Амилум България ЕАД /img/frontend/nomap.png"

Амилум България ЕАД

Никога не бих се върнал в тази фирма независимо кой какво на кого е обещал или кой кого е назначил някъде с някаква задача. Който е вършил глупости и терор спрямо някого да отговаря за действията си. Не се лъжете по заплатата. Бягайте далече от тази фирма.

Стига сте тормозили мен и семейството ми. Стига сте подслушвали. Стига сте ми пречили да си намеря работа.

Веднъж като напуснеш насила не може да върнеш човека. С белезници не се връща човек обратно. Спрете да тормозите другите и да се излагате. Безпомощни сте.

Здравейте искам да попитам как мога да започна аз на работа в Амилум или къде да си подам необходимите документи от образованието сил Имам желанието да работя но уви.

към кого мога да се обърна за интервю за работа в фирма "Амилум България"ЕАД

Здравейте мисля да кандидатствам за работа като кипаджия КИПиА може ли някой да ми каже какво е заплащането да знам дали да се захващам.

Голяма шуробаджанащина бе братче.Има добри специалисти,но има и "специалисти" които на две магарета сламата не могат да разделят!!!! И най-лошото е,че тези "специалисти тесни" заемат ръководни длъжности.Истина е,че за Разград тази фирма е добра.

Кандидатствах за една техническа длъжност, интервюто се състоеше от две нива-1.Решаване на задачи от 4-6  клас, с условия на английски/проверяване на логическото мислене със 80 листа фигурки за наместване.
При запитването ми кога и как ще разберем резултатите ми бе отговорено че практиката им е да информират всички - издържали и неиздържали. Това беше декември 2007, все още чакам да се обадят :)

Това е едно от най-добрите работни места в България. Тука хора със средно образование получават шанс да изкарват повече от добри доходи. Всички, които плюят този завод са или уволнени или неуспели в работата или такива които само са чували за завода но не са ги взели на работа.
Да завода не е като комунистическо предприятие където може да спиш цял ден, тука се работи. Като има осигурени всички условия за работа - храна, облекла, напитки, траспорт, допълнително здравно осигуряване, платена отпуска, осигуряване на реалната заплата. В колко фирми в Бг това го има?
Айде със здраве и на който не му харесва в завода да излезе на борсата да види какъв е реалният живот и какъв е пазара на труда в Рз.
А за тези които искат да кандидатсват за работа, да не се притесняват, ако разбира се им се работи, защото тука се работи!

Попрочетох, попрочетох и много се радвам че не работя вече там. Радвам се че вече работя в хетеросексуален колектив.
Мили хора. които работите там - разликата е огромна.
Добре че реших да напусна и не се отказах. В началото много мислех дали не збърках - оказа се че не съм.
Оказа се че амилум не е светът - има и друг свят, има и друг живот и друга работа - без стрес, без юркане, където ценят мнението ти, оценяват работата ти и те подкрепят във всяко начинание.
Аз съм добре!
Много здраве на всички!