Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ВОЙСКОМ АД /img/frontend/nomap.png"

ВОЙСКОМ АД

Напишете мнение
5 5 0
5 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Войском е страхотно място за работа, особено за първа. Колегите, мениджърите и шефовете са изключително разбрани, винаги влизат в положение и помагат на новите колеги.
Екипът е много сплотен.

В работата има предизвикателство и удовлетвореност.

Нека добавя и възможност за развиете като още една положителна черта, тъй служителите се възприемат като капитал, а не като работници. Във фирмата има колеги работещи във Войском почти от създаването ѝ през 2003г.

Макар и да не се знае от широк кръг хора, тъй като фирмата е насочена предимно бизнес към бизнес, Войском е една от най-големите фирми в България, занимаваща се със SMS микроразплащания, SMS маркетинг, номера с добавена стойност (агрегатор на SMS и гласови трафик с добавена стойност). Фирмата има много добро име в бизнес средите.


Компанията има високи изисквания към кандидатите, които искат да работят в нея, което прави служителите внимателно подбрани и компетентни кадри.


40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Изключително коректно отношение .. както от шефовете така и от колегите, много приятна обстановка за работа :) Заплащането мисля че е балансирано предвид поста който заемах. И отново .. много коректни работодатели и колектив! При достатъчно дълъг стаж на дадена позиция винаги дават възможност за развитие ..

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?