Тип-Топ Куриер АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. М.Димитър Думбалаков 38&markers=София,ул. М.Димитър Думбалаков 38

Тип-Топ Куриер АД

Денка Димитрова Туморът резбра че и заплати спря да дава

Денка туморът нещесница 10 години живя на наш гръп. Да почива в мир.....

Шефовете не знаят колко бройки е района , работниците знаят. Смятай. И после пак претенции имат. Защо работа за 30 лв не е свършена с качество за 300 лв

Ако искате да бъдете унижавани,третирани като втора ръка хора,започнете там.Това е една мизерна фирма ,нивото е от началото на миналия век,програма ,начин на работа,пари -казват се едни,получават се други,единия собственик нехае ,а другия си е в криза на средната възраст и се изявява като плейбой,в момента масово напускат хора и то хора ,които работят от години.Сега остава само да им се направят проверки от данъчните и от инспекция по труда ,тогава много хора ще бъдат доволни и удовлетворени,не е редно в 21 век,в държава ,членка на ЕС,тази фирма да съществува.

Това е една фирма ,която много скоро ще я видим в едно познато предаване по Нова телевизия,не знам как така никой досега не е посмял да потърси правата си,с всички действия върват към проверки от данъчните,направо ще си е веселба,това е фирма в сивия сектор 99.9% ,ниски заплати на каса ,няма фишове,никога не знаеш какво получаваш и никой не може да ти обясни,10 дни отпуска,всички са на минимална заплата,на 4 и на 6 часа,няма толкова мизерна фирма,дължат пари на сума фирми, иначе се грижат добре за себе си,но нека знаят -идва ден в който на човек му писва и слага нещата на място,та с 2 думи -не ходете там да търсите работа,единия собственик май никога не са го гушкали,като малък и тотално е изпаднал в кризата на средната възраст и става постоянно за смях,задоволявайки капризите на една от служителките си-жалка работа,а тя...не бих го пипнал това ,но... ,та с 2 думи ,ако сте мъж не ходете там на работа.

шубе го/я е и не казва!

не съм служител нито клиент имам роднина който работи в тази фирма и въпроса ми е как не ги е срам да се подиграват така със служителите им полага им се 20работни дни платен отпуск но изпълнителният директор е преценил че ще плаща само десет а другите 10 са неплатени и искам да и кажа на тази госпожа че това няма да остане така това е напълно незаконно и няма да остане ненаказано а заплащането е под всяка критика те работят и почти всеки месец имат да дават на фирмата пари дефакто работят там и си плащат

шубе го/я е и не казва!

не работя във тази фирма имам роднина който работи там и незнам какво е това безобразие полага им се по 20работни дни платен отпуск а тяхната шефка им плаща по 10дни другите 10 са им неплатени такова безобразие така да се подиграва с служителите някой ако може да ми каже към кого да се обърна за тази измама на фирмата защото това не е редно а за заплащането все по малко и по малко работят им като магарета а те се подиграват абе нямам думи

клиент

Инспекторе . Нито съм работил в тази компания или фирма нито бях чувал за нея . Но си поръчах видеорегистратор от Гармин и те ми го доставиха . Въпреки че се получи малко объркване те просто бяха перфектни . Но това няма значение . Не работя в тази компания а в друга . При постъпване на работа се сключва договор и там се оправят всички права и задължения , плащания , извънредни и тем подобни . Ако ти постъпваш в компания която незнаеш какво искаш и не го сложиш на листа то ти ще си един общак с ниско заплащане . Това е истината . В момента искат да ме върнат на старата ми работа и настояват защото немогат да се справят . Но имам условия , които като спазят тогава се връщам . Неискат да ги приемат но нямат и избор . Така че всичко е въпрос на време . Мога да чакам и година , но ще стане това което искам или поне 70 процента . Това е .

MIK, само да ми кажеш, след като се налага да се работи извънредни часове, прехвалената от теб компания плаща ли извънреден труд - по 1.5 през работен ден, и 1.75 през почивен?
Такива като теб, те е яд, че има хора, които знаят какви са и задълженията на работодателя, и когато някой не е съгласен да го опъват без пари ти е много лесно да кажеш: ами напусни. Напусни ти, аз искам труда ми да бъде заплатен по съответния начин.  Работодателят има право да изисква едно или друго от мен, само ако ми докаже в писмен вид, че той е коректен към мен.
Както служителя се е подписал, че ще си върши задълженията,, така и работодателя е длъжен да му плати извъредните часове. Та ти можеш ли смело да  кажеш дали във фиша ти фигурират ли извънредните часове, заплатени по съответния начин?

клиент

Чета мненията и се учудван на великите писатели . Като не ти харесва напускаш и това е . Ако искаш да получаваш пари трябва да работиш здраво . Какво да кажа като стигам на денонощие по 18 часа работа .Но като имаш желание си струва и търсиш решение , а като те мързи търсиш причини . Жалко е че поколението което трябва да работи в такива фирми са млади хора , а те искат като стоят и се правят на велики някой глупак да им плаща .Няма го това никъде . Така че оставете тази съжалителна седянка и се хващайте здраво за работа , първо с главата и после с ръцете . Иначе ще плачите с години по форуми ,и тем подобни но полза няма . Ще си останете такива докато остареете . Никакви . Ако искате нещо , давайте , живота е пред вас . Поставяш целта и напред докато не дойде успеха , ако трябва и по 24 часа да работите в денонощие . Желая ви успех