но ни един от тях не струва...Единствения плюс е че заплатата се дава редовно и не закъснява...общо взето да се работи в JBI, 2M Проект, Строймикс, ЕТ Румен Марков е пълна ЗАГУБА НА ВРЕМЕ


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

personala na firmata izobshto nee competenten v ,,jbi,,


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

въздух под налягане . много приказки от собственика , много обещания и идеи , ама пари нема . за условия не искам да си спомням . винаги имаш да взимаш , ама друг път . като напусках се оказа , че дължа пари за какво ли не , уговорки каквито нямах при постъпване .вече ми е смешно като чуя давай давай пък ще видим . Просто се срамувам че съм работила там .


-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-2
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
1

Потециал никакъв , единственото хубаво е , че си тръгваш овеме ако не чакаш .... .... Заплата се получава , когато му остане време и пари . Безотпадно производство - всичко бракувано и с изтекъл срок .... .... .... . Когато се договаряте с .... ..... ВИНАГИ питайте жена му , защото той ще отрече .Пък и тя решава . ..... ..... - съпругата постоянно крещи и обижда , никога не се събудила с кеф. Собственика си мени мнението постоянно или според жена му . Трудов договор - забравете . Каквото и да направите ще сте виновен .... Не си губете времето и нервите в Строймикс , JBI , ЕТ Румен Марков-.. , Сайбсофт и други фирми дето съдържат .... ..... ....... освем ако не обичате да ви правят на маймуна

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?