Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЮНИФАЙ СЪРВИС ЦЕНТЪР / Сименс Ентърпрайз Комюникейшънс /img/frontend/nomap.png"

ЮНИФАЙ СЪРВИС ЦЕНТЪР / Сименс Ентърпрайз Комюникейшънс

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 43 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 43


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да ви кажа,че тези хора нарушават закона. Те се занимават с подслушване и следене на своите неудобни служители и после ги тероризират психически с цел да ги принудят да си тръгнат. Надявам се полицията и прокуратурата да направят нещо по въпроса и да им потърсят отговорност за нарушване на чл. 3 от Конституция на Република България. Човешките права са неприкосновени и подслушване и следене на служители се извършва след придобиването на разрешение за това по предвидения от закона ред. Всяко едно друго посегателство е незаконно и това,че се подслушват личните телефони и следи и-мейл кореспонденция само по себе си показва,че трябва да се намесят органите на реда.
На всичкото отгоре психическия терор на база придобити незаконно лични данни за лицата допълнително следва да бъде санкционирано. Време е в тази държава хората да се научат да си търсят правата и на такива работодатели да им се даде да разберат,че не могат да извършват подобни дейности характерни за комунизма и тоталитаризма. Не стойте със скръстени ръце, не сте склонни да търпите това, потърсете им отговорност.


настоящ служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

За бъдещите кандидати за работа в Юнифай Сървис Център ЕООД, които четат този сайт - погледнете броя на далите отрицателна оценка на последните три коментара и ще ви стане ясно, че от тази фирма се грижат толкова добре за имиджа си, че ангажират един служител да дава отрицателни оценки на коментари, в които няма нищо необективно.

Не си губете времето с тази фирма. НИ - КО - ГА!!!


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Фирмата не е била лоша , когато немците са държали 50% и когато е била в Захарна фабрика. Откакто е Юнифай заплатите на новите са надолу. Много хора напуснаха и много бяха уволнени. Има и добри професионалисти във фирмата, но е пълно със скатавки и ингриганти. Само интриги и кофти хора на 90%. Ако сте първи курс студент, ок , иначе работа има за целия китайски народ, но фирмата е побългарена и мениджърите са отрепки. Избягвайте, ако изобщо не я преместят в Гърция или спрат да съществуват.


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
2

Привет,
работих в тази фирма известно време и искам да кажа,че не трябва да очаквате нищо. Има големи обещания за курсове по езици и професионална квалификация CIMA/ACCA. Накрая няма да видите нищо,а уволнение. Така,че това,което ви съветвам е да влизате в jobs.bg и да търсите други възможности. Не им вярвайте на празните приказки за развитие,за професионални курсове и тренинги. Нищо. Проверете как се назначават хората вътре. Всичко става с връзки. Може би 10-15% се назначават по нормалния начин,за да не бие на очи връзкарщината във фирмата. Съвсем нагло се взимат хора,които не са минали никакъв конкурс за подбор,като можете да проверите в сайтовете за работа дали има техни обяви някъде. Ще се изненадате,като разберете,че няма нито една тяхна обява. Аз влязох по нормалния и легален начин,като заради това сега съм без работа. Ако сте влезли с конкурс за работа се стягайте за уволнение,защото те наемат малка част хора,заради това,че да не им излезе лошо име и да се прикрие връзкарщината така,че тези,които са наети с конкурс до максимум една година биват уволнявани,като преди това са използвани за всякакъв вид морски свинчета. Ако ви пратят на командировка в чужбина ще бъдете на ръба на оцеляването и ще си харчите заплатата,за да може да свържите двата края във високия стандарт държава,където се намирате.
Нещо друго съвсем скоро ги купиха тяхна конкурентна фирма,която си има свои собствени shared service центрове в Бразилия и Индия. Доколкото знам там стандарта е по-нисък и не знам какво ще е решението на новия собственик при факта,че би му било евтино в горепосочените държави. Ето четете: http://www.gores.com/wp-content/uploads/2015/11/Unify-Press-Release-110315.pdf
От 31-ви март 2016 г. ги поема новия собственик,с което не се знае каква ще бъде съдбата на тукашния български офис. Аз не бих кандидатствал в тази фирма сега или после,тъй като не се знае дали след няколко месеца ще имам работа, поради факта,че този офис може вече да го няма. Казвам ви го,за да се замислите хубаво дали наистина си струва риска при условие,че има вече множество създадени такива центрове в други фирми,които действат утвърдено и сигурно. Не кандидаствайте в тази фирма първо,защото ще бъдете изхвърлени, ако не сте влезли с връзки, като преди това ще ви бъдат правени всякакви видове експерименти и ако още дишате ще ви го забият с номера с две заплати и раздяла по взаимно съгласие и второ защото не се знае дали подразделението,където ще работите ще го има след няколко месеца. Риска си е ваш,но не забравяйте,какво съм ви предупредила. Тази фирма хич не е читава. Само да поработите 2 седмици ще видите за какво ви говоря.


-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-3
Местоположение
5
Колеги
1
Работна среда
-3

Икам да споделя своите впечатления от работата си в фирма ЮНИФАЙ СЪРВИС ЦЕНТЪР ЕООД. Фирмата е чуждестранна и там като цяло условията са добри,но проблемът произтича от начина,по който се набират кадрите. Аз бях приета с конкурс по съвсем законен път. Впоследствие обаче дойдоха много хора,които незнам по какъв начин са били наети. Работех изключително добре и бях щастлива на това място до момента,в който не назначиха старият съквартирант на единият от тим лидерите за мой шеф. Той дойде и започна да ми изземва работата. Накараха ме да му изпращам цялата моя кореспонденция и той само я препращаше към хората,с които работех преди това. Този човек ми блокира работата и аз усещах от ден на ден как постепенно започнаха да ми намаляват задълженията,защото той изземваше всичко от мен. През цялото време особено накрая се държа изключително грубо и арогантно с мен. Блъскаше с юмруци по бюрото и псуваше все едно се намира на поляната с овцете. За всяко нещо,което правих получавах скандали. Дори изпращайки едно благодаря по и-мейла беше голям проблем, вдигаха ми огромен скандал. Цялата ми работа всичко,което вършех беше криво и аз бях "виновна" за всичко въпреки,че работех изключително добре. Накрая ме привикаха и ме изхвърлиха под предтекст,че той ми бил вършел работата,а аз нищо не съм била правила,като всичко това беше нагласено,защото той ми изземваше работата и ме остави да не правя нищо накрая опитвайки се с грубо и лошо отношение да ме накара доброволно да напусна,за да не ми изплащат никакви обезщетения. Въпреки всичко аз не му се дадох и си намирах работа постоянно,за да нямат мотив да ме уволнят,но въпреки всичко накрая пак ме освободиха и оставиха него. Искам да ви предупредя. Не започвайте работа в тази фирма освен,ако нямате големи връзки. Дори да имате връзки бъдете сигурни,че някой друг с по-големи връзки утре може да ви измести и да ви остави без работа. Затова моят съвет е получите ли предложение за работа в тази фирма от познат, приятел, агенция за подбор на персонал и т.н. замислете се върху това и дори да ви предлагат добри условия помнете,че това няма да е дългосрочно примесено с грубо и арогантно отношение към момента,когато решат,че вече нямат нужда от вас,защото на някой човек трябва да заеме вашето място.


настоящ служител

13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
1
Натоварване
2
Потенциал
0
Местоположение
-2
Колеги
2
Работна среда
1

Заплащане - ок е, разбира се може и по-добреУважение - има що годе някакво уважение, за разлика от други фирми.Привилегии - фитнес, басейн, транспорт за нощните смени, здравно осигуряване, бонуси за Коледа. Привилегиите не са зле като цяло.Фирмена сигурност - криза е уж, така че сигурността е под въпрос, но не бих казал, че се страхувам за работата си.Ангажираност - зависи от позицията. Като навсякъде - може да си ангажиран 30% от времето или 130%.Потенциал за развитие - има някакъв потенциал, но може и по-добре.Местоположение - зависи къде живеете.Колеги - колегите са ок.Работна среда - може и по-добре.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

и аз съм кандидат за работа!интересуват ме перспективите на фирмата, сигурност, вътрешни взаимоотношения,възможности за разтеж и квалификация!Може да бъркам, но ми прави впечатление, че от фирмата макар и немска, не са много коректни и то4ни, променят условия, увъртат и т.н. Това го прави Човешките ресурси, която е много важна, постоянно заета, и  ....сигурно е много яко стабилна за да го прави с нас!Иначе се чуват добри неща- бонуси, квалификация, сигурни заплати и т. н.Нужна ни е обективна информация!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте.Кандидатствам за сервизен инжинер в СЕК.Имате ли ниакакво мнение,позиция,отношение или информация за тази позиция??Като например:работата,като цяло,колеги,тношение,заплащане,перспектива.Има ли смисъл да се пробва???Мерси


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

пОСТОЯННО ИМА ОБЯВИ ЗА РАБОТА! НЯМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА УСЛИВИЯТА, ОБСТАНОВКАТА, НАЧАЛНИЦИТЕ, ОТНОШЕНИЯТА! ПИТАМЕ ПО ТЕЛЕФОНИТЕ И  ОТ ОФИСА ДАВАТ РАЗЛИЧНИ МНЕНИЯ! ИМАМЕ СРЕЩИ HR-ТА ОТ КОИТО СМЕ ОБЪРКАНИ! Дайте малко информация от тези които работят или са работили! ПОМОГНЕТЕ СА СЕ ОРИНТИРАМЕ!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, кандидатсвам за обява SAP Consultant! Интересува ме като цяло, каква е атмосферата, екипът, възможност за развитие, заплащане и как протичат тези интервюта, след срока на приключване на датата за събиране на CV или и по време на този период. Всички мнения ще ми бъдат добре дошли! Благодаря предварително!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?