Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ДИКОМ ООД /img/frontend/nomap.png"

ДИКОМ ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От доста години съм клиент на фирамата. Беше на много високо ниво. Но това беше допреди десетина години. Сега също предлагат интересни продукти. В отговор на написаното по-долу бих искал да кажа следното. Как шефът да е ориентиран, като от доста време думата му не се чува. Откакто има нова жена, тя командва и преди всичко нейната дума е от значение. А той, шефът, се е смалил още повече, състарил се е и изглежда много, много уморен. Явно нещо липсва.
Успех на всички!


бивш служител

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-1
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
3

Заплащането като "за бранша" бива, но не и за извършената работа. Натоварването е всекидневно, с клоняща към 0 почивка. Това има своите положителни и отрицателни последствия. Уважението зависи от теб самия - като във всяка друга работна сфера. Фирмените отстъпки и премии присъстват - доста постни и на моменти неуважително недостатъчни, но се водят. Работната среда като цяло е на много добро ниво. Колегите са точни и разбрани хора, с които човек лесно се сработва и обменя опит - най-големият плюс в и за тази фирма. Твърде жалко, че се сменят като носни кърпички - резултат от некачествения мениджмънт, който повлича фирмата надолу. Голяма роля за просперитета и престижа на Диком ООД играе "криенето" на фирмата зад името на MOST Computers, един от най-големите вносители на компютърна техника в България. Като изключим "малките" неща, фирмата е на едно стабилно засега материално и финансово ниво, видимо за всеки клиент и служител.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
0
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-4
Потенциал
-2
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
-5

Хора всякакви, знаещи и такива които не могат да запомнят казаното предния ден... сервизаджии ... Останалата част също са свестни натури знаещи,можещи и тук таме някой специалист .. Относно шефа освен да загатна, че е леко неориентирован от към съотношението което би трябвало да се стреми да поддържа между скока на цените (ток,храна и др.) и заплатата, но какво да се прави, нали на него му е гот....

И като за финал пак да подчертая Разни хора Разни идеали :) .


16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-3
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
0

Заплащането е добро за бранша, уважение от колегите винаги ще имаш, ако си го заслужиш, а ако си заблуден шемет, никой няма да те вземе на сериозно. Ползваш отстъпки в цените, ако не прекаляваш естествено. Фирмена сигурност- фирмата е стабилна и се развива добре, със стабилен и мотивиран колектив. Потенциал за развитие- стига да искаш, можеш да научиш почти всичко за комп. техника, а посоката на развитие сам си избираш. Местоположение- централен офис на пъпа на града, макар вече да е тесен за обема работа, който минава оттам, магазин /без сервиз/ близо до БНБ и доколкото разбрах има и нов магазин някъде близо до 5-о основно. Колегите са почти без изключение достатъчно компетентни, за да си вършат работата, но и там има връзкари и случайни електрони. Работна среда- като цяло теснотия, основният им сервиз е в мазето. Коледна и великденска премия, отпуска 10 дена в годината. Работно време 9:30 -19:00 през седмицата, 10:00-16:00 в събота, като в събота дежурят половината.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?