Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Явлена /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 43 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-43 от общо 43


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Учудва ме мнението на служителя, че правилата важат за всеки във фирмата. Показателно е, че работят некадърни, защото мнението е написано с правописни грещки, а служителя е от отдел-ЧЕТКИ ,ВАЛЯЦИ И ПОМПИ.


бивш служител

-42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-5

Какво страхотно място-оазис на некадърни служители. Работят няколко брокера с дългогодишен опит,а собственика си преписва заслугите.В Явлена са пренесли османско социалистическите си маниери и пръскат мениджърска некомпетентност. Шефа-селянин алчен за мангизи, каквито и други качества да има той първо трябва да иде да се излекува. Жена му злобна комплексарка му дава акъл и назначава само по-грозни от нея, че да не изтърве златната мина.От скоро колегите се оплакват, че е назначил и дъщеря си-лигла на,която е дал повечето оферти, а те нямат сделки. Обградили са се с няколко гъзоблизковци,които ги плюят, а те се къпят, затова има текучество и не се задържат хора повече от няколко месеца. Никой не работи за трохички,а си има и достойнство. Радвам се, че вече не работя там и успех на заблудените, които мислят, че работят в страхотна семейна типично българска фирма.


39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

Страхотно място за работа! Има правила, които важат за всички - от секретарката до шефа, което ти дава сигурността, че нещата не се случват хаотично и можеш винаги да разчиташ на уважение и подкрепа, когато си в правото си. Аз лично имам впечатления от работата на няколко офиса на Явлена и всички те са добри. Но е факт, че брокерската работа не е за всеки и ако човек си търси оправдание за това, че не се е справил, то най-лесно е да го намери в работодателя. Затова, моят съвет е: не ставайте брокери, ако не сте готови да се учите и да изчакате момета, когато сте готови да правите сделки, защото пари наистина могат да се печелят много, но трябва да знаеш как!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?