Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дженерали България Холдинг ЕАД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Оборище, бул. КНЯЗ АЛ. ДОНДУКОВ 68&markers=София,Район р-н Оборище, бул. КНЯЗ АЛ. ДОНДУКОВ 68

Дженерали България Холдинг ЕАД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 37 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 37


настоящ служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
0

   Здравейте!Досега четох само негативи повечето отправени от един и същта област на БЪЛГАРИЯ маи че там нещо е сбъркано в системата.Още бивши колеги който ги е яд че не са могли да пробият по един или друг начин.Работя вече няколко години във тази фирма и с ръка на сърцето мога да кажа че всичко е на ниво и то високо.Това мнение не е само мое а на всички около мен и не само.Искам само едно нещо да кажа на хората който злобеят и то е че не им отива говорят по този начин така не се изразяват мениджарите ето защо системата ги е ИЗХВАРЛИЛА!!!!Лек ден!


настоящ служител

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
4
Натоварване
0
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
3

Работя в Дженерали от почти година. От прочетенето тук видях само негативни мнения породени от отделни индивиди в отделни офиси на компанията, но защо навсякаде да е така?? От моя опит до сега в компанията мога да кажа, че наистина има подобни хора но те не се задържат особено много. В началото ми направи лошо впечатление увъртането и/или незнанието на човека над мен, когато му задам конкретен въпрос отностно някой продукт. След това в началото ми бяха казани неща, които впоследствие не бяха така. Това ми пречеше и на мотивацията и въобще на желанието да се занимавам с това, но реших да остана. И сега не съжалявам. След известно време човека напусна, а аз се прехвърлих към друг мениджър, където нещата бяха СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ. Така че не давайте мнения за компанията като цяло само поради лоши впечатления от отделни индивиди, защото рано или късно те си тръгват. Ако не ти харесва отношението на мениджъра към теб, просто отиди при друг но това не е причина да се откажеш от компанията. Във всяка компания има такива "Грешки", но те не трябва да ви пречат ако искате да се занимавате със застраховане.
Смятам, че Дженерали е номер 1 в България, който както иска да го разбира. Имал съм познати на работа в др застр. компании и горе-долу знам тяхното мнение и какво не им харесва в тях.
Колкото до постоянните обяви за работа.. това не е точно работа.. агента е посредник между компанията. Неговата работа е да посредничи за сключването на договори и да взима комисион за това. Кой от вас ако му дават 600 лв твърда заплата на месец ще си мръдне г... от стола за да говори с потенциални клиенти и да ги запознава с продуктите, като знае, че без това ще му дадат пари.
А на комисион можеш да изкараш мн повече от 600лв, стига да си мотивиран, да ти харесва това с което се занимаваш, да си упорит и да не позволяваш по-горе споменатите "ГРЕШКИ" да ти пречат.
Давам ви моето неангажиращо мнение само заради това че прочетох само отрицателни мнения тук, а не съм напълно съгласен с тях.
Обикновено по такива форуми пишат най-много негативно настроените хора към дадена компания, които са напуснали от там. Защо ли ?? Ами защото доволните си работят и не си губят времето по форуми да се оплакват и да си насаждат негативизма в интернет пространството. Е тук там се намират такива като мен, които да драснат някои ред просто е така щото и те са чели по форуми за някоя компания, колко била зле и колко лоши били всички там и от тези мнения са се отказали от потенциала си в същата тази компания.
Е аз четох същите тези мнения миналата година когато започвах но продължих и сега не съжалявам.
От мене толкова.. писах доста дано да съм бил полезен на някого, ако не ... не ми дреме особено чесно да си кажа :)
Съжалявам за допуснатите правописни или пунктуационни грешки, но не ми се проверява всичко отначало, че 3 мацки ме чакат да пием бира и трябва да тръгвам.
Хайде чао, успех и дерзайте ;)


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
4
Колеги
2
Работна среда
-3

Поздравления към всички,които са намерили за нужно да напишат мнението си за Дженерали,като хора които са си изпатили персонално от некадърното и непрофесионално менажиране на компанията в България.Тук е мястото да споделя и аз моето разочарование от тази компания,която търси наивници и глупаци които да работят за без пари,ако може!Регионалният мениджър продажби г-н Костадинов е способен напълно да провали клона в България с некомпетентността си,интриганството и манипулативния си подход към хората.Некоректно поведение в случая е меко казано,просто тук имат за цел да използват доверчивостта на хората които привличат за работа,обещават им неща които нямат намерение да изпълнят,забъркват се интриги от най-долна проба и се освобождават от умните и способни хора,които биха им попречили да си вършат безобразията!Не плащат навреме и коректно и без това оскъдните възнаграждения,не предлагат никакво обучение,самия регионален мениджър не познава продуктите на компанията и не е запознат с общите условия-защо ли му трябва?Има толкова много хора без работа,защо да не ги употреби за собствените си непочтени цели и след това да ги изрита безцеремонно като ненужна вещ?!
Моя съвет към всички които се чудят дали да започнат работа в тази компания-НЕ ГО ПРАВЕТЕ,ЗА БОГА!Това ще разруши доверието ви към всички застрахователни компании,а това не реалноста на други места!Има сериозни и добре менажирани компании в тоя сектор,със стил и коректни правила за работа!Опитайте на друго място!С най-добри чувства ви предупреждавам?


шубе го/я е и не казва!

26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
2

Всички мнения изказани дотук са в голямата си част истина,но още по-лошо е това,че всички тези безобразия се вършат под името на Дженерали.Дори и да се намерят хора които да поискат да работят там,то не след дълго ще съжаляват за избора силЦари шуро-баджанащина от най-паразитен вид и ако някой има качества и ум,ще се опитат да го смажат.Не може да имаш мнение,трябва да приемаш всичко безропотно и даже трябва да си благодарен,че те търпят?!Такава структура няма бъдеще!


бивш служител

16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
2
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
1
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Много бих искала да не е така,но на практика се оказа,че само е сменено името на компанията.Стила на работа,организацията и професионализма на служителите е на посредствено ниво.Обучението е направо безобразно лошо,възнаграждението обидно малко и застрахователните програми на дружеството не са програмите на Дженерали,а неграмотно написаните и юридически неиздържани договори на Орел,което е пагубно за имиджа на Дженерали!!Ако в централата в Триест научат какви безобразия се вършат под името на престижна компания незнам как биха реагирали?!Жалко за добрия рейтинг на Дженерали,но ние българите сме най-добри в мърлявите неща, май!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз имам съвсем пресен подобен случай с въпросния Василареас. Явно човека си има проблеми. Но пък и аз имам, и не ги изкарвам на клиентите си...  Вижте тук:
 
 http://insurance.profit.bg/forum/viewtopic.php?t=310&sid=ab614a2b2cc42cf36f6b570c6a558c88


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

преди няколко дни ми одраха колата,отивам аз в офиса на Дженерали който се намира в сервиз Алфа Ромео,влизам и питам какви документи трябва да попълня и пред мен седи един служител - нагъл и само дето не ме съблече с погледа си и ми казва:ама госпожице вие що не сте си прочели общите условия и почна да се прави на Господ,едва ли не ако не е той света ще свърши,изтърпях това,написах каквото трябва и чакам колата да се снима,чаках 20мин.накарая попитах кога ще се снима щетата,а оня ми отговаря щом сте застраховали при нас ще чакате,почнах да кипвам но все още се въздържам,все пак човека Господ е срещу мен,след 30 мин почнаха да снимат одраните детайли освен огледалото,казвам аз на служителя че и огледалото е от същото събитие и тоя като ми се ракрещя как да не му давам акъл,да не го уча как да си върши работата и т.н.След доста разправии снима и огледалото
питам аз - от къде идват заплатите като на този,не са ли процент от нашите каска и кой му дава право да се държи с клиенти
не случайно част от клиентите не са подновили каско заради него

името - Апостол Василареас - експерт...на скандали с клиенти

дано някой вземе мерки срещу това арогантно държане


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
преди всичко бих искал да кажа благодаря на всички написали своето мнение тук!
Като цяло съм хазартна личност и обичам да рискувам, но това което виждам е повече от абстрактно:
1.Какъв е този мениджър на група от хора без заплати?
в такава ситуация:
-как ще ги мотивираш?
-как ще имаш очи да ги изгониш
-ОТ КАКВО ги гониш
-какъв е този екип от хора при подбора на, които основен критерии е \"да се навие\"
2. Защо се пуска обява за свободна работна позиция през месца?
- текучество на персонал
-недоволни служители
-неосилни цели
3. Няма ли закон за измамни работодатеи, това не е работа, а ако мине номера \"от лайно дъвка да правиш\"

* няма да работя за този фарс, отказвам се! *


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
-5
Работна среда
-5

Разочарована съм от тази компания.Интриги от колегите от регионалния офис,които са безкрайно некомпетентни,както и самия регионален мениджър.Ако изкажеш мнение за някой продукт ,ставаш неудобен и започва едно заяждане и крещене.На интервюто ми беше обещана заплата от 500 лева от служител в отдел Човешки ресурси.Представете си недоумението си,когато ми донесоха да подпиша договор с 350 лв.заплата,като всички осигуровки и данъци бяха за моя сметка.Обещаха увеличение след 3 мес.,но такова нямаше.След 6 мес също.След като забременях направиха всичко възможно да напусна по своя воля.То не беше търсене на грешки,то не беше унижаване пред колеги...Наистина дори не трябва да поглеждате обявите за работа от тази компания.Няма по-зле от нея!


шубе го/я е и не казва!

2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
0
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
1
Потенциал
0
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
0

Аз ще кажа за Варна-интриги, машинации, толерират се връзкарите, много задкулисни игри, използват се подставени лица за печелене на допълнителни незаконни доходи, служители на компанията са представители и печелят и от други застрахователни компании което е незаконно, крадът се клиенти и още подобни неща.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?