Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ИНТЕРАКТИВ МЕДИА СЪРВИСИЗ ООД / Interactive Media Services /img/frontend/nomap.png"

ИНТЕРАКТИВ МЕДИА СЪРВИСИЗ ООД / Interactive Media Services

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Дам дам поредната фирма с големи обещания явно! Всички фирми искат, да претежават перфектният персонал. 10 вида образования, 100 чужди езика, и 500 години стаж, и ако може да си плащаш, за дето си, в тази изгнила фирма. И дане си на повече от 29 години. Е хора, за това ще си страдаме, ще вземаме социални помощи. Тоест заплати исках, да кажа. Сучувствам ти пич, знам, какво е да си под наем. С ниски доходи, ама шефа ти изплаща 2-3 коли, и няколко жилища, и няма пари за тебе., мене и за другите.


8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
0
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
-2
Колеги
4
Работна среда
3

Фирмата прави графиките за игрите по телевизията - Нова ТВ,БТВ,Канал 1,TV2 и др.Заплащане-начално 500лв за технически оператор(който подготвя графиките им за предаванията).Толкова дават и на продавачките на улицата. После след обучение едва изкрънках за вероятни 700-800лв след 3 месеца обучителен период(ама казвам ви, след МНОГО ЗОР и след като казах, че имам 1г. опит).Иначе, големи обещания за развитие. То човека, който ме интервюира направо го съжалих-след 2 години опит отишъл при финансовия им мениджър и казал, че заплатата му трябва да се актуализира. И му дали 25-30% отгоре. Ужас! Пък вече е ръководител на отдел! Чудя се кога българските работодатели ще престанат с мисленето, че могат да ни се качват на главата, като ни дават минимални пари за толкова вложено време и усилия от наша страна. Българи, опомнете се!Знаете колко струват наемите вече в София и колко са ви разходите. Защо си мълчите?! Фирмата се намира до Интерпред,колегите предполагам са готини(поне тези, с които имах досег преди и по време на интервюто).

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?