Арбитраж ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Арбитраж ЕООД

Фирмата е с нередовно плащане на анкетите,а в много от случайте те изобщо не се заплащат.
Използват труда Ви и ви ощетяват при заплащането с аргументи,че има неточности в информацията при проверка и не ги плащат вообще.
Според мен фирмата използва анкетьорите за събиране на иформация и данни и вообще не плаща след това за положения труд.
Не си губете времето с тези мошенници,анкетита им са трудоемки и нископлатени или вообще не Ви се заплаща за положения труд.
Пълни мошенници!!

Винаги има чуство за да съ некоректни!

Целият екип са пълни простаци. Шефове, шефки, шефчета и всякакви там примитивни същества. Помияри.
ХОРА НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ОБЕЩАНИЯТА ИМ.

Бях кандидат за работа, подадох CV, на следващия ден ми се обадиха и ми казаха, че тябва да анкетирам фирми, а в обявата им пишеше "провеждане на анкети по домовете". На анкета 3,50, ама можело и по 2,70, защото хабели труд при проверката, казах им, че ще помисля без да обещавам нищо. На следващия ден ми се обадиха отново, обясних им че не желая да работя за тях и ми се каза, че съм крайно некомпетентна и несериозна, скараха ми се едва ли не, че съм им отказала.

Работих при тях декември. Изработих 30лв, още не са ги платили. НЕКОРЕКТНИ РАБОТОДАТЕЛИ. Иначе са любезни, приятелски настроени. Можеш да си направиш и кафе, ако искаш. Средата в офиса е добра, осигуряват всичко необходимо. Но не плащат.

Хората са супер милии и коректни. Това, че крещят интересно как до сега не съм го чула нито веднъж към никого. Относно хонорарите - не се ли замисляте, че те наемат много хора в много градове и няма как на всеки на секундата да се изплати. Аз съм доволна, обстановката ми харесва, всички се държат добре с мен и се отнасят с уважение. Предполагам на някои не им харесва, но не драматизирайте чак толкова, плашите хората :D

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО некоректна фирма! Не се лъжете да работите за тях! Вече месец чакам плащане, обаждам се- никой не ми вдига телефона!!!!

Много са безотговорни към анкетьорите си.Плащат,но със засъкнение.Много несериозна агенция за пазарни и маркетингови проучвания.Не разчитайте на тях.

Изключително некоректи . Преди повече от месец правих анкети за тях,изпратих им ги и от тогава нищо,освен че се обаждаха да кажат,че едва ли не половината анкети са невалиди. Няма как да са невалидни,защото се занимавам с това от години,знам как се правят анкети . Звънях няколко пъти за парите си , от среща се чува едно несигурно мрънкане " След седмица,след две.." Ще продължавам да търся парите си ,но втори път с тази агенция не бих се захванала.

Някой бил ли е участник в маркетинг проучванията им? Как се случват нещата? Пращат ви анкети, които вие си попълвате или трябва да се ходи на място?