Не коментирам точно тази фирма, признавам, че не съм влизал дори в техен магазин. Ще изкажа, мнението за българските работодатели, като страничен наблюдател. Най - големият им проблем е , че трябва да плащат заплата на работниците, ако можеше да работят без пари, цена нямаха да имат. Те и затова толкова реват, че нямат работници и искали да внасят роби от трети страни. Накрая бих казал, на всички смешни работодателчета, като работната заплата ви е такава пречка за успешния ви бизнес, затваряйте и на село.
Условията са както във всяка друга фирма. Заплатата е според постижениятя, ако цял ден висиш и нищо не правиш нормално да взимаш ниска заплата. Фирмата е коректна!
Кандидатствах за продавач консултант и ми се обадиха.Преди това бях чела мненията(всички негативни),но реших да проверя сама.Условията са като в почти всички магазини-работа на смени(9 часа),забранено сядането,отговаряме за хигиената и почистването на магазина(била съм в офис 2на 2 който ползваше професионална фирма за почистване).До тук-нормално.Изненадата идва от заплатата-480лв!!!!2016г,световно известна фирма!!!Направо се подигравате с хората!Не знам дали ви е ясно.че така качествен и дългогодишен персонал НЯМА да задържите!!!!
Подробна оценка от bekky
Включвам се и аз, защото ми писна от хейтъри. Аз съм бивш и настоящ служител в Делта Хандел. Работих във фирмата 5 години. Напуснах, защтото и на мен ми писна, заплата беше малка, изискванията големи.....Обаче....се върнах. Видях какво е и в другите „световни“ фирми и да ви кажа не е по-добре, даже е по-зле. Заплатите са почти същите или малко по-високи, изискванията още по-високи, обаче работиш на часове и хоп, падне ли оборота на готиното магазинче, намаляват ти часовете, а оттам и заплата нали се сещате. И какво накрая излиза, че може всеки месец да взимаш различна заплата. Да не говорим за обещаните проценти от оборота. Като го нема тоя оборот, нема ти го и процентчето и пак накрая не получаваш колкото сте се разбрали. В Делта Хандел поне изпълниш не изпълниш таргета, все взимаш една и съща заплата и можеш да си изплащаш на време заемите и наема. Заплата може и да не е голяма, ама поне можеш да разчиташ на тия пари. Осигуряват те на тия пари и ако ти се разболее детето, можеш спокойно да си излезеш болничен и да не взимаш жълти стотинки за него. А и има шефове дето може да си поговориш с тях и да те разберат, малко да ти влезнат в положението, не наужким, а наистина. Сигурна съм, че ако закъсам и заем да им поискам няма да откажат, щото са хора. Така че, спрете да хейтите, а РАБОТЕТЕ. Не съм видяла и чувала някой да работи здраво в тая фирма и да не е прокопсал. Писна ми НЕДОВОЛНИ, МЪРЗЕЛИВИ И НИЩО НЕЗНАЕЩИ хорица с големи изискавния и претенции!!!!!
Уникално лошо отношение.
Подробна оценка от кандидат за работа
Спешно моля за мнение на някой, който работи или е работил във фирмата. На колко може да ти нарастне заплатата от 500лв? Почивните дни наистина ли са 2 на 12 работни. Моля ви за коректни мнения. Благодаря! :-)
Подробна оценка от бивш служител
Не съм доволна въобще. Нито работодателя се държи добре с теб, а колегиалноста никаква я няма. Ти си виновен когато няма клиенти с две думи на "управителят" си крив за щяло и нещяло. Така че бъдещите служители да се заредят с здрави нерви ще ви трябват. А иначе като заплащане коментара е излишен парите които се взимат не стигат за нищо пък и като ти дадат и тези ваучери при не изпълнен таргет още повече.
Подробна оценка от бивш служител
Подробна оценка от бивш ЩАСТЛИВ служител
Най-големите боклуци и селянки са шефове в тази фирма..Отношението е отвратително към персонала, все гледат да ощетят и да вземат от вас, но не и да дадът нещо в замяна. Бавят заплатите, ОСОБЕНО ПРЕДИ ПРАЗНИЦИТЕ, КАТО ОБЯСНЕНИЕТО КОЕТО ДАВАТ, Е ЧЕ НЯМА ПАРИ,ЗАЩОТО НЯМА ТАРГЕТИ.. Половината от служителите в Бенетон са там от безизходица, а тези на ръководните длъжности умишлено се гаврят. Текучеството е голямо..НЕ СЕ ПРЕЦАКВАЙТЕ ДА РАБОТИТЕ ТАМ ДОРИ И ДЕН,НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА.
АЗ ЛИЧНО ЩЕ ПОДАМ ЖАЛБА СРЕЩУ ТЯХ ИЛИ ЩЕ СИГНАЛИЗИРАМ НА СЪОТВЕТНИТЕ ОРГАНИ,АКО ЗАПЛАТИТЕ НЕ СЕ ПРЕВЕДАТ ПРЕДИ ПРАЗНИЦИТЕ.
Подробна оценка от бивш служител
Крайно недоволна съм от ословията който предлагат, а и тези валчери просто ми идваха в повече. Отделно отношението на оправителя спрямо "неговите" хора привилегиите за едни и постоянното мрънкане на други. Ясно се вижда кой на кого е човек и защо е в този магазин. Постоянното излизане на колеги в почивка и не съобразяването за останалите. Няма да оточнявам в кой магазин съм работила, но аз лично не бих се върнала пак в тази фирма а и за парите който дават не си струва да седиш по 8 часа на крак. Друго което ме дразнеше е и правенето на графика според това как на оправителя ми е добре и не се съобразяваше много много с новите хора, затова и напуснах, неможе когато ти се налага да почиваш да неможеш защото някой от по старите му любимци е решел че той ще почева тогава. абе нямам думи