Подробна оценка от
Не споделям част от изказаното в мненията преди моето.
1. Заплащането не е -5, а е средно за страната, следователно 0. Никой не е отишъл за без пари да работи и всеки си е взел заплатата (почти) навреме.
2. Повечето оценки -5 са твърде крайни, не мисля че фирмата се различава от сродните фирми в бранша. Бях за кратко при една друга подобна фирма в която пред мен и в присъствието на други хора собственика (бивш директор от голямото добро утро) така се разкрещя на дъщеря си (нещо според него била объркала, а според мен нищо), че чак тръпки ме побиха.
3. Какво значи местоположение -5? Че фирмата се намира на 10 км от Интерпред в София и на 5-6 км от центъра на София. Освен това има фирмен транспорт (имаше по мое време).
4. Какво значи колеги -5? Има доста свестни хора във фирмата (имаше по мое време, не вярвам да се се свършили вече). Във всяка фирма с повече служители има и темерути, това е съвсем нормално.
5. Потенциал за развитие -5 е абсолютно погрешно. Всички излязли от фирмата са се развили отлично на новите си места, което не е станало и без някакво ниво натрупан опит от БАТ98.
6. Фирмена сигурност - че коя фирма в една безкрайно несигурна обстановка може да ви даде гаранции за сигурност? Само дето е сигурно, че фирмата съществува от 1998 г. и този факт все пак носи някаква сигурност, че ще я има и в бъдеще.
7.Мненията преди моето не са писани от хора уважаващи БГ език, написани са на интернетица - един несъществуващ език. В много БГ форуми писането на този "език" е забранено. bgrabotodatel.com трябва да се замисли по този въпрос.
Аз нямам почти никакви оношения с фирмата и взимам отношение само защото не споделям оценките на хората писали преди мен.
Подробна оценка от anonimen
I az mislia kato klolegite po gore. Palna mizeria, vsi4ko be, vsi4ko. Tova e kakvo drugo da kaja......to az niamam dumi
Подробна оценка от BIV6I I RABOTE6TI SLUJITELI
Ot dosta dalgo vreme tarsixme na4in da predpazim do kolkoto mojem xora koito bixa proiavili interes da zapo4nat rabota vav BAT 98,tova e saitat www.bgrabotodatel.com,na koito sme mnogo blagodarni.Parvo zapo4vame sas zapla6taneto:Zapla6tane n9ma,za tazi firma tova e taby,nasilvat ni da kazvame 4e polu4avame zaplatata varxu koito ni osiguriavat.Obe6tanite zaplati ne sa takiva kakvito polu4avame na kraia na meseca toest(drasti4no po-niski ot ygovorenite ),ako ne popita6 (\"prezidenta na firmata\")za6to se polu4ava taka?drugata 4ast ot zaplatata ti otiva v negovia job, i da go popita6, pak taka.....Za sajelenie ....., nikoi ne raboti za bez pari.
Yvajenie:Ako si rodnina na niakoi vav firmata,ok moje i da se zadarji6 i dori da polu4i6 uvajenieto na prezidenta na firmata dori ako si palen nekadarnik i niam6 nikakvi poznania za posta na koito si naet.Yvajenie ne polu4ava6 dori i ot obiknovennite darjanki na prezidenta ,koito imitirat rabota i vinagi sa mnogo izmoreni....Kato cialo za Yvajenieto iskam samo da obob6tia 4e v tazi firma osven 4e s vlizaneto vseki pat vav furgona(ofisa)te obijdat citiram\"kak moje da si takav nekadarnik,selianin,bokluk,sledvat red psuvni i li4ni obidi....,no nevaspitanite i nekadarnicite MRAZIAT i nalagat psixi4eski tormoz na vaspitanite i MOJE6TITE,za da gi prinudiat da napunat(slet tova koeto vsi4ki nie vidiaxme tam poviarvaite ni tova e neizbejno) za ogromno sajalenie tova se slu4va i s jenite rabote6ti tam.
Privilegii:mislia 4e s do sega kazano do tuk se se6ta6e kakvi privilegii 6te imate.NIKAKVI
Firmena sigurnost:Firmenata sigurnost sa 4 ku4eta na placa(parkinga na tirovete)ozlobeni ot glad i fizi4eski tornoz nalita6ti na vseki 4ovak opitva6t se da pripari okolo placa ili furgona(ofisa).
Saotno6enie rabota/svobodno vreme:Obiaveno za rabotno vreme e 8.30 do 17.00,no vsa6tnost n9ma ni6to ob6o s tova,idva6 v 8.30 i ako si tragne6 v 17.00 vednaga pravi6 lo6o vpe4etlanie i ot sledva6tia den badete sigurni,4e 6te zapo4ne da tormozi vseki pozvolil si da si tragne navreme.Obedna po4ivka ima zaiavena ot 12.00 do 13.00 ,axa... 6te izleze6 ama posle lo6o ti se pi6e,sas sigurnost kato se varne6 6te ti presedne tova koeto si si kupil da xapne6, i taka ako ne si si vzel ne6to ot vka6ti nabarzo da si go natap4e6 v ustata tai kato ako te vidiat 6te kajat,4e samo iade6 po cial den i ni6to ne var6i6,xva6ta6 za niakolko meseca iazva i taka.
Potencial za razvitie:Nai dobria potencial e ako raboti6 tam prosto da napune6,tova 6te bade nai golemia potenciel za razvitie.
Mestopolojenie:Firma\"Balka Azia Trans 98\",\"Balkan Azia Trans\",se namirat v grad Sofia kvartal ili selo ne se znae Benkovski,ako si s mar6ruten prevoz sliza6 na kraia na seloto i varvi6 kilometar pe6a do to4kata opredelena za rabota,v blizost do taka nare4eniat ofis osven selski kra4mi v koito po cial den se naliva personala ot firmata(montiori i bezdelnici),zakuski i asortimenti za ,obiad i ve4eria niama v blizost ot 3,4 kilometra,ako ne si s kola,sorry.....pak i kakto kazaxe ne e uda4no da izliza6 v obednata po4ivka.Vav samia ofis ako vleze ХЕИ,sas sigurnost 6te bade zpe4atan i slogen pod spe6na karantina,v tazi obstanovka ne e dopustimo da rabtiat xora.Miri6e ot toaletnata,ot ku4eto na prezidenta koeto se kape samo 1 godi6no,ot PREZIDENTA,ot neprestannoto pu6ene,na zemiata ima balatum koito e mnogo zaxaben i po4ti ne se vijda ot piasak,kosmi ,xartii,fasofe i pepel ot cigari po zemiata,otnasia se do vsi4ki stai,te sa ob6to 3.Ako se pridvijvate s kola po 300 lv benzin 6te vi opraviat na mesec ako idvate ot Mladost,Drujba i tezi malko po otdale4enite kvartali,tia i zaplatata 6te vi e tolkova, no sled kato po4nete rabota, predi tova tia 6te vi e 700-800 lv.E dobre e ako ste s kola i to na nafta moje da se popodmajete malko i da se dogovorite da vi sipva vseki mesec,no pazitelia na kolonkata skoro 6te vi premaxne ot patia my tai kato toi ima da palni 3 koli,dve slujebni i kakvoto otkradne za tretata.Ako ste s transport po 150 lv na mesec spored tova kadeto jiveete ako e sas slu4aia po gore ,6te se naloji da smeniate 2-ve prevozni sredstva i mar6rutka nakraia,koiato 6te vi otvede do kv.\"Benkovski\".
Kolegi:intrigani,nevaspitani,zlobni,podmalvni,gazolizci i pro4ie.Priatelsva ne moje da sajdade6.
Rabotna sreda:Ot vsi4ko napisano do tuk stava iasno za rabotnata sreda,niama pravo da si tragne6 na vreme,da obiadva6 sa6to,da izleze6 v obedna po4ivka,pravo na stomatolog i lekar bez zapla6tane kakto ve4e navsiakade po drugite firmi ima i t.n.
Iskame da blagodarim na BGRABOTODATEL.COM,za tova 4e go ima i da kajem na vsi4ki ostanali xora koito 6te pro4etat na6ata ocenka za tazi firma da ne se ot4aivat ako popadnat v takiva uslovia a da tarsiat pravata si.BLAGODARIM OTNOVO.