Jimmy`s /img/frontend/nomap.png"

Работих 6 месеца като барман в обекта на ндк - отдавна е затворен, но искам да кажа, че там имаше много точни хора. Имаше проблеми, но като цяло това бяха 6 приятни месеца от моя живот - благодаря на главната управителка Вили и на управителя Славчо - и на бармана Иван, който ме обучаваше - те бяха едни от точните хора. Но имаше и някои индивиди и то на по-високи позиции, които не ги слушаше главата. Бях забравил безумните глоби за счупена чаша и чиния - работеше се на 4 часа - по документи - а реално бяха 9 и повече. Имаха много идиотски решения - примерно мъжете да носят един парцал увит на кръста и ставаше като пола. С цел пестене на препарат приборите се мииеха почти само с вода - накрая толкова ме бяха ядосали с глупостите си - давах чашите на клиентите с червило - идва управителката и ми вика - какво е това - викам червило - не слагате в миялната машина препарат какво искате да е. Използваха роби и се разрастваха - сега как са не знам.

от кога търсех такъв сайт. :Д не просто тая фирма е под сяква критика ,май не само аз мисля така .....там наистина ставаш чистачка :) гадното е че ми стана някав навик професионален...кадето и да отида се ми е тва в главата дали е чисто..изобщо няма какво да коментирам глоби за нищо ..кадето и да съм бил сега не сам имал глоба за счупена чаша прочие и подобни одръжки :) колкото и повече да се бъхтиш се намират нещо да те смъмрят или да те глобят един единствен човек ме е поощрявал там и само тя си е човека за мене :) смисал от офиса

Споевд мен това е 1-но място за използване на младите хора.Длъжността която заемах беше барман ,но това включваше много отделни деиности (заготовки на теста, приготвенето на гофрети,палачинки,почистване на тоалетната,пускане на миялната и др.).Единствено добрите колеги ме задържаха за по-дълго време.Заплащането за деиността си която извършвах е слабо казано подигравателна.

Отделих почти 2 години от живота си на Jimmy`s и не съжалавям за нито една секунда. Това беше първата ми по-дългосрочна работа и се радвам, че попаднах в точното време на точните хора. Заплащането наистина няма как да те мотивира, стимулира, и прочие, но има едно голямо НО. Там можеш да научиш много, стига разбира се водещ мотив да не са парите :) Уважението трябва да го спечелиш, така е реалния живот, никой няма да дойде да те потупа по рамото, ако не си се постарал да го заслужиш. Чудеса стават само в приказките, а това е реалния живот.
Колегите са другия фактор, който ме караше да ходя на работа със желание всеки ден. Страхотни хора, ууникални сами по себе си, от които научаваш толкова различни неща и в същото време се забавлявате все едно сте приятели от години. Няма вътрешна конкуренция, няма злобари, които те портят на големите акули или пък да ти правят мечешка услуга.
За мен сладоледената къща беше възможно най-доброто място, от където можех да тръгна.
За 4 години, откакто напуснах, сигурно много неща са се променили, но аз продължавам да поддържам връзка с някой от колегите си, въпреки, че не е толкова често колкото преди :)

Ужасяваща работна обстановка, заплащане тип "лято между 8-9 клас",напуснали университет хора за да работят буквално за 200-300 лева на месец. Нулева хигиена,даже по-зле от повечето други заведения с по-съмнителни кухни. Подбора на персонала е просто стряскащ. Най-доброто на Джимис и Макдоналдс е че взимат ВСЕКИ - без значение дали става или не. Този подбор на кадри води до неефективност и загуби за веригата. Но откъдето и да го погледнем Джимис е просто пералня за пари и не става за нищо.

Moga da vi kaja nqkolko ne6ta za jimmy's,otidoh tam kato bqh 12sti klas.Trqbvaha mi pari i gi izkarvah kato servitiorka,realno az ne sum vidqla za godina ne6tata koito drygite opisvate ot kum 6efovete,za6toto nikoga ne sa me interesyvali.Rabotata be6e mn qka,ima6e mn gur4,no kogato otide6 li tam znae6 sus sigyrnost,4e 6te se zabavlqva6.Na 14sti fevryari,trqbva6e da razdavame prezervativi nie gi vzehme,vsi4kite,ravich mi predlaga6e da me nay4i kak da gi slagam,abe smqh,su6tiq toq den sum hodila s balon4e zaka4eno na dypeto i ypraitelkite koito bqha mn gotini bez edna gospojica(ama to nema kak tr i po edna 4erna ovca)me goneha iz zavedenieto,no ne me nakazaha,ne me globiha.Na nedelno 4istene pyskame si myzi4ka koqto ni haresva i za 3 4asa se opitvame da lusnem zavedenieto,drygi hora mogat da kajat za kyponi v nqkoi ot zavedeniqta sled rabotno vreme :) A kato si spomnq za nqkoi opredeleni kolegi ne moga da ne spomena i edin specialen s koito ne vednuj sme se napy6vali na vhoda na zavedenieto i sme obslujvali klienti bez da gi 4yvame,6tot ni e sme6no.A s edno ypravitelka ot vr na vr sled tejkiq raboten den si piivahme po biri4ka ili ne6to dr za smetka na jimmy's.Spomenite sa mi dosta i sa vse hybavi,izvodut e rabotata v jimmy's e kakto si q napravi6,moje6 da namrazi6 vs i da ti e 6ibano ili da se rabira6 s po4ti vsi4ki i da gi pomni6 i do sega i o6te da hodi6 pri biv6ite kolegi s gotovnost za pomo6t.

Какво да ви кажа, оферта е да работите там ако сте студент или ученик и искате да изкарате някой лев да си имате отгоре, сервиза печели добре, ако е на някое от по оборотните заведения, за барманите е по-добре на заведения където няма много клиенти, защото им се плаща на час. Да си управител май е най-греда, защото освен всички позиции на които липсва човек, а това се случва всеки ден и то на по няколко позиции(позициите са : бар, сервиз, мелба, панини), трябва да се изпълняват и чисто управителски функции. Разликата в заплащането е в порядъка на 25-30%. Аз съм бил барман на НДК, Шипка и Ангел Кънчев около година година и половина преди две три години. Лошото в Jimmy's са топ мениджърите, които се чудят просто с каква глупост да изсимулират работен процес, проверки за чистота в най-натовареното време, някакви безумни изисквания и така нататък. Положителните страни са, че винаги може да решиш да не ти пука за разни видимо дребнави мениджърски решения, особено ако си малко по-способен по простата причина че никой няма да те уволни при постоянната липса на кадри( по този начин се лишавате категорично от управителското място). Другия + е, че се работи в млад колектив и тъй като прекарвате много време заедно неминуемо ставате близки приятели( с голяма част от които сме в близки отношения и до днес) и винаги може да разчитате един на друг, като това зависи и от колектива в който ще попаднете, придобиват се умения за работа в екип. Иначе работа особено в по натоварените заведения има колкото си искаш, като всъщност натоварващ е не толкова обема на работата а скоростта, с която трябва да се работи. Общо взето несъжалявам, че съм работил в Jimmy's много хубави спомени, благодарение единствено и само на колегите ми. Ако сте на 18 до 21, 22 години и си търсите първа работа пробвайте се за някакво време (максимум година), ако не друго след това някакви дребни неуредици в следващите ви работи изобщо няма да ви правят впечатление.

Така, сега..Понеже едно приятелче ме изненада с този сайт, реших да си кажа мнението за фирмето ;) 1во бачкал съм 2 години във фирмата, като съм минал през доста обекти на позиция сервитьор. Не съжалявам нито за миг, че когато трябваше да направя избор къде да отида, отидох точно в Jimmys. Може би имах и късмет да попадна на чук хората, които и в момента супер много уважавам и си ми остават турбо добри приятели. Jimmys събира много млади хора, току що завършили, чудещи се какво да правят и как да си намерят работа. Шеффчетата много добре знаят това и точно те преебават иначе якото фирме :) МНОГО ДАЛАВЕРИ! Много! За мен не е реално да ти излязат 20 литра липса минерална вода, при положение, че сте наляли допълнителни 40 литра от чешмата, тъй като имаше някакъв режим на водата или авария ли беше и аз не помня. Нямя значение...как ще липват 20 литра..това означава, че са липсвали реално 60 литра ВОДА!!! ВОДА бе хора ВОДА!! не whiskey ;) Ех, майка му д**ба...направо се счупихме с колегите да пием тоя месец вода...после 3 години не съм докосвал..
Единствената ми забележка е към шефовете. И като казвам шефове, имам предвид хората, които карат фирмените колички ;) Които идват само да те чекират как си вършиш работата..и не дай си Боже нещо не е наред тогава или объркаш нещо..
Дразнят и много тия проверки за чистота..баахти аз сега ще чистя ли..ще сервирам ли?!?! Абе те ме налазват още от както сме отворили 7:30 не знам какво става до 10 часа имам оборот 200 лева от кафета(при цена на кефето 99 стотинки;) )и ми идва проверка за чистота на обекта. Що....не си забърсал рекламата отвънка или примерно не си си забърсал монитора на ПЦ-то?!?!?! wtf?!?!? Имаше един момент, в който беше още по забавно ;) Имаше проверка на обслужването ;) И сега ми съставят лист с това, което не съм направил. начи аз имам примерно 10 маси FULL сичко е FULL колежката и тя е FULL и другата колежка и тя също. 3ма бармани и 2ма управителя не могат да насмогнат на поръчки и по едно време аз си получавам оценката за т'ва как съм обслужвал клиентите. В листа пише примерно: сокчето не е сервирано с логото към клиента ;) аа..не ми предложи сервитьора мед и лимон към чая или празна чаша седи неотсервирана повече от 4-5 минути на дадена маса. Ама аз примерно за т'ва време съм разцъкал през 6-7 други зимал съм поръчки, маркирал съм (тогава на шибан касов апарат) работил съм с пари, изпращал съм клиенти, посрещал съм клиенти, обеснявал съм на бармана как точно да ми направи еди кое си и съм увил прибори примерно ;) Няма баткоо...аз за нищо не ставам ако си гледам чек листа. ;) Добре че се осъзнаха на време тия хора та да разкарат тия глупости...много се надявам да разкарат и проверките за чистота! Тогава вече фирмата ще заприлича на фирма. Че трябва да се чисти - ТРЯбвА! Не казвам, че не трябва ама чакай малко бе батенце...аз идвам да сервирам..ако исках да чистя щях да подавам CV във "Василка" или някоя друга фирма за чистачи..пфф.
Мисля, че добре пописах. Не знам какво да Ви посъветвам. Пари могат да се направят по моя сметка само ако сте на позиция сервитьор и то на Ангел Кънчев и Шипка ;) Лично не съжалявам, че съм работил там..най-малкото се върнах във Jimmys в момента, в който се върнах в БГ. Сега, ако се върна в БГ бих работил отново, но само заради хората, които са ми просто на сърцето :) Еваларка, за тия хора бих направил всичко ;)

Работила съм в тази фирма.Заплащането е много ниско.Наемат се предимно ученици и студенти,които се назначават без трудов договор.Има глоби за счупени чаши,чинии,затова,че си поседнал да си починеш за 5 мин. Глобите си ги определят както решат.Не може да сядаш по време на работа,не можеш да обядваш и да ходиш до тоалетна без разрешение.Който не им харесва си намират причина да го уволнят.
Шефове са пълни комплексари.Отношението им към служителите им е като с рая,което в 21 век е недопустимо.Това е от мен сами си правете изводите.

45 stotinki na chas i okolo 200 rabotni chasa mesechno. Bez trudov dogovor i bez prava. Za smetka na tova ima6 bezbroini zadaljeniq. Nqma uvajenie, da ne govorim za privilegii i ISTINSI vazmojnosti za izrastvane. Nai-mnogo do upravitel i kato takav otgovarq6 za cql obekt i polu4ava6 1.20-160 na 4as. Korektnost ot po-vis6estoq6ti lipsva.
Ejemese4nite udra6ki za "lipsi" bqha dosta skalapeni i nerealni.lagodarq im samo za tova,4e tam sre6tnah mnogo i istinski priqteli.