Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Лизинг на ОББ / U-Лизинг /img/frontend/nomap.png"

Лизинг на ОББ / U-Лизинг

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Всичко е така , както е описано в първия пост . С една малка разлика , че вече не се заплаща твърдо на бр. кредит , а е на % в зависимост от това колко % от поставения таргет е изпълнен. Това означава , че вече има поставен всеки месец таргет , който се дели между служителите в дадения магазин .


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Супер е!


-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!Относно лизинга на ОББ нещата стоят по следния начин - заплата не минус пет, а минус сто.........., брето 365 лв, до преди да приемат промяната в ДОД /плоския данък/ заплата чисто беше около 295 лв сега вече е и по зле. На всеки сключен кредит Ви се плаща по 3 лв, но не бързайте да се радвате, конкуренцията е жестока, има на места по пет лизинга в магазин и всеки лизинг се бори за клиент!!!Допълнително живота ще Ви се усложнява от консултантите, които ще Ви пренасочват клиените към други лизинги защото на другите лизинги им се плаща в края на месеца за заведен клиент, а ОББ не ги мотивира финансово!!!Съответно при вас е най- изгодно, но ще правите най- малко договорчета!!!ще се нагледате на алчни и мазни консултанти, които лъжат най- долно клиентите само и само в края на месеца да вземат някой лев, без да ги гризе съвестта , че после клиентите ще им свалят кожите от тези лизинги. Уважение, кой както си го направи. С шефовете няма да имате проблеми /подписвате договора си с Торо Груп С, а те от тяхна страна Ви отдават на лизинг на ОББ и Вие работите за ОББ/. Привилегии- никакви!!!Фирмена сигурност- никой няма да Ви гони , Вие сами ще си напуснете!!!Свободно време - супер е!!!потенциал за развитие- никакъв!!!Но работата на такъв лизинг Ви дава възможнсот после да кандидатствате за работа в някоя банка и ще Ви вземат!!!Местоположение- зависи в кой магазин на коя верига ще Ви изпратят, имат лизинг в Зора, Метро и Практикер. Колеги, кой как си го направи , работна среда - може да е малко по - напрегнато заради жестоката конкуренция между лизингите, иначе е весело!!!Успех на всички!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?