Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Екостройинженеринг ООД /img/frontend/nomap.png"

Екостройинженеринг ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-2
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
3

Управителката на въпросната фирма проявявя пълно неуважение към своите служители, виждала съм как разплаква колежки в офиса. Няма служител,за който да не сипе безброи обиди,разбира се за тези,които са и ценни го прави зад гърба им.Но нещата,които говори са толкова обидни,че на човек му става болно въпреки,че в случая не са по негов адрес,а по адрес на колегите му.Уважава само главната си счетоводителка,която прави всичко възможно да и прекрие далаверите и доносничи относно всички останали служители. Но това е най-малкото зло във фирмата.При набор на персонал нейната тактика е следната:
-Предлага висока заплата,като естествено иска през първите 2 месеца да се започне с малко повече от половината на предлаганата заплата, след което идеята е да се продължи на уговорената първоначално сума.
-След изтичане на тези 2 месеца те уволнява и не ти изплаща реалната заплата, а само една част, която е минималната заплата за дадената длъжност и която е вписана в договора ти, като от нея се опитва да ти удържи сметките по-служебния тел.

Пример : Предлага ти 1200, но започваш на 700. На втория месец те уволнява-изплаща ти 310 по договор и иска да ти удържи от тях 180 за телефон.Ти не се съгласяваш естествено, но така или иначе излиза,че си работил за по 500 лв. на месец,а Банско е много скъп град.

- отгоре на всичко ти вписва в трудовата книжка, че си уволнен, защото си некомпетентен и нямаш нужната квалификация.

Тази схема се прилага при всички работници и 80% от служителите в офиса.

Ако някой е решил да започва работа там ОТКАЖЕТЕ се докато е времеА не дай си боже да сте хубава млада жена,очаквайте да бъдете подложена и на .... тормоз от ..... и,който ще ви е също шеф,защото и се явява съдружник.
Успех!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?