Platinum Developments / Платинум Дивелопмънтс /img/frontend/nomap.png"

Platinum Developments / Платинум Дивелопмънтс

никакви възможности :) успех в намирането на друга работа ...

Tazi firma e naj-dobyr primer za 6urobadjana6tina. Vseki se urejda po nqkakva rodninska liniq da raboti tam,
Menidvyrkata na otdela ako naistina moje da se govori 4e ima sposobnosti na manager sled kato e bila edna godina sekretarka i posle slojena na glaven post, e kobra i polovina. Tolkova zlobna, visokomerna zmiq ne sam sre6tala nikade. Preobladavat jenite , ima samo 3-4 maje koeto e predpostavka za intrigi, kluki i donosi ot strana na kolegi , abe vaob6te sentenciqta " Vsi4ko kazano ot teb, 6te bade izpolzvano sre6tu teb " namira palno prilojenie. Ako si tarsite sploten ekip,izrastvane v karierata i drujelubni kolegi mqstoto ne e tam. Ako ste v Customer care team ima edno nedonos4e koeto e postaveno lice pak nqkakva rodninka, pikla na 24 godini koqto se ima za kralica i koito misli 4e q prevazhojda, nezavisimo po akal, umeniq i krasota ima pravomo6tiq da dava saveti koi da se izhvarli.
Ako uvajavate sebe si dostaty4no, mqstoto vi opredeleno ne e tam, ne se lajete ot lyskaviq ofis i atmosfera.Moje firmata da e irlandska , no preobladava izcqlo bg mantalitet po otnoshenie na human management.