T-MARKET /img/frontend/nomap.png"

клиент

Здравейте, семейство ми е от първите клиенти на фирмата. Искам да изкажа задоволството си от добрата работа и любезното и мило отношение на персонала. Редовно ползваме онлайн доставки. Добро качество и винаги навременна доставка. Тук бих искала да подчертая прекрасната работа на доставчиците и шофьорите, които са много любезни, възпитани и готови да помогнат.Не мога да помня имената на всички, затова ще откроя името на момчено, доставило тежките поръчки на Бъдни вечер. Казва се Краси, за жалост не попитах за фамилия. Изключително отзивчив! С усмивка помогна за пренасяне на продуктите. Поздравления за подбора на персонал! На целия ви многоброен персонал желаем весели празници, здраве, обич и късмет на семействата ви! С уважение Теменужка Тулева, Петър Игнатов

клиент

Семейството ми е лоялен дългогодишен клиент на фирмата. Редовно ползваме онлайн услугата. Много сме доволни от точността и любезното отношение на персонала. Бих искал да подчертая съвестната работа на шофьорите и доставчиците. За съжаление, не бих могъл да ги изброя поименно всичките, но искам да откроя шофьорът Краси. Много интелигентен и любезен човек. Забеляза, че имам малък проблем с крака и веднага помогна за тежките покупки. Такива служители заслужават поощрение. На целия екип желая приказни празници, здраве, топлина и обич в семействата! Петър Игнатов и сем. Тулеви

клиент

Явно предишните коментари са вярни. Преди седмица бях в магазин в Люлин и една от касиерките се държа ужасно с клиентите . Имала и друга работа защо и звъняли за каса. Накрая маркира нещата на клиента и всичко беше на пихтия. Дойде моя ред и жената от касата изчезна...оказа се че имала цигара отвън да си допушва...как работят там такива хора незнам !

клиент

Здравейте, отправям към вас своето възмущение от магазин Т маркет в Студентски град, във връзка с обслужването на касите, което е повече от отвратително! Става въпрос за касиерите където маркират продуктите и буквално се зарязват на касата където е ужасно тясно и няма как да си прибере човек покупките... Имаше моменти когато служителите старателно подреждаха на клиентите продуктите в торбичките, които продавате по 30 стотинки, това не го коментирам, ваша политика, но при закупена такава от магазина служителите могат да си направят труда поне да приберат покупките на клиента в тях! Вчера 4.05.2022 г. в 19:23 ч. бях обслужен от касиерка на име АДЕЛ ИСАКИ, която буквално маркира цялата червена пълна касетка, разтвори ми торбичката и да си слагам продуктите като няма как да го направя при положение че те са вътре в касата и трябва да се пресягам при нея за да ги взимам а няма място за торбичката, във въздуха няма как да се държи през това време... На всичкото отгоре са сложени и тези пластмасови предпазители платна пред касите и не можеш да бръкнеш да си вземеш нещата, изподрах си ръцете на това платно... Това е системно в магазина и е отвратително, аз се отказвам да пазарувам вече при вас. Щях да зарежа продуктите така на касата и да се оправя касиерката като така ми ги тресна, но възпитанието не ми го позволява. В момент Ви правя услуга, за да се разбере положението, защото и пред мен човека реагира остро! Нямаше голяма опашка, за да се зарязват така клиентите сами да се оправят, а и да има това не е оправдание! Понеже направих забележка и не ме отразиха се възмутих още повече, Другото нагло отношение беше от съседна каса служител каза има каси на самообслужване там ходете... Що за отношение, този магазин съвсем пропадна, цяла касетка с продукти сам да си ги оправям при положение че там също няма място за самообслужване... Направо да си сипваме сами манджите от топлата кухня и да си режем сирене, откачена работа! Аз приключих с пазаруването си при Вас такова отношение няма да търпя повече, а по преден път когато това ми се случи вече на касата с лента за продукти която рядко отваря за учудване че е по удобна за всички, отново така ми се зарязаха многото продукти и при нареждане от моя страна и забавяне усетих негативната реакция на касиера, че се бавя с това и правя опашка.. Няма как да ми се маркират продуктите за 3 мин, и като се каже сметката а аз да ги наредя за 3- секунди да е доволен касиера???? Направете си сами заключение за хаоса в магазина и поведението на служителите, не знам в другите обекти дали е същото, но не ме и интересува, аз приключих с пазаруването си в Т Маркет и некомпетентните и мързеливи служители там!

Аз съм една от тези,които въпреки предварително прочетени коментари реши да започне работа и....да - за съжаление е вярно написаното. Ако искате да се почувствате "нищо" ,да работите 5в1,ако владеете хаоса и обичате мизерията-това е вашето място,започвайте,свободни места винаги ще има. Мислех,че Болеро е дъното, НО имало ниво по-надолу.

Ако ви се работи в екип от некоректни, несериозни и некомпетенти хора, то тогава Т Маркет е ПЕРФЕКТНОТО работно място за Вас!

Коректо ли е според Вас, да започнеш работа без НИКАКВО обучение, след което естествено ще попаднеш в ситуация в която не знаеш нещо, ще попиташ и или ще ти се скарат или ти се изрепчат в зависимост от това за какво и е криво на управителката или зам. управителката днес? А на тях вечно им е криво и вечно трябва да ти напомнят, че са ти началници и да се заяждат и за най мъничкото нещо, понеже такова е разбирането на българската простотия? "ама как така ти това не го знаеш?!?" Еми как трябва да го знам, да съм роден с това знание ли? Да съм инстинкитвно роден с знание за цялата процедура в целия магазин? И след като попитах една от поредните зам. упавителки селянката Костадинка за намаленията на стоки тя ми обясни кое се намаля на касата и кое не. Колко хубаво! Най накрая някой да ми помогне, след като ОТЛИЧНО ДОБРЕ знаят, че съм нов работник и не знам много работи. Следващия ден отивам на работа при моята пряка началничка пак зам. управителка и тя ме заплашва с думите "и ако пак намалиш стока без да питаш, ще ти го взема от заплатата" Моля? Моля?!?! Значи никой не обяснява нищо, очаква се от мен да работя като някой работил 10 години, знаят че съм нов и не знам и когато попитам за нещо ме третират като престъпник а пък селянката Костадинка идва уж много добронамерено да помага и после тича подмолно зад гърбът ми да ме натопява на другата началничка? Така ли процедирате? На Вас работи ли ви се при такива хора?

Не са коректни и с работното време, говорихме в Човешки Ресурси за два варианта 4 или 8 часа, казах 8, работил съм най малко по 9 часа ЕДИНСТВЕНО първите 3 дни след това съм работил първите 6 дена всекидневно без почивка или 12 или 14 часа. После трябваше да съм два на два ама понеже колежката била отпуска, не знам си какво ставам 3 на 1. 3 Дена работа 1 почивка, абе ако може дай въобще да не почивам и МИНИМУМА ми е 12 часа, освен ако не се наложи за пореден път да остана 14 часа, но ми направи много силно впечатление как моята директна началничка и една нейна приятелка касиерка си тръгват всекидневно, спокойно в 16 часа, понеже за тях - може, за мен - не, аз тябва да идвам в 8:00 и да стоя до 22 часа понеже "Нямало хора" Няма хора - няма и да има! Е как така като няма хора, те могат да си тръгват в 16 часа? Значи те могат да си тръгват шест часа по рано, но аз трябва да стоя до 22 часа? Така ли? Отново на Вас работи ли ви се при такива хора?

Отварял съм каса без монети от един и два лева, с малко няколко банкноти по 5 лева, без да има монети от 20 или 50 и дори са ми свършвали жълтите стотинки и се е стигало до там да затварям каса понеже вече е НЕВЪЗМОЖНО да връщам на клиенти и понеже всеки път се зарежда касата хаотично, както и хрумне на поредната некадърна зам. управителка която очевидно не знае или не се интересува от това КАК и с колко пари ТОЧНО трябва да е заредена една каса която работи 12 часа. И вечното тъпанарско оправдание "ти не искаш дреби от клиентите" което е пълна лъжа от всеки съм поискал дребни, но има много такива които пазаруват за 5 лева и ти хвърлят банкнота от 100 лева и когато ги попиташ за дребни ти казват нямам и дотам. Аз съм длъжен да приема, не мога да му кажа не става и ако това се случи в началото на деня ето как си заминават 19 банкноти по 5 лева ресто. (Касата отваря с банкноти по 5 и надолу, по едри не ти дават!) И като ти дойдат още 2-3 такива и вече няма петолевки, после сврършват и монетите по лев и два лева много бързо, поле и по дребните и айде касата отново остава без дребни! Като попитам за дребни от главна каса или няма или евентуално след час, два, три, че сега сме много заети, не ни занимавай! С две думи за теб е цялата работа и всички разправии с клиенти, оправяй се и нас не ни занимавай, ние си седим на служебния вход и си пушим цигарки, нашата работа е много важна!

Единственото позитивно нещо за което се сещам е че имаше добри колеги касиери и аранжори и една кадърна зам. управителка, която си личеше че знаеше какво прави. Но другите зам. управителки и особенно управителката беше пълна скръб! Тази жена си нямаше и ни най малка представа какво точно прави в този магазин! Мненията на всички колеги за нея бяха негативни, позитивно не съм чул и аз лично познавам двама човека който напуснаха заради нея. Беше на Червена Роза 50 до Януари, но след като явно и на регионалния му писна да се занимава с нея я прехвърли на Иван Вазов, че да се одтърве от нея и там да тормози тези под нея. Как е възможно един толкова престъпно некадърен човек да е назначен на поста на управител на магаин? Как? Добре дошли в България - страната на чудесата!

Клиентите са постоянно ядосани и с право понеже цените - ОБЪРКАНИ, намаленията - ОБЪРКАНИ, промоциите - ОБЪРКАНИ. Пише една цена отиваш да го маркираш на касата излиза друга цена, отново понеже некадърни зам. управителки и други не са си свършили работата съвестно и не им се занимава, но после всичките разправии ги отнася касиера на касата. И всекидневно има много сторна, който некадърните зам. управителки като селянката Костадинка ги смятат неправилно (А те идват и се подписват на всяко едно и ти казват колко да върнеш) и после на теб ще ти удържим от заплатата понеже ти си бил отговорен. Айде стига толкова!

Един месец издържах тая простотия, започнах с много желание и завърших с силна ненавист и за мен отговора на върпоса "ще работиш ли на Т Маткет?" е никога повече!

Ще ви гърбат за малко над 500 лв на месец.Регионалния Дудуков(дунчеф) много се мръщи ако не работите бързо !И дори и да работите бързо пак ще ви се подиграва с парите !! След което ще напуснете .Като цяло не препоръчвам да започвате работа там,особено ако сте жена.За Т Маркета във Връбница София говоря,сигурно и по другите магазини е същата работа.

клиент

Много съм възможен и безкрайно разочарован от служителите в Т маркет гр. Монтана!!!!!! Особено от служителката на витрината с прясното месо и топлата точка. Едно пълничко момиче с крайно груб и неприемлив език към клиентите!!! Често ходя да пазарувам там и съм ставала свидетелка на грубото и отношение и към други клиенти. Обръщам се към по висшестоящите управители и регионални - моля ви обърнете внимание на служителите си. Ако не им се работи,просто да напуснат или ги уволнете и наемете други които ще си гледат работата отговорно и ще бъдат любезни към хората. С такива служители като сегашните си губите клиентите и така губите и оборот. Замислете се !!!!!

Работех до скоро в техен магазин в гр. Пловдив (к-с Корона). Допреди 3 месеца работех с общо взето готини управител и заместник-управителки, докато не напуснаха поради кавги с регионалния. След като те напуснаха дойдоха нови управители на тяхно място, за които мога да кажа, че отношението им към персонала е под всякаква критика (изключение прави само една от заместник управителките, която мога да кажа е прекалено добра). Та казусът, заради който пиша е, че напуснах магазина на 24.06.2021г.,но се наложи да чакам документите за прекратяване на трудовия ми договор 2 МЕСЕЦА, заради най-вероятно глупост или отмъщение от страна на управителките, задето отказах да остана няколко дни отгоре след изтичането на предизвестието ми. Звънях многократно в човешки ресурси, но оттам ми казваха, че са изпратени и да си ги търся в магазина, а когато ходех там ми зявяваха, че нищо не е изпращано там. Регионалния, отговарящ за конкретния магазин също не взе отношение към проблема ми... След многократно звънене от моя страна както в магазина, така и в човешки ресурси, преди няколко дни най-сетне се свързах с възпитана жена от офиса в отдел ЧР, която НАИСТИНА ВЗЕ ПОД ВНИМАНИЕ ПРОБЛЕМА и направи всичко възможно най-накрая да подпиша тези два листа, които чаках толкова много време... Крайно съм разочарована от отношението към мен от страна на зам.-управителката Марияна Рангелова, която през тези два месеца ме лъжеше в очите, че нищо не е изпращано... Бог знае къде са тези документи и след колко време ще се ,,намерят":D Въпроса е,че всичко можеше да се случи по мирния начин и още преди 2 месеца да подпиша каквото е необходимо и можех да започна работа досега, но най-важното е,че в крайна сметка дойде щастливия ми ден.:D Надявам се никой друг да не пострада по същия начин...

Коректен работодател.