Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Икономедиа АД /img/frontend/nomap.png"

Икономедиа АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 13 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-13 от общо 13


34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
2
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
3

Аз работя тук от май ще станат осем години. Получих невероятни шансове за развитие и инвестиции в мен, които надявам се съм върнала. Компанията инвестира много в обучение, има възможности за развитие във всякакви посоки, защото непрекъснато се развива и прави нови проекти. Заплатите никога не са бавени и са добри без да са най-високите в сектора. Хората, които работят във фирмата са адски талантливи, умеят да се забавляват и са страхотни, въпреки че са различни. Зависи в кой отдел си - може и да страда балансът работа -личен живот, но в голяма част не е така. Хората като цяло са уважавани, мнението е търсено и когато е възможно - слушано. За мен е прекрасно място за развитие.


36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
2

Много читаво място, където ако ти се бачка не те спират и има всевъзможни (наистина) посоки за развитие. Парите се движат общо взето адекватно за страната и се увеличават редовно. Няма пропуск в получаването. Бачкат големи чешити в тая фирма и често може да си обект на кофти третиране от тях, но ак оси извоюваш позиция- нямаш грижи с отношението. Шефовете като цяло се опитват да са в крак с нещата и се стараят да се грижат за хората си, но поради известния хаос често не смогват да са адекватни на ставащото. Препоръчвам я, особенно като се има предвид, какви са и конкурентите в бранша.


26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
0

Заплащане добро!Има известни привилегии и офиса е на централно място.Редовно получаване на заплати!Фирмата се разраства постоянно и е с утвърдени позиции.Откъм работна среда колеги и потенциал за развитие немога да говоря за цялата компания, тъй като е съставена от различни отдели на различни издания.Зависи къде попаднеш и дали прекия ти началник е готин.Компанията е стабилна, но много зависи къде ще озовеш.накратко пари, фирмена сигурност и привилегии има..работна атмосфера, колеги и шеф...квито се случат /моите са с големи черни точки, които взеха да ми натежават.Успех!Струва си да опиташ!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?