Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Шел България ЕАД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Подуяне, ж.к. ХАДЖИ ДИМИТЪР ул. РЕЗБАРСКА 5&markers=София,Район р-н Подуяне, ж.к. ХАДЖИ ДИМИТЪР ул. РЕЗБАРСКА 5

Шел България ЕАД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 90 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 90


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Някой може ли да даде мнение за работата в централата на Шел, офисът , който се намира в Мол Сердика? По-конкретно търговския отдел.
Благодаря предварително.


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Работих за Шел от 1995г.Започнах като касиер,а от 10.2014г до 03.2017г бях управител на Шел Русе.За годините,през които работих за Шел станах свидетел на това,как се обезличават служителите за ръководството.Спускат се все повече изисквания,а няма промяна в заплащането-480-500лв (чисто)?!.Въпросът за заплатите го повдигнахме както към ритейлъра,така и към Териториалния Светослав Тодоров.Отговорът,който ни дадоха беше,че бюджетът се отпуска от Шел.При едно от посещенията на служители на офиса с Управителката Мила Петрова,се събрахме целият екип и повдигнахме темата за ниското заплащане,на което Мила ни отговори,че ние не работим за Шел,а за ритейлър.След всичко това екипът,който имахме се разпадна.Всички колеги се демотивираха и започнаха загуби не само за тях,но и за ритейлър и за Шел.В тази фирма за съжеление се гледат само цифри,а не служителите,които могат да променят цифрите.Управляват хора,които нямат и един ден стаж като служители,преди да поемат ръководни постове.Напуснах работата си с голямо разочарование :(


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От 10 години работя за фирма шел като заплата до преди 4 месеца беше добра 650лв за нашия град но от тази година шефчетата решиха че е доста голяма а пък нямало работа и я намалиха на 570лв и работим 4 ма колеги на смени и един кара редовна смяна по 9 часа и почива неделя и понеделник. За управителите не искам да коментирам никакъв интерес към работата и персонала за дрехи още по малко. Изискванията са до небесата клиента е ЦАР и винаги е прав. Нагледал съм се на всякакви простотии.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Имах стаж 10 години в ОМВ преди да започна работа в ШЕЛ.Искарах точно месец и половина. Причините са много, но ми се иска да предпазя хората да не почват там за нищо на света.
Има неща които направо ме втрещиха.
1.Първоначашната уговорка беше да работя от 7 до 19ч и нощни от 19 до 7ч.В последствие се оказа ,че имало много работа и едната каса ше работи от 9 до 21ч .Почнах да си бачкам и в последствие се оказа ,че само моето работно време беше променено,а на въпроса ми защо ме прецакаха така,отговора беше ,че подхождам негативно и трябва да се възприемам ,като ИЗБРАНА??!
2.Липсите от магазина се заплащат от персонала.При заплата от 550 лева всеки месец отдържат пари ,че все нещо липсва.
3. Изискванията за Обслужването на клиентите беше най-шокиращо за мен.
И въпросите,които трябва са питаш.
*На коя колонка зареждате?
*бензин или дизел зареждате
*искате ли фактура
*имате ли смарт карта,а ако кажат че няма трябва задължително да питаш дали иска и съответно трябва да се попълва формуляр,защото не можеш да продължиш с плащането или да обслужиш друг клиент преди да си довършил с този.
*след като даде карта трябва да питаш дали иска отстъпка срещу точки
*питаш как ще плаща (в брой или с карта)
*ако плаща в брой се молиш като просяк за дребни пари,защото формата не подсигурява пари с които да имаш да работиш
*преди да приключиш сметката задължително питаш клиента дали иска нещо на промоция.Разни там простотиии.
И това беше само за един клиент.Сега си представете опашка от хора които бързат за работа или пък са дните на голямото пътуване преди празници. Клиентите нервничат или ти се карат, че се бавиш,а ако пропуснеш някои от въпросите има риск клиента да се заяде.
Молиш се да не ти задават въпроси за моментните промоции и т.н Защото и за това трябва да обясняваш.
Даваш стикери.И в същото време все някой минава да те пита нещо докато обслужваш клиентите(къде е тоалетната,какво е кафето,има ли кой да ми помогне с маслото и т.н) Правиш сандвичи с толкова нискокачествени продукти, че ме беше срамда ги предлагам,чистиш кенефи ,раздаваш брошурки и всякакви глупости.
Време за почквка почти няма.Няма и кой да те смени за тоалетна, защото колежките винаги са някъде.
Такъв стрес никога не бях имала в нито една фирма в която съм работила.


Управниците не знам дали осъзнават, че и 1000 лева да са заплатите толкова промоции и разни изисквания влиаят на качественото обслужване.

Стойте далече от тази фирма и като работник и като клиент!


настоящ служител

12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
1
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
3
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-1

Много глупости се пишат тук. Работа като работа.
Надницата е 29 лева на ден. Бонусът,който е общ за всичко-гориво,течности за чистачки и масла е около 100 лева всеки месец.Под 100 лв. не ми се е случвало да падне,понякога достига и до 200. 15 смени по 29 лева - 435 + 100 бонус,Заплатата под 540 лева няма да падне. Като прибавиш,че дори и в най-бедните квартали да е бензиностанцията ,бакшиша не пада под 100 лева на месец , прибавяш го към 540 лв. заплата и бонус , и наистина парите стават над 600 лева ,по точно около 650.А пък ако си в някой вървежен Шел в центъра ,където бакшиша е поне 200 лева ,там се докарват над 700 лева,ако и бонусът е максимален към 200 лв ,работещите там достигат 800 лева.Парите се дават на точна дата,никога няма забавяне.
Смените са си 2 на 2 по 12 часа ,не стоиш нито минутка повече,даже се сменяме винаги по-рано.Като сметнеш 15х12 се получава 180 часа месечно.Дори и да работиш в офис от пон до петък 8 часа и почиваш събота и неделя 22х8 = 176 часа.
Колегите са млади и нормални хора,поне аз не съм видял лошо.Тук зависи къде попаднеш,сигурно има и някъде където са интриганти,но това не е толкова важно,отиваш там да работиш.Натоварването... еми 12 часа са,омръзва и се изморяваш,но не е нещо страшно.Нито ще копаш ,нито ще лееш бетон.Може да заметеш,да окосиш тревата за 5 минути или да измиеш прозорците и подредиш маслата.Не виждам нещо сложно и тежко.През останалото време зареждаш и изкарваш бакшиш. Като няма работа си сядаш,когато ти се говори по телефона отиваш отзад и говориш,като ти се дояде слизаш долу и си хапваш.Другото не ми се коментира,като навсякъде е .
Мисля,че за 15 дена работа и 15 дена почивка 650-700 лева , не са малко на фона на трагичното положение в страната.При това за една проста и елементарна работа . Не е мечтаното работно място ,има недостатъци ама някои пишат уникални тъпотии.


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Целта ми не е да обидя някого или да "заплюя" обект(компанията),а да споделя моят опит.
Отидох на интервю за работа в Шел Младост (бул.Андрей Ляпчев) . Дойде управителката,седна на масичката срещу мен,запали цигара и започна с думите "Аз фактури не давам да се пишат"...Обясняваше ми неща,които не бяха никак конкретни и говореше с мен така,сякаш аз трябваше да се моля за назначение.Не ме попита каквото и да е,а когато аз посмях да кажа,че имам въпроси,просто се озъби срещу мен.
И въпреки това реших да пробвам.Каза ми:"Оставаш днес и утре за обучение и да те видя дали ставаш"
Как протекоха моите 2 дни обучение:Аз отивам,заставам зад касите и "колежките" моменталически отиват да пушат,да ядат,да пият кафе и мен ме оставят сама.Въпросната управителка изчезна и тя някъде с колата.Цял ден стоях сама,а когато служителките благоволяха да се върнат ме пращаха да чистя тоалетни и др.
На втория ден управителката беше в отпуск,на обекта се яви дилърката за около половин час.Когато отидох при нея,за да ми разясни някои неща,тя отвърна с думите"Мен не ме занимавай,питай си колежките!Към мен ще се обръщаш само и единствено в много краен случай!"...
Трябва ли да споменавам колко бързо си хвърлих униформата и се сбохувах?
Сами си извадете мнение!
 
Успех!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте искам да пиша за всички бивши и настоящи служители в Шел. Та моето мненуе е да не плюете за компанията и за заплатите защото аз след Шел работих в ОМВ а там ако знаете каква помия е... Шела ми се видя слънце. В ОМВ много работа а заплатата мизерна - 375лв за 15 смени.Така,че недейте да плювате може и да е по-зле.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Спирам на бензиностанцията.Персонала не ме забелязва,чисти ,не знам какво....нещо по-важно от клиента.Бързам ...грабвам пистолета и се заредих....сама.Мога и сама.Служителя ,който вече ме е забелязал ..тича.Извини ми се.Няма за какво..Помислих си че градинаря ще ме обслужва.А той бил форкорт...може би това означава в Шел и градинар и чистач и...но не и "експерт " по горивата...нали такива са им рекламите.Ха...Ха...Изпя ми промоциите,но не ме зариби.Оттам на касата...пълна скръб,пак промоции...иска да ме излъже и да ми продаде ,вафла на "промоция", по- скъпа от тази в отсрещният магазин.Шел...които и да сте,началници,има нови методи на работа с клиенти.Но като чета ,вашите служители се занимават с всичко друго , но не и с това да обслужват клиентите ...от които ви идват Парите.Дерзайте....
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да попитам дали някой знае как е работата на обекта в София(Бели Брези) и какво представляват дневните и нощни смени ( от колко до колко) ?


-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Става въпрос за ШЕЛ Казичене. Забравени от бога. Имам чуство, че там от фирмата никога не са ходили за да видят за какво става въпрос. Тоалетната почти винаги е затворена за да ни си изхабят маникюрите каките /Касиерките/ а за зареждането да не говорим - колега ти нали обичаш да си сипваш сам? В момента вървят промоций и когато попиташ за даден продукт ти оговарят че това е последният и не го дават - яразпореждане на фирмата. Направо отвратително обслуждане а чужденците /Турци/ как ги мародерстват че може да платят и с  евро 1 към 1 тъй като сме били вече в Европа - жалко, че такива бият по нечий имидж - РАЗОЧАРОВАН.
С най добри чуства за служителите работещи на ШЕЛ Ботевград с удоволствие да спреш да заредиш да платиш - направо си отпочиваш от пътя. Дано всичките Ви служители да станат такива. 
Оценката която ще дам е конкретно за Казичене.
Весели празници и успешна нова година.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?