Валда ЕООД / Валда ЕТ /img/frontend/nomap.png"

Валда ЕООД / Валда ЕТ

Не знaм от къде дa зaпочнa. Кaто цяло aко имaте нaмерение дa cменяте рaботaтa cи или cте оcтaнaли без рaботa в никaкъв cлучaй не зaповaйте тук! Aз бях cлужител нa Вaлдa 8 меcецa. До моментa никогa не бях пиcaл коментaр cвързaн c бивш рaботодaтел, но cъм длъжен дa предупредя вcеки, който имa нaмерение дa рaботи във Вaлдa дa не го прaви! Обещaниятa, нервите, зaбaвaтa нa aвaнc и зaплaтa ca caмо чacт от проблемите, които бихте имaли. От години нещaтa не ca cе променили. Кaквото и дa кaжa по aдреc нa Николчев и упрaвaтa ще е меко кaзaно и не cмятaм, че имa cмиcъл.Кaто цяло трябвa дa цените cебе cи и дa не зaпочвaте рaботa в тaзи фирмa дори дa нямaте другa aлтернaтивa. Cтaрите рaботници ca cе примирили cъc cтaтуквото и cи мълчaт.Cред тях имa и рaботливи и cъвеcтни хорa, но огромнa чacт от cлужителите ca идиоти. Плешивaтa дяcнa ръкa нaиcтинa cере къдете кaцне.Aко очaквaте aдеквaтно възнaгрaждение cпрямо компетенциите ви жеcтоко cте cгрешили.Имa вероятноcт дa търcите пaри нa зaем, зa дa зaкърпите положението cи (кaкто не веднъж cе е cлучвaло c мен).Caми виждaте кaкви ca комвнтaрите години нaзaд.Могa дa кaжa хиляди нещa, но хорaтa преди мен в коментaрите ca кaзaли доcтaтъчно.Моят cъвет към вcички, които дори им минaвa през умa дa зaпочнaт рaботa в тaзи ПРОБИТA фирмa е дa НЕ ГО ПРAВЯТ!!!

Всичко написано от хората по-долу е напълно вярно, за лошото отношение, за това, че те карат да вършиш неща, които нямат общо с длъжността, на която са та назначили, че шмекеруват с осигуровките и плащат, колкото началниците решат да ти сложат в плика. Вярно е и за реално психически нестабилните работници, но най-ужасното е, че Николчеви са заразени с КОВИД-19 и идват ,знаейки че са заразени на работа, както и други от администрацията.
Само при крайна необходимост се свързвайте с тази фира, в противен случай само ще си изгубите времето и ще си скъсате нервите.

Така аз работих в завода на футболистчето в В.Търново.По смешна фирма и началници небях виждал.Заплащането е минимална заплата и в плика квото хрумне на шефа.Да спомена и за една много атрактивна личност като началник на цех :-)Става въпрос за Тихомир Чобанина.Е там вече нещата са сериозни понеже селянина се мисли за бог данеговорим че се напива ппо време на работа а обноските му са взаимствани от меко казано някоя махала.Неправете грешка да почнете работа там

Работех по обява в фирма Валда срешнах се за интервю за шофьор КАЗАХАМИ 1300ЛЕВА 12ЛЕВА КОМАНДИРОВЪЧНИ И ЗАПЛАЩАНЕ НА ИЗВЪНРЕДЕН ТРУД ДА АМА НЕ А СЕ РАБОТИ ВСЯКА СЪБОТА И АКО НЕ ДОЙДЕШ ТИ СПИРАТ ПАРИ ОТ ЗАПЛАТАТА КОЯТО ТИЕ ДАВА В ПЛИК ХОРА МАХАЙТЕ СЕ ОТ ТАМ

Здравейте,искам да изкажа разочарованието си от фирма Валда 90 никаква организация,тотален хаос,няма ръководители и подотчетни лица.Натоварването е на макс а заплащането е подигравка,нает си за една длъжност ,а вършиш още 100 различни неща от това за което си нает.Подписваш се на минимална заплата и това ти се оказва и основната ти заплата,която се превежда по карта ,а остатъка е по усмотрение,получаваш го в плик като оправдание ,че това ти е аванса.Пълни глупости- един перфориран плик със написана сумата с молив -нито ведомост за работните ти дни ,отпуски или болнични и работни съботи-пълна пародия .Наемат бивши затворници ,хора с психични отклонения ,неадекватни,под упойващи медикаменти-пълни некадърници.Очакванията на сем. Николчеви са огромни ,а всъщност какво ще е качеството на готовата продукция когато новите работници са просто неквалифициран персонал,старите работници,нямат грешка ,те си вървят в едни коловози,като кон с капаци и явно са се премирили.Не започвайте във Валда!!!

Като бивш служител казвам ви хора не работете за НЕ уважаващи, крещящи и НЕ мислещи рационално хора. Единственото нещо в главите им е пари за тях. Обградени са с 5 души и не чуват мнението на другите. Не плащат на време и имат пошлата практика да те водят на минимална заплата, а останалото в надписан плик, но сумата там е по усмотрение на Николчеви. Много народ не си взе последната заплата, включително и аз. Колегите, останали там: около 3-ма души са ОК. Другото - клюкари, интриганти, пияници, наркомани и за съжаление гъзолизци!!!

представител на управлението

Г-н Николчев се е обградил с “да шефе” хора и всичко останало е черногледо. тези които са останали там 10-20 години са кастрирани, скопени ,безхарактерни и безгръбначни насекоми. Викат те в офиса му да се изяснят нещата и се започва един монолог с думите -“така ли е?” - така е. - отговаря плешивата му “лява ръка”
Не случайно му викат “чайката” -идва кряка , кряка ,изсира се и заминава. Или шефа на бъркотията. Това му е специалитет. Навсякъде да се намеси. Унижение и подигравка са отношенията които получаваш. НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИЩО ОБЕЩАНО, защото девизът им е , че обещаното не е като даденото.

Здравейте. Нека и аз като вече бивш служител на фирма ВАЛДА с 3годишен стаж с най-различни длъжности в нея да обновя малко информацията към днешна дата и да споделя колко още по трагично е положението.Първото е че тази фирма е станала като сериала Дързост и красота. ВАЛДА СЪБИРА - ВАЛДА РАЗДЕЛЯ. Не е толкова фирма за дограма колкото фирма за любовни драми изневери и прочие. Шегата настрана. Всички старши работници и специалисти вече ги няма. 80% от работниците са скоро завършили ученици които се сблъскват с живота урголишката. Идват нахъсани и с желание и с хиляди предварителни уговорги от страна на началниците и шефа и всичко приключва до там.Назначават те на една позиция с определени за нея задължения, но автоматично ставаш всичко друго. Работник в производството,склададжия,сервитьор,шофьор,механик,товарач,стъклар и т.н че и чистач. Няма желаещи и за най-мръсната работа.Толкова вече няма кой да дойде да работи, че всеки ден първите работни минути са в метли,лопати и парцали та тогава почваш останалите задължения по реда си и не говорим за нормалното освежаване и поддържане на работното място на всеки служител,а за основно почистване. По незнайно каква причина всеки нов работник е психично болен, емоционално нестабилен, тотално изтрещял,криминарен,наркоман,бивш затворник или пълен малоумник. С конкурс да ги избираха, е нямаше да ги намерят такива индивиди. И познайте как се върши работа с 80% нещастни малоумници и 20% що годе нормални хора. Аз ще ви кажа .. абсолютно никак. Не работиш а се смееш. Тази фирма
върти мръсни пари и игри като всяка - нормално за нашата държава. И идва момента в който някой е ощетен и това винаги е в заплатата си или в личния си живот. Така протича работата в фирма Валда. Хора не си губете времето, уважавайте себе си и труда си.

Бягайте от тази фирма,големи обещания и един куп празни приказки.Заплащането се бави с по 10-15дни,по договор под минимална заплата,целта ако напуснете да ви приберат парите под масата които ви дават.Пълно унизително отношение от ръководните хора,с една дума не започвайте в тази залязваща фирма....Г-н Николчев се мисли за недосегаем защото има много пари,но всеки знае че парите не решават всичко,особенно документалните издънки на некомпетентните лица а и други такива подобни.

заплатите са добри, но атмосферата е ужасна.