Солис ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,ул. Брезовско шосе 176&markers=Пловдив,ул. Брезовско шосе 176

Солис ЕООД

За жалост е много зле положението. 1000 лв. заплата с 2 работни съботи без да се компенсират като пари или почивни дни. Поне един диван или една пейка да сложи шефът за посетители и кандидати за работа. Нищо не научиха от екскурзиите, по които ходят, малко ниво да покажат. Началниците са милионери вече, а хората работят за нищо пари.

Осигуряват на минималната работна заплата.

клиент

Изключително некоректно отношение към клиент. На 27.07.2023г.е подписан договор за изработка на 2бр.комарници,платени и към днешна дата 28.08.2023г.поръчката още не е готова. Два пъти се звъни във фирмата, но не дават отговор

Много коментари има... Но аз също имам мнение.
Аз съм млад човек, бивш служител на солис и за 1 година работа там, видях и разбрах много неща. Това което се казва на интервюто няма нищо общо с реалността. Заплатите винаги се бавят, абсолютно винаги без изключение, информация за почивки по празници получаваш буквално 1-2 дни преди въпросния такъв. Като дойде кадърен човек, той бива натоварен с един куп задачи и отговорности, разбира се всичко благотворително, за сметка на тези, които за нищо не стават и нищо разбира се на вършат, за тях се казва "остави я/го, ти нали можеш"..... Пазете се, за 1 година дойдоха и си тръгнаха страшно много хора. В 21 век сме, а тази фирма е в 20 век!!!! Работиш като вол от понеделник до петък и задължително трябва да имаш и 2 изработени съботи за месеца и всичко това за минималната работна заплата!!!

Една от най-некоректните фирми

Условията за работа са такива:
Затварят те в миша дупка, по цял ден стоиш, нямаш никакви нормални условия за работа.

Обучението е под всякаква критика.

На интервюто за работа се говорят сладки приказки, в които ти обясняват как съвсем лесно можеш да получаваш над 1000лв, а всъщност всеки месец се надяваш да хванеш дори минималната работна заплата. Казват, че по празници се почива, а всъщност това зависи от това какво ще каже г-н Шефът.

Комуникацията между колеги е изключително трудна и праисторическа. Комуникирате си, чрез компютър от миналия век, факс и стационарен телефон.

Поръчките на клиентите се бавят изключително много, забравят или за хвърлят някъде и когато започнеш да ги търсиш трябва да звъниш на всеки един човек, който работи във фирмата по отделно.

Изключително много съжалявам, че изгубих толкова много време и нерви в тази фирма. До всички млади хора: имайте самоуважение и стойте далеч от Солис. :)

клиент

Здравеите , просто ако знаех че ще монтират толкова нискокачествена дограма на висока цена никога нямаше да я поръчвам , но човек се лъже от големите им реклами и слакодумните момиченца в офисите които не могат да ти дадат оферта макар че им даваш размери и чакаш един два дни за да ти звънат по телефона казват ти офертата и която винаги цената е нагоре и то не с някъкви си 10 ,20 лева а ми към 150 лев . Още нещо кумарниците влизали в цената , нищо подобно заплащат се отделно а ми беше обяснено че били към цената на дограмата . А за монтажа на дограмата и самото качество на дограмата доста ниско , но човек колко пъти си сменя дограмата .

Към повечето коментирали (бивши служители),
как може да сте толкова нагли?
Като нещо не ви изнася,ставате и си тръгвате.
На какво отгоре плюете и говорите такива глупости?
После искате уважение,ами няма как да стане.

Здравейте,
Аз бях клиент на фирма Солис, твърдя най-отговорно бях не съм предполагал, че качеството на продуктите е толкова ниско. Няма продукт, които са ми монтирали и да не съм ги викал по 4-5 пъти за ремонт.
Господа собственици на компанията, аз също съм собственик на бизнес и ако наш клиент докладва 4-5 пъти за некачествени продукти бих се замислил. Това е моя мобилен телефон 0876787803 ако някой от вас чете този коментар ,проверете си в системата колко пъти ваши екипи идваха на моя адрес. Доверих Ви се и поръчах от вашата фирма електрически щори, комарници тип ролка, за моя дом е нема такива боклуци.

Г-н/г-жо Управител надявам се да се интересувате от мнението на Вашите клиенти и заповядайте на моя адрес да съберете малко срам и неудобство. Очаквам вашата съдействие за подмяната на продуктите, които сте монтирали. С писането на това писмо се напрегнах отново и решавам всяка седмица да посещавам вашия офис със шоколадови бонбони докато не си корегирате, нещата.

Много некоректни хора. Напуснах ги защото не държат на думата си. Става въпрос за собственика. За него си е много добре, но начина по който се държи с хората .... много трудно ще задържи кадърни хора във фирмата си.