Подробна оценка от Aleksandrov
Здравейте,
какво става с тази фирма
до преди няколко месеца всичко изглеждаше наред,а
сега се чуват страховити прогнози
ако имате инф.моля пишете
Подробна оценка от краси
Всичко в фирмата е ок шефката е много точна ,на който не му отърва да се маха. А на тия съпруги където не са доволни ами намерете им по хубава работа на мъжете си какво чакате.
Подробна оценка от съпруга
За това каква заплата ще получиш няма критерии, всичко е по осмотрение. Няма уважение на шефката към работниците, пълна експлоатация. За какви привилегии да говорим и фирмена сигурност, след като мами работниците си - тези които и изкарват паричките. Работят мочетата и то яко, не по 8ч на ден, даже и в почивните дни. Но явно това не я задоволява тази жена. А искаме държавата да се оправи - това няма да стане докато има такива работодатели!!! Докато не се намери някой да ги спре тези крадци.
Подробна оценка от Димана Янева
Всичко във фирмата е под всякаква критика. Сега с тая "криза" принуждават работниците да напускат сами с уговорката, че ще им платят обещетение. Лъжа!!! Уж съкращават работника пък в трудовата книжка пишат чл.325 ал.1 - по взаимно съгласие. Чакай обещетение - на куково лято. Измамница е тази жена.
Там плачат за проверка от ТД на НАП, с това двойно счетоводство, не са си намерили майстора, но и това ще стане в най-скоро време.
Подробна оценка от Красьо
Оценките ми говорят сами по себе си.....за 1000 лева се налага да работиш 26 дни в седмицата:( Началниците са хора без особено образование (говоря за тези в цеха за производство), нямат подход и собствено мнение-с една дума "марионетки".За потенциал за развитие и дума не може да става..... аве.... ако не можете нищо друго да правите освен дограма, умеете да лижете задници, нямате жилищен кредит и социален живот - бургос пласт е вашето място (нарочно написах името с малки букви).Макар, че последната информация, която имам за пазарните позиции на фирмата би разколебала и най-отчаяните търсещи работа да започнат там.Иначе работната среда е прекрасна..... цехът наподобява концлагер, с бодлива тел по лиценз на Шоушенг... има си и вишка, ама още няма снайперист... но дори и да избягаш в радиус от няколко километра няма нищо.Шефката е далтонистка-изобщо не вижда "червените" дни в календара.Желязна немска дисциплина с българско заплащане.С три думи : фирма за мазохисти.
Подробна оценка от
Много съм доволна от обслужването в склада на фирмата в София. Случвало ми се е да ме изчакат и следработно време. Качествена стока. Много свестен човек е управителя!
Подробна оценка от краси
всичко е ок
ОТ АДМИНИСТРАТОРА: Оценката е занулена поради дублиране!
Подробна оценка от
МНОГО ДОБРА ПРОДУКЦИЯ ВСИЧКО Е ОК
Подробна оценка от gosheto
Работи се нормално, само шефката да е на кеф ;-)