Подробна оценка от ane123
Не се хващаите с тази фирма.
Работиш като роб и не знаеш каква заплата да очакваш в края на другия месец.
Забавят плащането на заплатите и като все пак благоволят да ги платят вместо лихва за забавянето ти режат 10, 20, 30 а понякога и 40 %.
И се оказва, че се трепеш за жълти стотинки.
Бягайте далеч докато можете, защото хванете ли се само ядове и прецакване.
Относно доброто вършене на работата.
Как е възможно за една и съща работа като качество и бреметраене да получаваш заплати с разлика от 10 до 40%.
Подробна оценка от Slujitel
Здравейте, четейки коментарите стигам до извода че са писани от хора които са свикнали да чакат нещата да се случват. Всеизвестно е че във фирми, тип холдинг, вътрешната комуникация често "понакуцва".
Напримерно 'Иванчо' е написал 'Казал съм за проблема поне 30 пъти, но ефект никакъв', Предполагам 'Иванчо' е казвал на 'Арменския поп', има си ред по който всеки служител да подаде сигнал за нередност. Най-анонимният е от сайта на фирмата http://www.eae.bg/index.php/bg/contacts
Висшият мениджмънт със сигурност не би толерирал злоупотреба с правомощята на управители, бригадири и стари работници (за latinow). Но и няма как да предприемат нещо, ако няма сигнал за него.
Относно "zashtot ot 100-150 4oveka samo 10 zimaha dobri pari", коя фирма в частния сектор плаща добри пари за некачественa работа, добрите пари идват след добре положения труд - добри кадри, добри пари.
'Бивш служител' е написал:
'Заплащането е ниско, за заплатите няма точна дата, седиш и чакаш -когато тогава!'
- ако прегледате обявите за работа в сектора ще видите че заплатите са конкурентни, а забавяне е възможно да се получи тъй като в период на криза се бавят плащанията и от страна на инвеститори.
'Текучеството на хора е много голямо, и то не случайно - по-вечето от колегите при 1ва възможност се махат.Шефовете съкращават хора без причина доста често(по прищевки на шефката най-вече).На никой работното место не му е сигурно и така всички работят под напрежение.'
- добър служител никой не би съкратил или махнал, а ако не се справяш с работата си е нормално да си под напрежение, но това е личен комплекс, никой не може да помогне. Работното място на никой не е сигурно, освен в държавната администрация, нeмисля че в частния сектор някой би гарантирал заплата на служител, който не спомага за развитието й.
Нещо се отнесох ;)
в заключение, ако искате някой да ви помогне си помогнете сами, сигнализирайте за нередности не когато вече сте напуснали, а когато се заражда проблема ;)
Аз също срещам спънки в работата си, но си решавам проблемите като говоря за тях, не позволявам странични фактори да влияят върху оценката на професионалните ми умения, ако нещо ми пречи търся помощ от своите ръководител. А за всеки е в полза работата да върви!
Подробна оценка от Бивш служител
Ще започна така - НЯМА ДРУГА ТАКАВА ФИРМА!
1.Отношението към служителите от ръководството е отвратително.Не знам защо шефовете са си внушили, че всички , които работят там са им длъжни по някакъв начин и са им роби.
2.Заплащането е ниско, за заплатите няма точна дата, седиш и чакаш -когато тогава!
3.Текучеството на хора е много голямо, и то не случайно - по-вечето от колегите при 1ва възможност се махат.Шефовете съкращават хора без причина доста често(по прищевки на шефката най-вече).На никой работното место не му е сигурно и така всички работят под напрежение.
4.Във фирмата са залегнали едни комунистически нрави, които в една модерна развиваща се компания не би трябвало да съществуват.
5.Единственият плюс на фирмата е, че по-вечето колеги са страшно готини
За обобщение мога да кажа, че фирмата не е место на което да се развиваш (особено за млад човек),просто защото шанс за това няма да ти бъде даден.
Подробна оценка от latinow
Neznam az raboteh tam godina i polovina hodih v ispaniq tam praite bqho dobri ama po starite rabotnici se darajat se edno sme im robi az raboteh ina4e bagerist s tehnicite se razbirahme dobre imashe i 4ove4ni hora montiorite ne sa na koi znae kakvo nivo no si varsheha rabotata az ot zaplatite v bg ne sam dovolen rabotih me nogo zimahme malko pari az napusnah poradi raspravi i s gospodin TRASHLIEV demk bash shefa nemojah da izdarja i mu kazah 4e firmata mu e skapana zashtot ot 100-150 4oveka samo 10 zimaha dobri pari i tezi deset se misleha za po-golqmi ot shefa tozi pi4 kadeto kazva 4e bagera se e zavartql v dr poska se barka az bqh tam i bagerita go odari naro4no nz az nebih se varnal tam da rabota mi tva e za firma STROIINJEKT ot men radvam se ako sam vi pomognal s neshto
Подробна оценка от реалист
Какво имаш предвид под "полудяхте ли"? Тук се пишат мнения и, ако искаш дай своето!
Подробна оценка от търся инфо
Може ли да дадете по-вече информация за счетоводния им отдел. Интересуваме позицията "главен счетоводител". Доколкото разбирам в един счетоводен отдел се работят няколко свързани фирми, като всяка от тях си има главен счетоводител, който дефакто е единствен (работи всичко по счетоводството на фирмата). Ако имате конкретна информация относно работната атмосфера, заплащане, професионално развитие и т.н., моля да я споделите.
Подробна оценка от Иванчо
Аз съм работил половин година там като шофьор на самосвал и съм замествал на бетоновоз. Работния ден започваше от 7.30 до 17 или 18 часа в зависимост от сезона,като в минимум 50% от дните се е налагало да оставам до 7.30, че даже и повече. Имало е и случаи (при последното голямо извозване на пръст от Метростанция 13 (септември 2007) или при копаенето за шлицовите стени на обекта в Бояна (януари-февруари 2008)когато съм работил от 6-6.30 сутринта до 23.00 часа. Имало е и случай, когато съм карал 24 часа без прекъсване бетон, а в последствие това ми е признато като една надница (декември 2007). Проблемът не е в това, че се е работело много, а в това, че за тази тежка извънредна работа почти нямаше повишение на заплатата спрямо предните месеци, когато се е работело на по-нормален график. Аз колкото и да работех парите месечно си варираха в границата 540-600 лева. Максимума пари на месец, които съм взимал там бяха 610 лева, нормата беше около 540лв. Друг недостатък е, че се работи в събота и неделя. Един шофьор по график работи 10 дена и почива 3, като обаче преди излизане в почивка трябва разрешение от началника, който може и да откаже и да разреши след няколко дни (случвало ми се е веднъж). Болшинството камиони са морално остарели КАМАЗ-и в ужасно техническо състояние, като обаче има и няколко нови камиони МАН и Ивеко. Когато има повреда в камиона, началника на работилницата обича да мотае всички и особено по-новите шофьори, като се държи с тях непочтително, обидно и агресивно без никаква причина. Ремонтите, извършвани в работилницата са колкото камиона да е в движение, нищо повече. Аз когато постъпих, камиона, който ми дадоха беше с повреден съединител,(зацепваше неточно и буксуваше) и го оправиха след повече от 6 месеца, няколко дни преди да напусна фирмата. Казал съм за проблема поне 30 пъти, но ефект никакъв. Трябва да отбележа, че нито веднъж не съм ударил камиона и не съм предизвикал инцидент, нито е имало механическа повреда вследствие на неправилно шофиране. Единствения сериозен инцидент, в който участвах беше при копаене на шлиц, когато шлицовия багер по погрешка се завъртя в грешна посока и задницата му удари легена и част от кабината. Тогава можеше да загине човек, ако беше попаднал между багера и самосвала, или пък ако аз бях решил да изляза от кабината в този момент.
Специализираната земекопна техника на фирмата е на много високо ниво, като отдел тежка механизация е под много по-добро управление, отколкото отдел Автотранспорт, където бях аз. Иначи работната среда в цялата фирма е добра, техническите ръководители по обектите са много разбрани и опитни, много е лесно да се работи и комуникира с тях. Колегите също са свестни, повечето са трудолюбиви хора от провинцията, дошли на общежитие в базата на фирмата, където са на разположение на началството по 24 часа.
Подробна оценка от lll
mn rabota a zapla6taneto ne suotvetsva raboti se ot 8 do 20 a za nadnica 50 lv kato rabotata e mn i ne sa korektni v pla6taneto bavqt i tn
Подробна оценка от Neznaiko
Някои чувал ли е нещо за тази фирма ако да пишете моля Ви.